Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák

Hozzászólások

(#5296) Anakin007


Anakin007
aktív tag

Üdv a Varázsló Uraknak!

Hatalmas gondom van egy ótvar FuSi Amilo PA1538-al. Nforce chipset, 7400GO VGA KH-val került hozzám. Megszögeltem, reball ahogy kell, fűt, zenél, világít. DE! Nincs wifi (se)!Vinyó nélkül volt, knoppix live cd-t ráküldtem. Nem volt wifi, linux alatt ifconfig -a -val látta, de nem bírta felhúzni IRQ ütközés miatt. A gazdája is említette, hogy néha nem talált wifi-t és lefagyott utánna. Olvasgattam, másoknak is volt ilyen gondja, csak window$ alatt az egérrel akadt össze és lefagyott nekik. BIOS frissítést írtak mindenhol, a FuSi oldaláról leszedtem az uccsót, felment, hurrá, de azóta egyáltalán nincs wifi! lspci sem látja linux alatt. Tettem bele egy hdd-t, vista fel, de ua. XP-t is próbáltam, ua. Akármit csinálok, nincs! Közben kiderült, hogy a kártyaolvasót se látja, se a pcmcia-t. Van rajta wifi gyors gomb, amit ha benyomok, szépen világít a wifi ledje, de nem történik semmi.
Van a lapon egy 4db-os jumper köteg, kapcoslgattam mindent, de nem!
Frissítéskor mentette volna vhova a cd-ről futó upgrade program a régi bios-t, de nem tudta hová, meg engem se érdekelt. Eddig.
A rajzon szerepel a jumper, 3-ról kiderül, hogy mi, a 4.-ről nem, vmi mem. busz logikai szintet állít szerintem, de erre a gondra hatástalan.
Erre valakinek ötlete? Eseteg régi bios mentése vkinek ehhez a sz@rhoz? Bármi érdekel, ami megoldhatja!
Persze másik wifi karival se megy.

Köszönöm előre is a segítséget!

Ha Isten létezne, hinnék benne.

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.