Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
frame>24
addikt
válasz elmoraan (r) #2051 üzenetére
a "...fuck off and die." fordulatról eszembe jutott 1 másik kedvesség, amit nemrég egy külföldi fórumon láttam. Valaki elmarasztalt egy másikat, mert jelszóval védett .rar-t töltött fel:
>"Please get AIDS and die!"<[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
nagyúr
válasz elmoraan (r) #2051 üzenetére
az egyik legjobb film, amit valaha láttam. elgondolkoztat.
a második az amerikai szépség után."What's so great about the truth? Try lying for a change, it's the currency of the world. "
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Niquis
aktív tag
válasz frame>24 #2050 üzenetére
Hehe, az jó volt. Adott egy mufurc szobatárs, besavanyodva, nem túl adoniszi adottságokkal. A netes társkeresés volt (az egyik) mániája - szerencsétlen annyira nőhiányos volt, már akkor is észrevettük volna, hogy állandóan lavponthut vagy mi volt akkor búj, ha nem akartuk volna. Az előzőek szummázásaként szinte adta magát, hogy reggelés, kábé az ideáljaként megfelelő csajként. Persze rövidesen kapcsolatfelvétel. Na már itt is voltak olyan szituk, amikor rohadt nehéz volt visszatartani a jókedvet, a folyosó gyakran látott minket fuldokolva röhögni. Ilyenekre gondolok: levél írása úgy, hogy ott ül mögötted, és szinte azonnal válaszol, chatelés!!! úgy, hogy szintén ott ül mögötted, és fogalma sincs, hogy veled beszél! A sikerhez hozzájárult a nagyon halk billentyűzet, meg hogy piszokul résen voltunk az esetleges hátrafordulásaihoz
Így teltek-múltak a napok, csakhát aztán már f*sznak se volt kedve hozzá, meghát gusztustalan is volt valamilyen szinten így megszerveztünk egy találkozót a közeli hídra. Azt a készülődést basszus! Még virágot is vitt...
Aztán visszajött, magába zárkózott jó pár napra. A "jó szobatársak" pedig igyekeztek lelket önteni belé... (itt már megsajnáltuk azért)
Fú ez így leírva nagyobb geciségnek tűnik mint megcsinálni volt. Ma már nem csinálnánk ilyet, még vele sem, pedig mindez azért történt, mert épp eleget szívtunk miatta."És ha helyzet van, akkor mindig lépni kell. Ha olyan a helyzet."
-
frame>24
addikt
ígen ez jó...
"Aztán visszajött, magába zárkózott jó pár napra. A "jó szobatársak" pedig igyekeztek lelket önteni belé..." - katarzis
jah, speciel nálam eleinte random volt, h kit szívatok, de pont azt sikerült, aki egyébként mindenkit csesztetett általánosban. Life is generous.[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Niquis
aktív tag
válasz fokukac #2056 üzenetére
Ez van, látod. Mindenesetre két dolog: egyik, hogy messziről nagyon könnyű fenemód toleránsnak lenni, laktál volna vele akár két hónapot is. Másik, hogy az élet valamilyen szinten igazságot tett neki, mert ő már házas, és ha úgy nézzük, nekem is, mert most megtudom, milyen a nőhiány. Megint ez van, valószínű akkor is így alakult volna, ha őt nem szívatjuk.
"És ha helyzet van, akkor mindig lépni kell. Ha olyan a helyzet."
-
Kokkantas
senior tag
Végre sikerült lezárnom a múltam... az exemet elküldtem "nagyon szépen" melegebb éghajlatra. Most már csak emberek közé kéne menni...
-
Tim82
félisten
Legalább tudom, hogy kik miatt sír mindenki a társkereső oldalak fórumain, hogy milyen szemetek és állandóan kamuregeket gyártanak!
Így belegondolva, simán írhattam valamikor Niquis egyik kamuregjének.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
dragonfx
veterán
ez már bocs de nagyon trógerség volt tőletek, mégha ti viccnek is szántátók. És akkor mi van ha neten ismerkedik?..szerintme semmi. Nekem is volt már onnan csajom.és akko mi van? ...ha már kurvát lehet rendelnia netről meg szögtőla gyufán át lcd tvig kocsiig akkor mér pont ezt ne lehetne.És mi van ha ő komolyna gondolt aés az érzéseivle baxakodtok, szerintme ezt s ese szeretnéd nem?
Tim82>>hehe ....
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Wolverine
félisten
Ilyenek miatt anyázni kár Én spec. egy ilyen oldalon regisztráltam, oda sem járok lassan másfél éve, viszont pár yóóó havert összeszedtem - és egy (immár) exet is
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
törölt tag
Ej de régen írtam már ide.
A helyzet. Náthás a kicsi (3 éves múlt),és este elkezdett bőgőzni, hogy anya gyere ide mellém.Persze az anyja nem ment mert bőg.A kicsi elkezdett hisztizmi, erre az anyja is. Mintha nem lenne elég egy is.Ez fél órán keresztül ment így, végül az lett hogy odafeküdt mellé az anyja.10 perc múlva aludt is a gyerek.
Nemértem mire volt ez jó? Odamehetett volna mindjárt, csak 10 perc lett volna az egész.
Reggel 6-kor szintén ugyanez, plusz még morcogott hogy egyszer lehetne aludni akkor sem lehet. Nem szóltam egy szót se emiatt, pedig én ma is dolgozok.
Olyanokat mondott hogy: "elmegyek itthonról ha hisztizel kisfiam" persze erre a gyerek csak jobban bőg. Meg hogy "kellettt nekem férjhez mennem, maradtam volna öreglány".
Tudom hogy nem gondolja komolyan, csak ideges. De akkor sem kéne ilyeneket mondani,megérdemelt volna egy nagy pofont.
-
Tim82
félisten
válasz Wolverine #2070 üzenetére
Én nem is anyázok, asszem (remélem, bízom benne ), kiszagolnám a kamuregeket messziről már, ha még űzném az ipart - egyébként nekem is rengeteg barát, egy ex, meg egy egyéjszakás a mérleg...
És a "barát" kategóriába esőkből is lehettek volna "exek" (ismerve kapcsolataim átlagos hosszúságát ), ha valahol - már messze élőben - nem gondoltam volna meg jó pár esetben magam, hogy nekem mégsem ez kell, amit ők nyújtani tudtak volna...
Én mondjuk még fel- feljárok ilyen oldalakra, de minek, mert igazából nagyon hosszú ideje nem írtam senkinek... Nem tom, biztosan az "elvagyok, mint a befőtt"-korszakomat élem.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Wolverine
félisten
Az "anyázós" megjegyzésem általános jellegű volt, nem kimondottan neked szólt Egyszerűen tisztában kell azzal lenni, hogy az ilyen helyek tele vannak kamuregekkel mindkét nemből.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
tildy
nagyúr
válasz frame>24 #2027 üzenetére
Véletlen privát lett, de ide akartam.
Mindig hozzá kell tenni: "sose az szeret igazán, akitől ezt igazán reméljük, de az élet módot ad arra, h azt is korlátlanul szeressük, aki minket nem szeret, ill. a legszerencsésebb az a helyzet, ha az egyik fél különösebb ellenkezés nélkül eltűri, h a másik szeresse"...igen, love is never equal, stb.
a végén kicsit elkanyarodtam
Feldmár bácsi azt mondaná erre butaság. Feláldozni az életünket olyanra, aki sosem adja meg azt amit szeretnénk. Mert mi másért is tennénk azt, hog ykitartunk olyan mellett aki nem szeret? Hát biztosan amiatt, mert az szeretnénk, azt akarjuk hogy szeressen meg bennünket. Hát ez nonszensz. Ilyet nem lehet akarni. Nem akarhatom pl. tőled, hogy de akkoris szeress. A szeretet vagy van vagy nincs. (vagy esetleg kialakul, de nem hinném hogy érdemes erőltetni)."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
EQMontoya
veterán
1ik srácnak próbáltam 1-2 mellékes infó alapján segiteni csajügyben, erre a hivás végeztével sikerült fejmagasságból parkettára ejteni a telómat... intő jel.
Same rules apply!
-
tildy
nagyúr
Pala nagyon eltűnt
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
bandus
veterán
van a csajszi, akiről még jórégen írtam, és ugyse emlékszik rá senki.. sajna nem jutottam még előrébb.. annyira más órarendje van.. és ha közös előadáson vagyunk, mire én kikeveredek a teremből, ő már sehol sincs. a kolian tudtam vele talán két percet beszélni, de aztán sietett el.. valakinek valami ötlet?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Tim82
félisten
Szerintem csak fél, hogy infúzió segítségével alkohollal fogjuk a szervezetét telíteni.
-
whitezo88
nagyúr
úgy tűnik újabb versenyző esett ki a társkeresés-projektben, 3 nap után bejelentkezett, elolvasta a levelem, de semmi. (3 nap alatt csak én írtam neki, szal nagyon kihívóm sem volt ilyen téren) , várjuk a 3. versenyző mit tud alkotni
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
mondtam már, hogymindennők.... ?
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
elmoraan (r)
aktív tag
Elmoraan bácsi meg erre mondaná, hogy butaság... De nem mondja, mert nem szokott ilyet mondani.
Amit leírtál, csak addig működik, ameddig nem vagy szerelmes. Utána bukta. Hallottál már pl. reménytelen szerelemről?
"Nem akarhatom pl. tőled, hogy de akkoris szeress."
Akarni akarhatod, legfeljebb nem sikerül. Ez nem egy egzakt tudomány Ép ésszel persze könnyű ilyet mondani, de a szerelem egyik érdekes mellékhatása a logikus gondolkodásra gyakorolt negatív hatása. Megmondta már Vili barátom régen:
"Nem szeme lát, csak szíve - s ez okon
Festik Cupídót szárnnyal, de vakon.""Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"
-
[lAyCsI]
addikt
Na akkor én is írok egy kis storyt hátha lesz 1-2 jó 5let
Szal pár éve haveromék esküvőjén a vacsorán mellettem ült egy elképesztően szép kis lány, aki ráadásul tök egyedül volt. Sajna akkor én még az aktuális bnőmmel voltam, szal nem tehettem semmit, meg persze nem is akartam... nem olyan családból származom
Aztán asszem tavaly feltünt a TV-ben, és egyből beugrott a kép! Csak akkor valahogy nem foglalkoztam a dologgal, már nem is tudom miért... Na nemrég megint megláttam a TV-ben, és gondoltam ránézek mi a szitu
Megtaláltam, írtam is neki, természetesen nem emlékezett rám, de tök kedvesen visszaírogat mindíg(ezidáig), bár nekem az a gyanúm hogy mindenkivel ilyen kedves, írta is hogy csak azért tud most írni, mert van ideje... Baromi jó lenne egy találkát összehozni vele, de írta hogy így neten nem szokott ismerkedni, mert egyszer találkozott így valami taggal és nagy csalódás volt minden tekintetben... inkább ha összefut párszor valakivel és kölcsönös a dolog akkor talán...
Szal ha tudnátok valami építő jellegű tanácsot adni hogyan lehetne rábírni legalább egy találkára azt megköszönném... onnantól úgy is minden rajtam múlik-= No way back from Here =-
-
orbano
félisten
válasz [lAyCsI] #2094 üzenetére
első körben kedveltesd meg magad levélben, legyen valami közös "realitásotok", aztán egy frappáns apropóból hívd el. természetesen csak egy kötetlen találkozásra, valami könnyebb rövid programra. egy kiállítás, vagy egy tea/kv valahol. de szerintem nincs erre recept. ha picit megismerteted magad, akkor könnyebben el tudod hívni. ennyi.
A vér nem válik VAZZE!™
-
frame>24
addikt
Hát meg is néztem. A doki szvsz nagyon beteg ember. (furcsa karakter: a "beteges racionalista" figurája)
fokukac kérdésésre válaszolva, (bár, a részletek miatt még min. 2x meg kell néznem a filmet), valóban az "...it's the new currency of the world" az egyik kulcs-mondandó benne: a hazugság romboló ereje. Következtetés? Talán vmi ilyesmi: a legnagyobb hazudozók szomjazzák habzó szájjal az igazságot, lényeges dolgokban hazudnak, a valóban lényegtelen részleteken pedig a béke kedvéért sem képesek átsiklani.
jah: Natalie Portman geometriai viszonyait látva kissé magamba szálltam[ Szerkesztve ]
-
VargaI
senior tag
válasz [lAyCsI] #2098 üzenetére
Egy "találka" (inkább egy szimpla kis program, ahogy orbano is írta már) megválaszolja minden kérdésed úgyis. Meg ne feledd, van egy mondás, hogy "Attraction is not a choise..." .
Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''
-
[lAyCsI]
addikt
Persze, csak hajlandó is legyen arra a találkára,
mert mondom erős a gyanúm hogy ez a kedvesség nem csak konkértan NEKEM szól,
hanem általában úgy minden általa normálisnak megítélt szénalapú humanoidnak...
meg kérdés hogy meddig puhítsam még a dolgot, mert azért heti 2-3 levélke alapján nem annyira lehet még megítélni vagy megismerni az embert...-= No way back from Here =-
Aktív témák
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- PlayStation 5
- Kupon kunyeráló
- NVMe/SATA tárolóbővítés az Orico dokkolójával
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- Politika
- Tesla topik
- Napelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest