Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#1601) tildy válasza bolondember (#1600) üzenetére


tildy
nagyúr

Félreértettél ezek szerint: imádom a virágokat. A tulipánt is, meg a rózsát is. Csak vágva ne legyen
De az a tipikus felfogás, hogy egy szál virággal le lehet egy nőt venni a lábáról, az nálam nem igazán állja meg a helyét. És ahogy látom, pl. aesirnél sem.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#1602) vicces


vicces
addikt

miért van az hogy sok nő együtt van valakivel, aki nem való hozzá? de mégis ragaszkodik hozzá? egy nullához?
akivel kijönne rendesen, a tenyerén hordozná, akiről ő is álmodozik titkon, azt elutasitja minden porcikájával?.

...

aztán jön az első válás, újabb "faszok", és talán ha szerencséje van megint megtalálja azt aki oda van érte. talán.
pár ilyet láttam már, csak nem értem. nem értem, és utálom ezt. nem is akarok 50 éves korig nőt, mert úgy gondolom, hogy csak akkor lesz meg nekem ő. :Y addig viszont szomorú, és magányos leszek, holott nem vagyok az, de én igy érzem..

:)

(#1603) vicces


vicces
addikt

bár amig minden 2. nőről azt gondolom, hogy ha feleeségül nme is venném de legalább jól megba......addig lehet nekem sem jár a boldogság...erről viszont nem én tehetek, hanem csak az életkorom, de erősen küzdök ellene..

:)

(#1604) orbano válasza vicces (#1603) üzenetére


orbano
félisten

amígy a boldogságot a párkapcsolatban keresed, és a boldogyságot (és így a jó párkapcsolatot is) valami elérendő végcélként, állapotként kezeled, addig valóban nagyon furcsának fogod látni a világ ezen résztét. aztán majd 50 (vagy inkább 30-40) évesen rájössz, hogy nem az a legjobb ami most van, hanem a folyamat, ahogy eljutottál oda, és a jövő, ami rád vár.
a magány pedig egy szerintem nem létező dolog. magányos ember nincs, csak olyan, aki nem elégedett önmagával. bár ez kicsit közhelyes, de próbálj meg ne árral szemben úszni :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#1605) bambano válasza tildy (#1601) üzenetére


bambano
titán

Elég baj, hogy nem kevés nő téveszti el mostanában, hogy mit jelent nőnek lenni. Lehet, hogy téged nem lehet egy szál virággal levenni a lábadról, engem pl, csúnya beszéddel nem lehet. ízlések és pofonok.. de főleg a pofonok...

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#1606) aesir válasza bambano (#1605) üzenetére


aesir
veterán

Miért, szerinted mit jelent nőnek lenni? Hanyattesni egy szál virágtól például azt jelenti?

Van saját életem...

(#1607) bambano válasza aesir (#1606) üzenetére


bambano
titán

Például igazi nőies nő nem irkál olyat, mint a #1590-ben. (ezt persze minden gyerekszobával rendelkező emberre is el lehet mondani kromoszómától függetlenül)
Például nem erőszakolja rá a nyakakitekert véleményét téves indoklással a világra.

Például lehet örülni egy szál virágnak, hanyatesni nem kell tőle, sem túlértékelni nem kell, de alulértékelni sem tanácsos.

Ha évezredes viselkedési mintákat dobálunk ki az ablakon (olyanokat is, amiben se sértés, se megalázás nincs, sőt), akkor egyáltalán nem kell csodálkozni azon, hogy sok pasinak halvány lila gőze sincs, hogy mit kezdjen egy nővel. Meg azon se kell csodálkozni, hogy sok nő szerint ha ő nem erőszakolja meg a pasit, élete végéig pártában marad.

Ha egy nő nem tudja megfelelően kezelni, irányítani a társas viszonyokat, akkor ne csodálkozzon, ha kezelhetetlen társas viszonyai lesznek.

A női egyenjogúsák a szavazati jogon meg a fizetésen múlik többek között, nem azon, hogy elfogadod-e, ha beengednek a pasik maguk előtt az ajtón. Én értem és támogatom, hogy a "nők a sparhelt meg a pelenkázó mellé" mozgalom idejét múlt. De a minden nő legyen férfi mozgalom meg a ló másik oldala. Ideje lenne már felülni a lóra, ahelyett, hogy mindig pofáraesik mindenki a ló túloldalán.

Egyébként téged mivel kell felköszönteni? Egy zsíról csöpögő vezérműlánccal? Netán egy belső féltengelycsukló is megteszi? A szülinapi tortádra igazi ngk gyújtógyertyát rakjanak? És be fogsz szólni, ha a gyertyák nem őzbarna színűek, hogy milyen balfék pasitól kaptad, még a keverékképzést se tudta rendesen beállítani? Vagy fittness bérlet helyett jobb ajándék a kocsimosó bérlet?

Szerk: tekintsünk el annak megtárgyalásától, mennyire kínos egy pasitól megkérdezni, hogy mit jelent nőnek lenni...

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#1608) tekeyagd válasza bambano (#1607) üzenetére


tekeyagd
tag

:R :R :R

(#1609) tbs válasza bambano (#1607) üzenetére


tbs
addikt

:R Ehhhehe... :DDD

(#1610) ladybug válasza bambano (#1607) üzenetére


ladybug
őstag

Ez tetszik. :)

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#1611) qdak


qdak
addikt

az miért van h jóba vagy 1 csajjal ö bepasizik és utána tök bunko lesz veled?
pedig te nem bunkóztál vele?

(Don Hedo) ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html

(#1612) ladybug válasza qdak (#1611) üzenetére


ladybug
őstag

Talált más elfoglaltságot, amíg te csak a felesleges szabadidejét töltötted ki. Nem kellesz már neki.

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#1613) Gordian válasza bambano (#1607) üzenetére


Gordian
csendes tag

Virágon kívül más alternatívák is vannak, amire ha késöbb ránéz, tudja hogy kitől miért kapta stb. Aletrantívák vannak, na nem pont vezérlőműlánc. Én sem hordom az asszonypajtinak a virágokat, sőt soha nem is kapott tőlem, mégsincs tele a padlása autó alkatrészekkel. Nem szeretem ezt a virágosdit, éppúgy mint a valetin naptól is hányok, de nem is nézem le akik ezt művelik.
Csak ezektől a szélsőségektől ráz ki a hideg,hogy gyújtógyertyák meg ilyen bődületes baromságokat írsz, mintha virágon kívül nem lenne semmi, vagy ha nem létezne virág, akkor az asszonykád a 3. verdáját szerelné össze?

(#1614) VargaI válasza Gordian (#1613) üzenetére


VargaI
senior tag

"...de nem is nézem le akik ezt művelik."

Ebben a sorban leledzik a lényeg, az előző oldalon meg már-már ott tartottak egyesek hogy sértés virágot venni...1607# egy fityisz volt ennek. Én személyszerint egyetértek vele, habár a vége már-már kicsit gúnyos/ironikus hangnemet vett. Mondjuk az önirónia az egyik legjobb formája a humornak szerintem, csak vannak akik vérig sértődnek saját magukon is, tudom sajnálni őket :P .
Mindenki más és ebben a szabad világban, akkora divat lett ezt hangoztatni meg lehurrogni valamit, hogy hihetetlen. Furcsa mód egész idáig megfértek ezek egymás mellett, vagy nem? :F. Még ha nem is értessz egyet vagy nem tudsz azonosulni mások véleményével, esetleges nézetével, attól még azt el lehet fogadni, és sem leszólni nem kell, sem pedig a saját nézőpontod ráerőltetni a másikra. Attól lesz színes és érdekes pláne egy kapcsolat hogy kiütköznek és olykor megütköznek ezek a különböző nézetek, de ne vérre menő harc legyen itt már emberek. Ha kifricskázod ezeket, nagyon jól el lehet szórakozni azon milyen hülyeségek miatt "ölik" egymást néha egyesek. Normális esetben észreveszik egyből ők is magukat...:DDD

Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''

(#1615) VargaI válasza ladybug (#1612) üzenetére


VargaI
senior tag

Ezt hadd kérdezzem már meg, ebben mi a jó? :U Azonkívűl, hogy kihasználni a legegyszerűbb azt aki hagyja magát és nagyon kényelmes is ugye, de egy ilyen emberről normális kép ki tud alakulni egy haveri körben egyáltalán? Nekem kapásból érdekembernek tűnne az ilyen...:F

Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''

(#1616) aesir válasza bambano (#1607) üzenetére


aesir
veterán

Akkor lássuk sorjában:

"Például igazi nőies nő nem irkál olyat, mint a #1590-ben. (ezt persze minden gyerekszobával rendelkező emberre is el lehet mondani kromoszómától függetlenül)
Például nem erőszakolja rá a nyakakitekert véleményét téves indoklással a világra."

Engem nem hiszterizál a szókimondás szexuális értelemben sem. Erőszakról pedig szó nincs. Mélyen magadba nézve azért elfogadhatnád, hogy nem kötelező mindenkinek megfelelni a kliséidnek.

"Például lehet örülni egy szál virágnak, hanyatesni nem kell tőle, sem túlértékelni nem kell, de alulértékelni sem tanácsos."

Lehet neki örülni, de lehet neki nem örülni is. Szerencsére nincs törvénybe iktatva, hogy örülni kell neki. Nem tanácsos? Ha nem örül neki valaki elvárásodnak megfelelően akkor leköpöd? Mi az hogy nem tanácsos? XI. század, helló...

"Ha évezredes viselkedési mintákat dobálunk ki az ablakon (olyanokat is, amiben se sértés, se megalázás nincs, sőt), akkor egyáltalán nem kell csodálkozni azon, hogy sok pasinak halvány lila gőze sincs, hogy mit kezdjen egy nővel. Meg azon se kell csodálkozni, hogy sok nő szerint ha ő nem erőszakolja meg a pasit, élete végéig pártában marad."

Világos, hozzuk vissza a boszorkányüldözést is. Nem csodálkozom, balfasz pasik is voltak mindig, meg balfasz nők is (tessék botránkozni a szabadszájúságomon is).

"Ha egy nő nem tudja megfelelően kezelni, irányítani a társas viszonyokat, akkor ne csodálkozzon, ha kezelhetetlen társas viszonyai lesznek."

Ez igaz. Tedd hozzá, hogy ez ugyanúgy vonatkozik a férfiakra is.

"A női egyenjogúsák a szavazati jogon meg a fizetésen múlik többek között, nem azon, hogy elfogadod-e, ha beengednek a pasik maguk előtt az ajtón. Én értem és támogatom, hogy a "nők a sparhelt meg a pelenkázó mellé" mozgalom idejét múlt. De a minden nő legyen férfi mozgalom meg a ló másik oldala. Ideje lenne már felülni a lóra, ahelyett, hogy mindig pofáraesik mindenki a ló túloldalán."

Hmm, támogatod a női emnacipációt, de persze csak akkor, ha évezredes viselkedési mintákat nem dobálunk ki az ablakon. Azt a hülyeséget hol láttad tőlem, hogy minden nő legyen férfi?

"Egyébként téged mivel kell felköszönteni? Egy zsíról csöpögő vezérműlánccal? Netán egy belső féltengelycsukló is megteszi? A szülinapi tortádra igazi ngk gyújtógyertyát rakjanak? És be fogsz szólni, ha a gyertyák nem őzbarna színűek, hogy milyen balfék pasitól kaptad, még a keverékképzést se tudta rendesen beállítani? Vagy fittness bérlet helyett jobb ajándék a kocsimosó bérlet?"

Férjrm tökéletesen tudja mivel "kell" felköszönteni, érdekes... nincs köze semmilyen autóalkatrész sem. Mellesleg egyáltalán nem kötelező engem felköszönteni, ha megteszi jól esik, de ha elmarad sem dől össze a világ. Egyszerűen nem ezt teszem a kapcsolatunk fokmérőjévé, mert valójában nem számít.

"Szerk: tekintsünk el annak megtárgyalásától, mennyire kínos egy pasitól megkérdezni, hogy mit jelent nőnek lenni..."

Ezen azért gondolkoztam, hogy egyáltalán reagáljak-e rá, de inkább mégis. Gondolom észrevetted, hogy nem azért kérdeztem tőled, "szerinted mit jelent nőnek lenni", mert én nem tudom. Elárulom, én tudom. Jobban tudom, mint te. Sőt, annyira tudom, amennyire te sosem fogod tudni. Kínos leginkább az, hogy ahelyett a válasz helyett "nem tudom, hiszen férfi vagyok", elkezdesz itt zagyválni mindent. Na hagyjuk.

Van saját életem...

(#1617) VargaI válasza aesir (#1616) üzenetére


VargaI
senior tag

Vááá, pontosan úgy reagáltál mint most egyik csaj ismerősöm, miután egy hasonló megmozdulását kifricskáztam én is. Úgy látszik a női hiúság és a dacolás sokkal jobb mint, hogy szórakozzunk egy jót, hogy minek ölni egymást ilyen apró és komolytalan dolgokon, de inkább tegyünk rá még egy lapáttal, hátha még nagyobb flém lesz belőle :C.
Én is kommenteljem soronként? :) peace :R

Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''

(#1618) ladybug válasza VargaI (#1615) üzenetére


ladybug
őstag

Nem azt írtam, hogy jó, hanem hogy tetszik. Maga a mondandóval nem mindenben értek egyet, az előadásmódja teszik, érdekes. Hogy miért is? Bambano hajlamos nagyon kritikus lenni, és érdekes nézetei vannak.

Az, hogy mi a véleményem róla, mint emberről, nem tudom megmondani, mivel a megnyilatkozásai alapján egy kötözködő ember képét mutatja magáról. Ezzel szemben elképzelhető, hogy a valóságban egyáltalán nem ilyen.

Most, hogy már kiveséztem a véleményemet, szerintem továbbhaladhatunk. Különösen azon oknál fogva, hogy marhára nem bambanoról szól a topik.

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#1619) VargaI válasza ladybug (#1618) üzenetére


VargaI
senior tag

he? :F Nekem is inkább a stílus jön be inkább, egy poénra vevős pimasz stílus sokkal jobb mint egy hót komolyan vesszük megközelítés, viszont 1615# az #1611-#1612-ben előjött témára ment részemről ;).

Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''

(#1620) adalbert1


adalbert1
veterán

Fúúú, a vigyünk vagy ne vigyünk virágot milyen vitát képes generálni.

Pénteken voltam lakásavató buliban... Miért van az, hogy akivel kölcsönösen szimpatikusak vagyunk legalább egy kicsit egymásnak, az vagy külföldi, vagy 6 éve van barátja??? :(
Mindenesetre a romokban heverő önbizalmamnak jót tett, kaptam pár pozitív kritikát. :)

(#1621) orbano válasza adalbert1 (#1620) üzenetére


orbano
félisten

6 éve van barátja? épp ideje váltani ;]

A vér nem válik VAZZE!™

(#1622) orbano válasza aesir (#1616) üzenetére


orbano
félisten

És ha én vinnék neked mondjuk a köv. PH-s talira, vagy akármire egy csokor szép virágot, leköpnél?
(Tekintsünk el attól, hogy tudom, rühelled a vágott virágot)

A vér nem válik VAZZE!™

(#1623) VargaI válasza adalbert1 (#1620) üzenetére


VargaI
senior tag

Ha bírod a gyűrődést akkor egy elég egyszerű megoldás:
Kelts feltűnést, botránkoztass meg, csinálj hülyét magadból, akármi. Ezzel kb megosztott reakciókat fogsz kapni. Lesz aki fikázik meg hülyének néz, de lesz akinek bejön és megjegyzi az arcod, mert jól elszórakoztattad. A negatív kritikával tudod, hogy náluk mit nem lehet a továbbiakban. A másik oldalon meg pontosan tudod, hogyan imponálj és szórakoztass továbbra is, azt eléggé egyenesben is vagy már ;).

Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''

(#1624) fokukac válasza aesir (#1616) üzenetére


fokukac
nagyúr

"XI. század, helló..."

