Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
W.
tag
válasz
üzenetére
Nem tartasz vissza, jobb ha tisztán látom a dolgokat mielőtt beleugrok a vásárlásba. Valóban, a kezdetekben drágább obi később megspórolhat egy nagyobb veszteséggel való eladást, és nem is tépi az idegeket, hogy ezért adtam ki ennyi pénzt.
Azért olvasgatom Peethy által mutatott cikkeket, és próbálok mérlegelni, de nem egyszerű így, hogy korlátozottak a lehetőségek, de ezek szerint nem csak én szenvedek ezzel.
A vázat nem merem elszalasztani, még így is jó áron kapnám meg, csak nem számoltam azzal, hogy 50-60e forint a fotós világban objektívre bizony nem sok pénz.
Azért valami megnyugtatót is írj, hogy könnyen túl lehet adni a dolgokon vagy valami, nehogy holnap pánik közepette vásároljak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Új - Canon EOS R6 Mark II milc fényképezőgép - 0 expó
- Hollyland Vcore - wireless továbbító
- Csere-Beszámítás! Gainward Phoenix RTX 4080 Super 16GB Videokártya!
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest