Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
W.
tag
válasz
üzenetére
Nem tartasz vissza, jobb ha tisztán látom a dolgokat mielőtt beleugrok a vásárlásba. Valóban, a kezdetekben drágább obi később megspórolhat egy nagyobb veszteséggel való eladást, és nem is tépi az idegeket, hogy ezért adtam ki ennyi pénzt.
Azért olvasgatom Peethy által mutatott cikkeket, és próbálok mérlegelni, de nem egyszerű így, hogy korlátozottak a lehetőségek, de ezek szerint nem csak én szenvedek ezzel.
A vázat nem merem elszalasztani, még így is jó áron kapnám meg, csak nem számoltam azzal, hogy 50-60e forint a fotós világban objektívre bizony nem sok pénz.
Azért valami megnyugtatót is írj, hogy könnyen túl lehet adni a dolgokon vagy valami, nehogy holnap pánik közepette vásároljak.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- Le Mans Ultimate
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- További aktív témák...
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest