- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Hát, ha kevés a pénz, akkor kénytelen az ember a használpiacot is figyelembe venni, főleg használt, de még garanciális áruk lehetnek érdekesek.
100k-ért a 17-50 F2.8-as Tamron lehet a nyerő a tesztek alapján. De állítólag sok a fókuszhibás darab. Viszont ha jót kifog belőle, akkor már F2.8-on is jó a képe(ahogy én láttam).
Fix 50-esre én csak akkor adnék 100k-t, ha mindenképp az kell.
A d80-nak a keresője is méretesebb, szóval nem csak a motorral több. Ha nem lenne még 16 hónapig garis a D60-am, 20k ráfizetést megérne egy D80. Mivel D80-ból - jó áron - csak lejárt garisokat láttam, így nem is mentem rájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs