- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rosta11
tag
válasz
Szten Márs
üzenetére
Köszönöm, hogy megmutattad ezt az objektívet, nem volt eddig képben nálam. Három lehetséges varációm volt, de mindegyikkel bajom volt.
Ennek a Tamronnak a kisöccse az 55-200-as macro lett volna az egyik, ami nagyon olcsó, de makróban ez jobb, no meg hosszabb.
A másik a legendás beercan a minoltától, de ez ugyanúgy 40000 körül kapható, és nem makrózik. Nagyon lassú, viszont nagyon jó a képe. 70-210-es, fix 4-es.
A harmadik sigma 70-210-es lenne, aki makrózik. Sajnos nem gyártják már, kifutott termék, ugyanakkor jó a minősége. Nem találok sehol ilyet minoltás bajonettel, nem lenne drága különben, igazából ez lett volna a favoritom, ha találok egy használtat.
Most, hogy beírtad nekem ezt a Tamront, csak egy tesztet találtam. Azt mondja, ha a gyenge angolommal jól értem, hogy 70-200 között egész jó a kép minősége, viszonylag gyors, és jó az AF, a többi tulajdonság sem rossz, és talán a makro is egész jó.
http://www.slrgear.com/reviews/showproduct.php/product/455
Mielőtt vásárolni megyek, jobban nekifekszem a tesztnek. Nem találtam más tesztet, ha tudnál esetleg, kérlek linkeld már be. Ha esetleg egy minolta bajonettes sigma 70-210/3.5-4,5 APO macroról tudnál valahol, és megírnád, nagyon megköszönném. Mondjuk erről sem találtam tesztet, ha tudnál róla valamit az is jó lenne.
Köszönöm mégegyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
- CSX DDR4 16GB 2666MHz ram, számlával!
- Bomba ár! Acer Aspire A315-56 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest