- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hlevente
csendes tag
Sziasztok.Másfél éves a notebook-om(Fujitsu Siemens Amilo Xa3530) és elég régóta van vele két probléma.Az egyik hogy indításkor és játékok betöltésekor sokszor nem adja be a képernyőt hanem fehér villódzás jelenik meg és egy kis idő és a monitor mozgatása után eltűnik.Arra gondoltam hogy kábeleivel lenne a baj de várom a véleményeket.A másik problémám a vészesebb, mégpedig szerintem a videokártyával van baj (ATI Radeon Mobility HD 3650). Ez az erősebbik videokártya ami a gépben van és sok játéknál (pl.: FIFA12) 2 perc teljesen szaggatás és hibamentes futás után egy fél percig úgy szaggat mintha commodore-on játszanék, és ez folyamatosan szakaszosan ismétlődik. Mivel ha erre a videokártyára nyomok akkor nagyon gyorsan felmelegszik a gép a hűtésre gyanakodok de sehol sem tudom beállítani vagy konfigurálni ezt(BIOS-ban nincsen ilyen menüpont). Ha valaki tudna nekem segíteni nagyon megköszönném mert elküldtem régebben szervizbe aztán hazaküldték a gépet hogy minden rendben de azóta is csinálja ezt.Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Filmvilág
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14" - M3 Pro - 18GB/512GB
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Dell Latitude 5400, 14" FHD IPS, I7-8665U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Google Pixel 9 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest