Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thommer
csendes tag
válasz
SeniorTilla #3018 üzenetére
Visszamentem a boltba és megmutattam az eladó srácnak a jelenséget. Először azt mondta, lehet, h driver gond lesz, de miután látta, h fent van a rendes ATI előkaptak a kollégájával egy másik gépet, áttolták bele a vincsit és megnéztük, ott is. Sajnos ott is tapasztalható ez a zajosság finom árnyalatoknál, így sajnos nem tudtak segíteni, mert ezek szerint ez a Dell Inspiron N7010 ilyen. "Olcsó 17"-os, drágábban biztos jobb kijelzőt tesznek." Javasolták, h vinyem el a Dell szervízbe, hátha cserélnek benne panelt.
Egyébként le a kalappal a laptop.hu-sok előtt, abszolút segítőkészek voltak, de megértem, h nem tudnak mit csinálni, ha egyszer egy típus ilyen.
A Dell részéről szerintem elég nagy szégyen, ha képes úgy olcsóbban egy kijelzőt csinálni, hogy az már a használatot zavarja. Minden normális laptopon ezeknél az árnyalatoknál, ha közelről megnézem, a pöttyök egy helyben maradnak. Erre az enyébe megcsinálták delléknél, h minden frame-ben új, véletlenszerű helyre kerülnek. Lehet, h ez nem bug, hanem fícsőr?
Az a baj, h ilyet még kipróbálással se vesz észre az ember a boltok fényviszonyaiban, ez pont akkor kezd zavarni, ha kép nagy része változatlan, pl. egy menű, ahol színátmenet van. Egyszer csak elkezd feltűnni a szemed sarkából, h vmi nem stimmel a képpel, odanézel, és látod egy pici kis részen zajos, ahol pont az az árnyalat van.
És még azt hittem, csak a pixelhibák miatt kell aggódni, de ezek mindig kitalálnak vmi újat. Remélem szervízben tudnak vele vmit kezdeni, mert különben mérges leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- HP Elitebook 830 G5 13.2" FullHD i5-7300U 8G/512GB SSD, Win10Pro, üzletből, garanciával, 27% ÁFÁS
- Dell WD15 type-c dokkoló 180W-os töltővel
- i5-6200U, világító magyar bill/256 SSD/FullHD IPS 15,6" kijelző, 8-16GB RAM/dokkoló állomás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest