Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák

Hozzászólások

(#3027) Thommer válasza SeniorTilla (#3018) üzenetére


Thommer
csendes tag

Visszamentem a boltba és megmutattam az eladó srácnak a jelenséget. Először azt mondta, lehet, h driver gond lesz, de miután látta, h fent van a rendes ATI előkaptak a kollégájával egy másik gépet, áttolták bele a vincsit és megnéztük, ott is. Sajnos ott is tapasztalható ez a zajosság finom árnyalatoknál, így sajnos nem tudtak segíteni, mert ezek szerint ez a Dell Inspiron N7010 ilyen. "Olcsó 17"-os, drágábban biztos jobb kijelzőt tesznek." Javasolták, h vinyem el a Dell szervízbe, hátha cserélnek benne panelt.
Egyébként le a kalappal a laptop.hu-sok előtt, abszolút segítőkészek voltak, de megértem, h nem tudnak mit csinálni, ha egyszer egy típus ilyen.
A Dell részéről szerintem elég nagy szégyen, ha képes úgy olcsóbban egy kijelzőt csinálni, hogy az már a használatot zavarja. Minden normális laptopon ezeknél az árnyalatoknál, ha közelről megnézem, a pöttyök egy helyben maradnak. Erre az enyébe megcsinálták delléknél, h minden frame-ben új, véletlenszerű helyre kerülnek. Lehet, h ez nem bug, hanem fícsőr? :(
Az a baj, h ilyet még kipróbálással se vesz észre az ember a boltok fényviszonyaiban, ez pont akkor kezd zavarni, ha kép nagy része változatlan, pl. egy menű, ahol színátmenet van. Egyszer csak elkezd feltűnni a szemed sarkából, h vmi nem stimmel a képpel, odanézel, és látod egy pici kis részen zajos, ahol pont az az árnyalat van. :W
És még azt hittem, csak a pixelhibák miatt kell aggódni, de ezek mindig kitalálnak vmi újat. Remélem szervízben tudnak vele vmit kezdeni, mert különben mérges leszek. :)

''Szia Szivem! Most Windows alatt próbálok írni, ha megszakadna a szöveg, akkor lefa...''

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.