Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stephan89
aktív tag
Sziasztok!
Sony VAIO topicban sajnos több nap óta nem érkezett rá válasz, hátha itt szerencsével járok.Kb. két éve vettem egy VPCEB1E1E típusú notebookot, tehát a garancia valószínűleg már lejárt, de még a papírokat nem kerestem meg. A gondom az vele, hogy egyre gyakrabban dobálja el a wifit, mintha kézzel kikapcsolnám a gép elején lévő kapcsolóval, kialszik a zöld led is és a tálcán piros X jelzi, hogy nincs hálózat. Majd eltelik pár másodperc és visszakapcsol. Vagy csak próbál: bekapcsol, megint eldobja, majd próbál újra csatlakozni. Utána, ha sikerült jól működik egy darabig.
Ezt megteszi már naponta kétszer-háromszor is. A probléma először az év eleje felé jelentkezett, de akkor még nagyon ritkán. Akkor még oprendszer problémára gyanakodtam.
Azóta viszont már újratelepítettem, kb. 2 hete és friss Windows rendszerrel is ezt csinálja. A gyárival is és tiszta telepítéssel is próbáltam.
Ja és természetesen a router hatótávolságán bőven belül van a gép, az egész házunkat lefedi a hálózat, még a kertet is. Ráadásul közvetlenül a router mellett is előjön a probléma.
Tehát ha jól sejtem, ez sajnos hardver hiba. Találkoztatok már hasonló gonddal? A Wifi kártya cseréje mennyibe fáj? Gondolom azzal lesz gáz.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro "Core i5" 2.5 13" Mid-2012 8GB ram 120GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest