Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Akkor szerintem keresd az a Chinont. Viszont: szerintem abból is, mint a legtöbb ilyen obiból, 2 féle van: egy kommersz és egy jobb minőségű. A Soósban levő 6 lamellás. Ez egy ilyen apró árulkodó jel, hogy valószínűleg az a kommersz. Ha a kis DOF miatt kell (portré, ha jól sejtem) akkor gondolom fontos a bokeh, a lamellák száma (és kialakítása) pedig éppen azt befolyásolja. Nem véletlen, hogy a 15 lamellás Pentacon 200-asom és a 19 lamellás 300-asom úgy mossa a hátteret mint egy L-es Canon. Más kérdés, hogy totál nyitott blendével a téma is kicsit lágy de F5.6-tól már jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest