Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kiskornel
üzenetére
Köszi a kommenteket, nagyjából én is így látom. Végtelen fókusznál is van némi különbség a két obi között 55-ön látószögben, de nem fogok hisztériát kapni mert nincs lefedve minden mikrométer gyútáv egy duplakittel, és a Canon már megint felháborító aljas módon hülyének nézi a szegény usert.
Az árát tudja a telezoom, a 18-55 IS meg bagóért kapható a képminőséghez képest. Ha kis helyen elférő olcsó könnyen pótolható túracucc kell az embernek, jó alternatíva, és más közhelyek.philoxenia: nagyjából azonos körülményeket akartam, azért volt a telezoom is 5.6-on. A stabi zajmentessége tűnt fel legelőször, használtam 70-300IS-t abban sokkal hangosabb volt a stabilizátor, darálásra emlékeztetett, mintha épp szervízbe kívánkozna. De lehet hogy csak egy hangosabb példány volt nálam. Ilyen kis fényerőkhöz must have a stabi, nagyjából 1/50et ki lehet tartani 250en.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest