Hirdetés
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Aktív témák
-
frame>24
addikt
válasz fordfairlane #28345 üzenetére
ÉSbazmeg, akkor mit lehet még?
Az esetek többségében vagy megbeszélik, vagy mennek szét a francba, DE a leggyakoribb, hogy megbeszélik, újrapróba, aztán úgyis mennek szét a francba. (neten keresztül más nemigen megy) A topik célja régóta nem az "objekív és effektív" problémamegoldás, csak kb. duma 1-2 ismerőssel, meg a "kibeszélem magamból a szart". Hogy régebben is így ment-e, nem tudom, tán szebbek voltak a fogalmazások, és kevesebb az msn-link.
Aki meg új színt vitt az egész topikba, több ízben elüldözték, lévén nem mindenki értette.Ezért van, hogy én már csak szánalmas "élménybeszámolókat" írok, azzal tán nem ártok senkinek.
Tehát majdnem mindig írhatnánk mindenkinek: ezt beszoptad, csávó. De nem?
Amúgy bocs.
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Tim82
félisten
válasz cherilady #28349 üzenetére
Mer' te is csak fekete-fehérben vagy hajlandó látni. Grat... Pont a lényeget nem érted, de sebaj.
Én egyébként egyszerűen nem szeretek mindig minden tevékenységemről - hol jártam, mit csináltam - tételesen beszámolni. Na már most, a mostani kedvesem előtt mindegyik barátnőm ilyen szempontból olyan volt, mint te meg Leeza - vagyis kényszeresen nyaggattak-faggattak, amíg csak kiszedték belőlem, akár kedvem ellenére is, amire kíváncsiak voltak, mert úgy gondolták, hogy biztosan valami súlyos lehet, amit "eltitkolok", csak mert nem feltétlenül van kedvem mindenről részletes élménybeszámolót tartani.
De nyilván és csakis arról lehet szó, hogy megcsalom a másikat, illetve elégedetlen vagyok vele, ha valamit nem szeretnék elmondani. Arról persze nem, hogy esetleg szeretném megőrizni a szuverén személyiségemet, ugye?
Ha egy férfi meg akarja csalni a párját, akkor meg tudja úgy oldani (ha elég okos), hogy a párjában még csak a gyanú sem fog felmerülni, nemhogy kérdezzen, úgyhogy már ez a beszámolókényszeresdi eléggé értelmét veszti.
A magam részéről pedig úgy vagyok, hogy ha valakit meg akarok csalni, akkor ott a kapcsolattal nagyon nagy gáz van (és most nem arról beszélek, hogy látok az utcán egy jó nőt, és elképzelem, milyen lehet meztelenül és milyen volna vele az ágyban, mert az ilyen "incidens" kb. öt perc alatt feledésbe merül) és nem éri meg az erőfeszítést a megcsalás leplezése sem - akkor már célszerűbb szakítani, nem? Jah, és én még soha nem csaltam meg senkit, nem hiszem, hogy most fogom elkezdeni...
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
dudika10
veterán
válasz orbano #28352 üzenetére
Ez egy klasszikus kérdés. Tudják rá a választ, felteszik és ha az ember úgy válaszol ahogy az normális akkor egyből "hűtlen disznó".
Tim82: egy barátnőm volt kényszeres kérdezősködő. Aztán amikor 8-10. alkalommal is csak azt a választ kapta, hogy gombfocizni voltam vagy fedettpályás kinézmagasabbra-t játszottam a haverokkal akkor rájött, hogy semmi olyat nem csináltam amit ne szabadna és megunta.
[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Tim82
félisten
válasz fordfairlane #28354 üzenetére
Egyébként figyelve a csaj-szakasz reagálásait, az olyan női magazinos bölcs tanácsoknak, amiket ezerszer láttam az évek folyamán leírva, hogy "ha hazajön a párunk, akkor hagyjuk békén egy fél óráig és ne kérdezgessük addig, mert majd úgyis elmondja magától" nem sok foganatja van.
orbano, dudika10: igen, ennek a kérdésnek ott a helye a "szerinted nem túl kicsi/nagy a mellem/fenekem?" mellett.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Louro
őstag
válasz cherilady #28349 üzenetére
Vannak nők, akik tényleg minden női barátra harapnak, buliba nem mehetünk el, ...
Na ilyenkor,ha kérdezik kivel találkoztál, hol voltál és társai, akkor rá kell hagyni és haladni kell, csinálni vacsit, lefeküdni aludni....majd csak elfelejti a másik. Nem kell mindent bevallani. Egyik kolléganő 7 éves kapcsolatában már jobbra-balra kacsingat elég alaposan és legutóbbis, amikor eljött velünk bulizni, nem szólt párjának, csak lelépett....Szóval nem mondta el. Állítólag nagyon féltékeny, s így megértem, hogy kerüli a felesleges vitákat.
Meg, ha megkérdeznék tőled, hogy kivel volt eddig a legjobb és tegyük fel, hogy nem a jegyeseddel, akkor megmondanád neki? (Oké, próbálkoztok, hogy jobb legyen, rajta is vagytok, de ezalatt megmondanád neki, hogy volt, akivel elsőre is már isteni volt, míg vele még gyakoroltok, hogy mindkettőtöknek jobb legyen?)
Mess with the best / Die like the rest
-
hejesírásó
senior tag
az a baj hogy nekem ha olyan bajom van ami nem a nővel baj hanem csak úgy bajom azt nem mondom el ha nem kérdez rá, mert ha magamtól mondom azt én úgy élem meg h nyavajgok. emiatt megkaptam már h én sose mondok el semmit! nem nyílok meg brü hü hüü. egy fél évig utána mindent! elnyavajogtam! na onnantól megszünt rám a nő férfiként nézni.
meg az ilyeneket minek mondjam el? időpazarlás, nem oldódik meg csak azért mert elrinyáltam h brü hü hü ez és ez a bajom!
[ Szerkesztve ]
-
Timocicu
senior tag
válasz orbano #28352 üzenetére
Ezzel nem tudom mi a baj? A lényeg, hogy, ha a párom az étlapot meg is nézi, de vacsorázni haza jöjjön!
A nézéssel mi a gond? De tényleg! Ki az a nő, aki nem néz meg egy jó pasit? Azzal még nem történt megcsalás ... elvégre azért van a szemünk, hogy nézzünk vele, ne csak lássunk.„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
Tim82
félisten
válasz hejesírásó #28359 üzenetére
Ugyanez a szitu megvolt velem és az egyik exemmel.
Louro: ott egy nagyon nagy pont. Meg nőnek olyat nem fogunk mondani, hogy "a szex Sárikával sokkal jobb volt elsőre, az Andival meg jobban megértettük egymást, de veled meg összességében mégis jobban érzem magam", mert csak az első két tagmondat mondanivalója fog megmaradni. Egyrészt okos ember igyekszik nem hasonlítgatni. Ha fejben ezt nem tudja kilőni, akkor legalább nem mondja ki.
Ahogy az okos nők sem azt mondják, hogy "hát tarthatott volna ez a menet némileg tovább is, mert rohadtul nem jutottam még a csúcsra, de amúgy veled mindig jó a szex", mert a férfiaknak nyilvánvalóan az első tagmondatba fog beletörni a foguk, amikor ráharapnak.
Őszinteség mindenekfelett! Azám!
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz hejesírásó #28362 üzenetére
Annyira nem akarom megmondani a frankót, hogy levonjak végkövetkeztetést, mert nem tudom. Meg nem hiszek az univerzális receptekben ("script" - copyright by fordfairlane). Meg nyilván elmondok én magamtól is dolgokat, csak nem mindent és nem kimerítő részletességgel és akkor, amikor kedvem van, és amikor tényleg érdeklődést látok a másiknál, nem pedig csak a beszámoláskényszernek kell engednem.
Nekem most így működik jelenleg és tök jó. Az a helyzet, hogy bölcs barátnőm van és ez számomra is új, hogy így is lehet.
És nem utolsó sorban remek vitatéma és kicsit kizökkentette a topikot a megszokott gondolati vágányokból.
[ Szerkesztve ]
-
Louro
őstag
válasz hejesírásó #28359 üzenetére
Micsoda egyetértések sorozatai vannak itt, de végülis elég egyformán gondolkodunk....vagyis hasonlóan. Nem azt mondom, hogy egy gyógyír van, hanem mindenki legyen magához hithű, de tényleg vannak dolgok, amik lehet elvárások, de kellene egy normális párkapcsolatba
Nekem is vágták már a fejemhez, hogy sose mondok el semmit se, ha bajom van. De hát minek meséljek (anno iskolai) munkahelyi (hülye kollégák,kolléganőkről, akik felbosszantanak, vagy arról, hogy milyen rossz volt benn az ebéd....másról is lehet beszélgetni, nemcsak a negatív dolgokról. Ez lehet terelés. Inkább mesélek egy bolnodozásomról, amivel megnevettem a többieket, semmint egy olyan dologról, ami borús.
Eh, exeim de utálták ezt a tulajdonságom, hogy bajaimról nem nagyon meséltem, hacsak nem velük volt kapcsolatos[ Szerkesztve ]
-
elmoraan (r)
aktív tag
Vó't valaha az a bizonyos hármas bölcsesség, hogy
1. töltött fegyver csövébe bele ne nézz
2. ló háta mögött ne mászkálj
3. hallgató asszonyt beszédre ne bírjNodemármost az igaz, hogy ez már akkor is csak férfiaknak adták ki, mer' a nők már akkor se értették.
"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"
-
Tim82
félisten
válasz elmoraan (r) #28365 üzenetére
Megfontolandó életbölcsesség, tény és való.
-
tibi666
senior tag
válasz fordfairlane #28341 üzenetére
mondjuk igen, ezeket a gondolj bele, nem is érdemelt meg ilyen jó pasit, meg stb szövegeket én is megmosolygom. lehet egy országos lúzer az illető, itt meg még táplálják bele, hogy milyen jó pasi, meg legyen önbizalma, stb...
-
AMD Power
titán
Szerencsére nekem nem volt ilyenben részem. Meg én mondjuk nem is adok - adtam arra okot ,hogy féltékeny legyen rám a barátnőm.
egy fél évig utána mindent! elnyavajogtam! na onnantól megszünt rám a nő férfiként nézni.
Én is nagyon megnyíltam. Sőt ennyire még soha senkinek sem ! És nagyon belém lát.
[ Szerkesztve ]
-
fordfairlane
veterán
Elsősorban nem arra gondolok, hogy otthon a barátnőnek nem beszélek a kanbulikon elhangzottakról teljes őszinteséggel, hanem hogy mennyire nem über-alles érv pl. az, hogy az őszinteség a legfontosabb, meg a mindent megbeszélés.
Mondok példát: Fickó házas hosszú évek óta, nincs is különösebben nagy probléma köztük. Kimegy egy konferenciára külföldre, ott megismer egy fiatal csirkét, megdugja és ennyi, majd hazajön, és nagy őszinteségében elzokogja ezt a feleségének. Ez jó? Papírforma szerint ez a jó. Hát fenét jó! Mi a fenét kezdjen ezzel a felesége? Szenvedhet, elválhat, viszontcsalhatja, de mi lesz ettől jobb? Azzal, hogy elmondja az esetet, csak szenvedést okoz a partnerének, a terhet most már mindketten vihetik. Persze az lett volna jobb, ha meg sem csalja, nyilván, de ha már megtörtént, és ebből nem akar rendszert csinálni, akkor jobb, ha nem mondja el.
Szóval nem egészen arra gondoltam, hogy a férfi nem akar mindennapos munkahelyi marhaságokról mesélni még otthon is, az egy másik dolog.
x gon' give it to ya
-
AMD Power
titán
válasz fordfairlane #28370 üzenetére
Én akkor is lebuknék ha nem mondanám el. Rajtam észre lehetne venni ,hogy valami nem stim.
-
orbano
félisten
válasz AMD Power #28371 üzenetére
fú nekem mikor az exem benyögte valami gyanús mondatra, hogy "biztos a hétvégén nem is a szüleidnek segítettél, hanem a szeretődnél voltál..." pedig csak viccelt. de öregedtem vagy 2 évet. és nem hazudtam, mert rávágtam, hogy persze! és jót nevettünk. sose felejtem el.
A vér nem válik VAZZE!™
-
Tim82
félisten
válasz fordfairlane #28370 üzenetére
Én meg kb. úgy értem, ahogy a # 28361-ben leírtam. A fenenagy őszinteséggel remekül lehet fájdalmat okozni. Szóval az alapállás nagyjából ugyanaz, csak persze én más irányba mentem el. (Nem, a kanbulisat nem én emlegettem, sem a mindennapos munkahelyi marhaságokat, ennyire nem voltam konkrét. )
A legtöbbször az ember "őszinte" gondolatai baromira fésületlenek (jobb esetben), rosszabb esetben pedig akár bazira bántóak - anélkül, hogy annak szánná őket. Úgyhogy szerintem is szar érv "az őszinteség a legfontosabb, meg a mindent megbeszélés".
Mondjuk a te példádban említett "szőnyeg alá söprést" én nem játszanám meg, de az én vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Louro
őstag
válasz orbano #28372 üzenetére
orbano, AMD: Sajna nem minden nő viccelődik ilyennel. Szerintem több nő "betegesen" féltékeny, mint férfi. Nálam is volt, hogy barátokkal se találkozhattam (pedig a nő 65 éves volt én meg akkor 22), hogy átadjak neki egy könyvet. Azért az ilyen korlátozások soha nem vezetnek jóra.
-
Louro
őstag
"..A fenenagy őszinteséggel remekül lehet fájdalmat okozni. ...
...Úgyhogy szerintem is szar érv "az őszinteség a legfontosabb, meg a mindent megbeszélés". "
Ha mindenki őszinte lenne, elég hamar olyan viták születnének, olyan válság lenne, hogy csak na és hajjaj....ne is gondoljunk bele. Elég, ha csak egy kis szegmenst nézünk. Munkahely. Engem is majdnem kirúgtak, mert egy kolléganőmnek folyton szóltam, hogy elővehetné a munkaeszközeit, meg figyelhetne, ha a főnők mond valamit. Ha a főnőknek megmondanánk a véleményünket, borulna a rendszer. Ő is a főnőkének és hamar nem lenne a főnőköknek alkalmazottaik Lehet hülye példa, de direkt vettem ilyen párkapcsolattól picit másabb részt.
tibi666: Nem döngettem, te lökött Csak egy könyv kellett neki és nekem meg megvolt. Ugyanígy fórumról ismertem. Te minden nőstényt "megdöngetsz"? Nem....nalátod
[ Szerkesztve ]
-
fordfairlane
veterán
Mondjuk a te példádban említett "szőnyeg alá söprést" én nem játszanám meg, de az én vagyok.
Én eleve meg sem csalnám a feleségem, de más nem így van ezzel. És nem igaz, hogy minden félrelépésről tudnia kell a házastársnak is, az a jó. Kinek jó? Annak, aki félrelép, mert így könnyít a lelkén. Ha valaki elég férfi ahhoz, hogy megkeféljen egy nőt, az legyen férfi, viselje ennek a következményeit, meg hogy ezzel a tudattal kell élnie.
[ Szerkesztve ]
x gon' give it to ya
-
AMD Power
titán
Sajnos ebben is van valami. Vannak dolgok amiket 1x nem szabad mondani. Mert ha igen abból csak probléma lesz. Sajnos ebben is van valami. Egy értelmes agyilag felnőtt/érett ember tudja ,hogy mit szabad és mit nem szabad elmondani. Illetve mit mikor.... bennem ez a készség egyenlőre nagyon nincs meg.
fordfairlane: Na ennyi , ott a pont.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Ellenben szerintem is fordfairlane példája pont az az eset, amiről, - ha mán rútul megtörtént -, akkor illik mélyen kussolni és vinni a terhet egyedül, vagy másnak/máshogy is meg lehet gyónni a bűnt.
Újabb kérdés, hogy bizonyos nők képesek az efféle terhet meglátni a másikban, ill. magát az eseményt valami rejtélyes módon megérezni az éteren által.
(#28380): Jó.
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Tim82
félisten
válasz frame>24 #28379 üzenetére
Én úgy értettem, hogy eleve nem lépném meg a megcsalást, de mivel ilyet nem lehet 100%-os biztonsággal kijelenteni, hogy "soha nem fog ilyen történni", ezért nem tudom, utána hogyan viselkednék.
Persze, ha valami nem kóser, azt ki lehet szúrni, erre nem csak nők képesek, hanem férfiak is.
-
adam_
senior tag
16 évessel érdemes kikezdeni egy 20 éves srácnak? Elvégre az még nem pedofilizmus szerintem... Csak egyelőre "kiuntam" a korosztályombeli csajokból.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
-
frame>24
addikt
Velük leginkább a kedvenc mozifilmjükről / zenéjükről / ételükről / italukról lehet beszélgetni, valamint az aktuális osztálykirándulás, karácsonyi osztály-ajándékozás eseményeiről.
jah, ki akar beszélgetni, mi?
[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
14 éves kor felett már nincs pedofília tudtommal.
Azt, hogy érdemes-e döntsd el Te magad. Az, hogy 16 éves sok mindent nem árul el róla (bár lehet bizonyos dolgokra következtetni).
szerk.: egyszer mindent ki kell próbálni, de általában elég éretlenek a lányok még ebben a korban.
akos3: nem úgy van, hogy 14 és 18 éves kor között a maximum korkülönbség 5 év lehet? Én így emlékszem.
[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
fordfairlane
veterán
Én úgy értettem, hogy eleve nem lépném meg a megcsalást, de mivel ilyet nem lehet 100%-os biztonsággal kijelenteni, hogy "soha nem fog ilyen történni", ezért nem tudom, utána hogyan viselkednék.
Szerintem nagyon kevesen vannak olyanok, akik eleve így tervezik a házaséletet, de aztán meg lehet nézni, hogy csak az ismeretségi körben hány ilyen eset fordul elő, mármint a megcsalás. Mondjuk eleve nem válással tervez senki házasságot, aztán lassan minden második házasság így végződik.
x gon' give it to ya
-
Louro
őstag
Nyugodtan próbálkozz És ne az legyen, hogy valaki 16, akkor már tabu. Bejön neked vagy sem? Ha a nagyonbabákra buksz, akkor úgyis abban a rétegben fogsz keresgélni. Volt, hogy a kiszemeltem kinézett 25-nek, aztán kiderült róla, hogy 17 csak....necces volt. Sose kérem ,hogy mutasson személyit. Bejön nekem vagy sem. Na meg egy kis beszélgetés, pár perc és az értelmi szintre is fény derül. Van olyan 16 éves, aki értelmesebb, mint pár 20+.
Hajrá
-
Tim82
félisten
válasz fordfairlane #28386 üzenetére
Eleve házasságot sem tervezek - mármint a hivatalos papírral kapcsolatban van egy bizonyos babonám, hogy rossz ómen.
-
Tim82
félisten
válasz fordfairlane #28391 üzenetére
Lebuktam. De mentségemre legyen mondva, a horoszkópom szerint is alkalmatlan vagyok rá, vagy legalábbis a pillanatnyi csillagállás mindig azt mutatja, hogy nem jó az időpont erre.
-
Lengyi
aktív tag
Míg olvastam a hozzászólásokat, főleg fordfairlane és Tim82 postjait, folyamatosan ezek a szavak csengtek a fülemben. Muszáj megosztanom: [link]
tibi666: javarészt rajtad múlt, hogy 4 évig szenvedtél nem? Nem akartál kimászni az önmarcangolás gödrének mélyéről vagy tévedek?
[ Szerkesztve ]
-
adam_
senior tag
Hát nekem nagyon bejön a csajszi, aranyos is, értelmesnek is találom. Én azt vallom, hogy egy 16 éves lány "jobban megtudja becsülni" a pasit, jobban át tudja adni a szeretetét, ha kölcsönös a vonzalom a két fél között, mint ergo egy 20 éves. Tisztelet persze a kivételnek. Én ez alatta a pár hónap alatt, amióta intenzívebben nőzők, sajnos csak olyanokkal találkoztam, akik nem ilyenek. Benne még van az az igazi tűz, nem ábrándult ki a pasikból annyira, főleg, hogy ha még előtte nem nagyon volt komoly kapcsolata sem. Pár hónapos volt csak ezelőtt. És pont nekem is már egy komoly kapcsolat kell már, nem holmi futókalandok, neki is, remélem, hogy összefog jönni. Aztán majd kiderül, hogy hogy alakulnak a dolgok. Mindenesetre egy próbát megér. Lehet, hogy hülyeség, de abból indulok ki hogy a szüleim között is 6 év korkülönbség van, és kb. ilyen idős korukba ismerkedtek meg (anyum 17 és apum között + 6 év korkülönbség volt), és dúlt a love, egymásba tudtak szeretni, lehet más idők voltak, de mindenesetre szép dolgok ezek... Persze mi még nem házasságot tervezünk, az még bőven ráér, csak végre már egy fix, állandó és komoly kapcsolatot, amiben mind a ketten jól érezzük magunkat, és szeretjük egymást. Ez a mai világban nem olyan nagy kérés.
[ Szerkesztve ]
-
tibi666
senior tag
válasz AMD Power #28395 üzenetére
ott hagyott. meg sem mondta, hogy kiért, miért...
minden tökéletesnek tűnt, aztán egy nap összepakolt és elment.na, semmi baj, barna haja volt, én meg szőkemániában szenvedek, úgyhogy esélye se lenne már nálam.
de azért ezt a 4 évet nem kívánom senkinek. amin átmentem. amennyi ital, buli, qrva volt benne, az egy életre elég lenne. de mind csak azért, hogy felejtsek, nem pedig azért, hogy jól érezzem magam.autóbuzi szőkék jelentkezését várom jelenleg.
Aktív témák
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- EAFC 25
- Milyen autót vegyek?
- Spórolós topik
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...