Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
f27
senior tag
válasz
KillHates
üzenetére
Neizgulj,a forró levegős megoldás mostanában nemfog leáldozni.
Mégpedig azért sem,mert a gyárak a szerelősorok végén az egész panelt egyszere forraszák le egy 225fokos kazánba
Régóta létezik már más megoldás forrasztásra,de csak szervizek részére les alkalmazható mert szerelősoron egyesével nemforraszthatnak,hanem egybe.
Az IR6000 nek az a fő baja (ugye az infra szó baromság ezt te is tudod már) hogy egy kerámia betéttel melegít 10x10cm méretbe és körülötte is melegít(éget) mindent.(tudom captonszalagal lefeded ,de az mindegy
Én ajánlom egy (rendes) meleglevegős beszerzését,mivel abba belehet táplálni a gyártók által leadott szervíz hőmérsékleteket.
Persze sajna (nekem nem sajna) nemveszi meg (igaz nem is lehet) senki a gyári hőprofilokat hanem nekiálnak házilag kitalálgatott höfokokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- Elektromos autók - motorok
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Garmin Venu 3 - testnevelés óra
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- Top érték! ThinkPad T440p - i7-4810MQ I 16GB RAM I 512GB I 14" IPS I HD 4600 I W11 I Foxpost!
- Dell Latitude 5330
- Eladó egy koros, de gyönyörű állapotó MacBook Air
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- DXRACER Prince L gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx