Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
A mai velencei-tavas fotózás (szétfagyás) alkalmával volt szerencsém Hydra 100-400 metál obiját megsasolni,hát ja
Kicsit utánna olvastam, kiváncsiságból és megakadt a szemem egy kommenten egy bolt honlapján...muszáj belinkelnem,nem tudom sírjak -e vagy röhögjek:"Valaki tudna nekem arra a kérdésre válaszolni hogy ha van egy canon 450em vagy 40em és veszek rá egy ilyen obit akkor még mindíg jobb rajzolata lesz mint egy bridge gép obijának?"
Neki van pénze erre, én meg egy mezei telét alig tudok kiizzadni..no comment

Új hozzászólás Aktív témák
- eladó Nikon Z5 fényképezőgép memóriakártyával
- NIKON D7500 - DSLR fényképezőgép váz + teljes NIKON szett (makulátlan állapot!)
- Nikon AF-P DX Nikkor 10-20mm f4.5-5.6G VR (makulátlan állapot!)
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- Sony A7S III - újszerű - 2028 márciusig garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kicsit utánna olvastam, kiváncsiságból és megakadt a szemem egy kommenten egy bolt honlapján...muszáj belinkelnem,nem tudom sírjak -e vagy röhögjek: