Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
clayman
aktív tag
Sajnos személyesen nem volt szerencsém a 70-300-hoz, így összehasonlításhoz sem tudok plusz infóval előjönni.

Az AF gyorsasága semmi kívánnivalót nem hagy maga után, pontosságát szerintem sajnos a váz korlátozza (450d), más obival is hasonlóan rosszul fókuszál (kb. ugyanannyira front-focus-os ez is a vázon, mint a többi, tehát valszeg pontos
). Ezzel kapcsolatban én is kételyek közt vagyok, hogy ez hivatalból ilyen ratyi, vagy szervízbe való.Majd, ahogy időm engedi, csinálok egy pár tesztképet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- nVidia tulajok OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- BestBuy ruhás topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Arc Raiders
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Ezzel kapcsolatban én is kételyek közt vagyok, hogy ez hivatalból ilyen ratyi, vagy szervízbe való.