Hirdetés
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
aleister #18584 üzenetére
szerintem meg ez olyan, hogy valószínűleg amikor bejöttek az autófókuszos gépek, akkor is rengetegen lehettek, akik ellenezték a változást és keménykalaposan csak a manuálfókusz mellett pártoltak (csak feltételezem, nem voltam ott
)
pl abba gondolj bele hány olyan eset van jelenleg hogy "áhh bakker elrontottam a fókuszt" és csak otthon veszi észre az ember, hogy front/backfocusos lett...
de pl a papíron való rajzolást mint művészetet sem váltotta le teljesen a Photoshop / Illustrator vagy akármelyik hasonló szoftver. csak ezek a szoftverek megadják a lehetőséget a korrekcióra, hogyha egy tollvonás/egérvonás félrement akkor vissza tudod vonni, vagy tudod módosítani utólag.
szerintem forradalmi dolog ez
egyébként nem olvastam végig a cikket (too long, didn't read), csak bele-bele csemegéztem, de már sokszor olvastam/hallottam róla korábban
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Motoros topic
- Bluetooth-headsetekről általában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest