Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
[18:37:35] =<Bazsesz>= !seen [Soma]
[18:37:36] -<+Bell>- ISeen:I [Soma] (*****hosztvagymicsoda***********) már lelépett a #prohardver csatiról 13 napja, 18 órája, 34 perce (2004.06.11 23:02), ezzel az üzenettel: ({''''}).
Egy kérdésem van csak: Mi van veled? Mert mondtad, hogy lesz valami, amitől a múltkor (ennyi napja) olyan jó kedved volt...
Hallgatunk :D
Üdv: BAlu -
Bazsesz
őstag
[sóhaj]Nagyon szerelmes vagyok![/sóhaj]
Nagyon szeretem Mónikát, csak jövő éten tudok vele találkozni, ha tudok majd. És csak akkor tudom elmondani neki, hogy mi a helyzet. Remélem, hogy összejön a dolog, csak ő még nagyon nem tudja a dolgokat. VAlamennyit tud belőle, de az csak nagyon kicsi.
Mikor lesz már jövő hét :O
Üdv: balu -
Bazsesz
őstag
Jólvanna, hullafáradt vagyok, és alig vagyok talpon. Hülyére dolgoztam a belem, hogy legyen egy kis kessem így nyár elejére. Csábító összeget kaptam ahhoz, hogy vasárnap 5-kor keljek (amúgy délután szoktam alapból).
Ebből meg procikat akarok szerezni, hogy legyen egy szép kis gyűjteményem :D Szal hol lehet ilyen tálcát szerezni? vagy mi ennek egyáltalán a neve?
Ez érdekelne most...
Üdv: Balu -
-
Bazsesz
őstag
Hali
Szal szeretnék elkezdeni procikat gyűjteni a kaktuszok mellett. Eddig tartok kettőnél, de lenne egy kis problémám. Olyan procitrartó tálcát, amit a a boltokban szoktak alkalmazni arra, hogy amíg meg nem veszik a CPU-t, azon tárolják?
Üdv: balu -
Bazsesz
őstag
Hali.
E hét szerdán miskolcon tojás nagyságú jég esett. Elég durvás volt. Cora áruház teteje beszakadt, néhány autószalon szvsz becsődölt, mert az autók olyanok lettek, mint a sziták...
[L]http://kep.tar.hu/bazsesz/index.phtml?aid=27653779[/L]
Képek róla.
Mi is épp bennt voltunk, de ne izguljatok, a Ladánk jól van, semmi komolyabb baja nincs. :)
Üdv: Balu -
Bazsesz
őstag
Hali!
Kéne nekem egy kis segítség. :)
Szal szükségem lenne egy hatalmasnagy MATRIX feliratra, az oridzsinálra. VAn esetleg valakinek ilyenje?
Az a probléma, hogy akkora kéne, hogy legalább a mérete ilyen 50 széles és x magas legyen (centiméterben).
Tud valaki segíteni? Megköszönném.
Üdv: Balu
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P52s, 15,6" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, Quadro P500 VGA, W
- HP ProBook 640 G4, 14" FHD IPS kijelző, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- HP ProBook 430 G7, 14" FHD IPS kijelző, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD IPS Érintő kijelző, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest