Hirdetés
- hcl: Mér' nem mér?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teljesen egyet értek F27 kollégával, az IR6000-es tényleg egy kis egyszerű gép. Ha olyan jellegű hiba van, amit meg tud csinálni az IR6000 akkor azzal állok neki (pl régi ACER, vagy valami asztali alaplap), de ha komolyabb a gond akkor beviszem és megy a nagy 32 millás Martin-ba. Az megjavít mindent, hacsak nem maghibás és cserére szorul maga a chip. (bár már ez a hiba is javítható)
Ami még az IR6000-est illeti érdekes, de pont a vastagabb panelekkel szokott nekem gondom lenni; VGA kártyák, alaplapok... A minap javítottam meg egy másfél milliós fényképező digitalizáló IC-jét vele, pedig megmondtam a gazdájának, hogy ezt inkább hozzád kellene vinnie (sok ügyfelet irányítok feléd) nem fűztem a javításhoz sok reményt. Sikerült (bár ezt inkább a jó kellékanyagoknak és a szerencsének tudom be, mint az IR6000-es privilégiumának
)Más; a múlt héten voltam az ERSA fejtágítóján; hát elég elkeserítő dolgokat mondtak; nemsokára leáldozik a forrólevegős állomások reneszánsza, mert valami egész más technológiát találtak ki (persze kibaxásból, mert ez a mostani tökéletes arra amire használjuk) Pedig most terveztem egy ZM6810-es beszerzését...

Már ki is alkudtam egy jó árat, de amit az ERSA-nál láttam teljesen lelóhasztott... Úgyhogy garázsbehajtó és kerítés lesz az erre szánt pénzből
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Dell Pro Max 14" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gigabyte G5 MF5 i7-13620H 16 GB DDR5 1 TB SSD RTX 4050 6GB FHD 144 Hz RGB akksi 100%
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- Lenovo Legion 5 /Ryzen 7 5800H / RTX 3060 / 1 TB/ 32 GB! Eladó
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Pyttawrx