Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Én előrelátó módon ahogy munkát kaptam, máris elkezdtem az előtakarékosságot. 20k Lakáskasszába, 50k életbiztosításba (ez volt a legnormálisabb, ami mellé egy kis kamatot kapok, és havi részletbe tudom betenni). Kézhez kapok kb. 120e-t, tehát marad 50. Ebből még fizetek 20e Ft-os törlesztést (év végéig kettőt, mert egybe rosszul szálltam be...), tehát ha nem túlóráznék, akkor tényleg semmi nem maradna. Jövőre, ha ezeknek a törlesztéseknek egy része lemegy a nyakamról, akarok egy kocsit is venni részletre. Na az se lesz olcsó dolog, különösen, ha a benzinárak is tartják magukat az eddigi irányhoz

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest