Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Őskoczka
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kiskornel
üzenetére
Köszi a kommenteket, nagyjából én is így látom. Végtelen fókusznál is van némi különbség a két obi között 55-ön látószögben, de nem fogok hisztériát kapni mert nincs lefedve minden mikrométer gyútáv egy duplakittel, és a Canon már megint felháborító aljas módon hülyének nézi a szegény usert.
Az árát tudja a telezoom, a 18-55 IS meg bagóért kapható a képminőséghez képest. Ha kis helyen elférő olcsó könnyen pótolható túracucc kell az embernek, jó alternatíva, és más közhelyek.philoxenia: nagyjából azonos körülményeket akartam, azért volt a telezoom is 5.6-on. A stabi zajmentessége tűnt fel legelőször, használtam 70-300IS-t abban sokkal hangosabb volt a stabilizátor, darálásra emlékeztetett, mintha épp szervízbe kívánkozna. De lehet hogy csak egy hangosabb példány volt nálam. Ilyen kis fényerőkhöz must have a stabi, nagyjából 1/50et ki lehet tartani 250en.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OTP Bank topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Tőzsde és gazdaság
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest