- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- Gurulunk, WAZE?!
- ArthurShelby: [Xpenology] DSM 7.1.1 telepítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
biker
nagyúr
írni kell vissza a címnek, hivatkozni a levél jegyzékszámára, ügyiratszámra, és jelezni, ezen a napon neked X halaszthatatlan vizsgád van, amit csak x-fél év után tudsz ismételni, és ezért más időpontot kérsz
ezt 8 napon belül megteszed, és akkor ált. adnak ujat.
vagy mennek érted :Y:DD -
biker
nagyúr
találtam egy jót a dvdmagazin cikkjében (vagy dvdcenter? nem tudom már)
Az írható és újraírható CD és DVD lemezek csomagolásán díszelgő kicsi hologramos matrica jelzi, hogy nem csak a műanyagok és fémek árát fizeti ki a vásárló, amiből a korong fizikailag összeáll, de a majdan rákerülő tartalom után jogdíjat is fizet. Hogy ennek kifizetés mit tehetünk az adatokkal, zenékkel, filmekkel, az viszont elég érdekes, és néhol igen félreérthetően megválaszolt kérdés.
hát a kérdés csak félreérthetően lehet megválaszolt, ha érthetetlenül van feltéve :D
Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest