- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagypasztor
tag
Szerintem ha videókártya lenne, attól még felpörögne a vinyó.
Nekem is volt egy alaplap hiba korábban az msi-mben. Az széria hiba volt. Úgy jelentkezett, hogy megmozdítottam, és rögtön lefagyott a gép, vagy ha nem volt alátámasztva középen, akkor el sem indult. Úgy ahogy leírtad.Bekapcsol, de se a vinyó nem mozdul, se a képernyő nem csinál semmit. Szerintem érdemes az alátámasztást kipróbálni a közepén. Ki tudja, hogy érintkezési hiba-e.Egyébként szerintem a mai alsó kategóriás lenovo-k nem olyanok, mint a régi gépek!
A kedvesemék most vettek egyet, de azon egy fél év után már van olyan billentyű pl, ami nehezen reagál, meg terhelés alatt előfordult, hogy újraindult. Gondolom ez meg a hűtés elégtelensége miatt fordult elő.
Szerintem ha olcsóbb laptopot akarsz, inkább asus.Azok talán még bírják az alacsonyabb kategóriákban is. de annyira nem értek hozzá. Érdemes utánanézni!Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest