Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  nVidia tulajok OFF topikja

Hozzászólások

(#106346) Habugi válasza Jinxb1rd (#106336) üzenetére


Habugi
addikt

Valszeg eleve eldurrant áron kapták valamelyik nagykertől pár hete és már ezzel a 250-el is bukóban vannak, ezért ez a nagy odaadás és telefonálgatás amit mostanában tolnak, szabadulnának tőlük amilyen gyorsan csak lehet h minimalizálják a károkat.

snecynek is kellették magukat pár napja..

Megjegyzem.., az elmúlt negyed éves szarrágás ide vagy oda, nekem anno évekig borzasztó véleményem volt róluk, aztán 2017 második fele és 2018 eleje között mintha történt volna náluk valami, minimum pálfordulásnak nevezném.

Azóta is.., az utolsó féltucat vásárlásom tőlük teljesen perfect volt, sőt.., volt néhány extra kérésem is, melyekre simán mondhatták volna azt hogy nem, mégis teljesen barátságosan és nyitott módon reagáltak ezekre és teljesítették is őket, bármi extra költség nélkül.

Így a VGA extravaganza ellenére/után is bátran ajánlom őket mindenkinek, pl a másik nagy négybetűssel helyett/előtt, pedig ott még személyes ismeretségem is van, nem is egy.

[ Szerkesztve ]

..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  nVidia tulajok OFF topikja
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.