:D

XI. század?
és az urad odaengedett a géphez? :D

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#1625) bolondember válasza orbano (#1622) üzenetére


bolondember
MODERÁTOR

nem köpne le.
férjétől kapnál két balost, aztán padló... :DDD

Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#1626) dr faustus


dr faustus
senior tag

Én szerencsés vagyok vágott virág ügyben, mert feleségem abszolute konzervatív, régimódi hozzáállású :D, örül neki, ha kap vágott virágot. Őszintén szólva nem irigylem azokat a férfiakat, akiknek a vágott virág, mint ajándék és kedvesség, kiesett a körből az elvek mentén. Mesterkéltnek érzem ezt az egész oxigén/biológia magyarázatot.

Warning: Explicit Content

(#1627) adalbert1 válasza orbano (#1621) üzenetére


adalbert1
veterán

Lehet, de azért nem szeretek az ilyenekbe belerondítani...

Viszont érdekes kis házibuli volt... Eleve exbarátnőmék lakásában volt, ő már eleve kiesett a jelenlévő hölgyek közül, miképp a húga is (rá még mindig úgy nézek, mintha 12 lenne, pedig már több, és baromi jó kis csaj lett belőle ;] ), exbarátnőmnek 3 egyéb barátnője is kiesett akiket már 8 éve ismerek, plusz még a 4 kapcsolatban élő csaj is... Így nem maradt valami nagy választék sajnos, de azért próbálkoztam... Volt 3-4 picsa akik olyan lenéző fejet vágtak, mintha egy unalmas pillanatukban ők teremtették volna a világegyetemet.
Amit sajnálok, hogy volt egy viszonylag édes kis szöszi is, de sehogy nem sikerült a közelébe férkőznöm, nagyon népszerű volt a társasága.

(#1628) adalbert1 válasza VargaI (#1623) üzenetére


adalbert1
veterán

Ha iszom, akkor birom a gyűrődést, és általában buliban/szórakozóhelyen ismerkedésnél azért fogy a pia... Alapvetően szoktam poénkodni, a probléma akkor van, mikor valakinek más a humorérzéke mint nekem. Ill. a mostani buliban is az volt a jó, hogy volt viszonylag sok új és ismeretlen arc, de azért valahogy mindenki kapcsolódott a másikhoz (lévén valaki ismert valakit a 4 lakó közül)... Ilyennek kellene lenni kb. az arany középútnak, azt is utálom ha mindenkit ismerek valahol, és azt is, ha senkit sem.

(#1629) orbano válasza adalbert1 (#1627) üzenetére


orbano
félisten

nem sikerült a közelébe férkőznöd? netán körbefalazták, vagy élő láncot formáltak körülötte? vagy csak nem mertél odamenni és szóbaállni vele? ;)

A vér nem válik VAZZE!™

(#1630) bambano válasza Gordian (#1613) üzenetére


bambano
titán

Például ezen a fórumon se elvárás a szövegértés...

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#1631) adalbert1 válasza orbano (#1629) üzenetére


adalbert1
veterán

Valahogy mindig legalább 2 emberrel beszélgetett, meg közben én is mások társaságával voltam elfoglalva. Mondjuk így utólag belegondolva simán szét kellett volna robbantanom azt a társaságot, de akkor miért nem tettem... :F

(#1632) Damage válasza aesir (#1554) üzenetére


Damage
senior tag

Nem gondoltam volna, hogy egyszer írni fogok ebbe a topicba, de most mégis megteszem. Ezeket a "vágott virágokat" úgy termesztik. Nem sétálnak ki az erdőkbe, nem tépik ki a gyökerével együtt. Nagy fóliasátrakban kimondottan erre a célra "nevelik" ezeket a növényeket. Nem vagyok botanikus, sőőőt, közöm nincs a növényekhez, de szerintem egy rózsa nem pusztul el, ha levágnak róla 1-1 virágot. Gondolom tojást sem eszel, meg tejet sem iszol. Embertelen körülmények mellett tartják a tyúkokat és a teheneket egy akkora helyen, ahol alig férnek el. A szegény répáról és burgonyáról ne is beszéljünk. Gyökerestül tépik ki a földből szerencsétlen növényeket, pedig mennyit fotoszintetizálhatnának, mielőtt megesszük Őket.
Az elvet megértem! Nekem sem szokásom virágot venni (sajnálok kiadni 10 ezer Ft-ot egy szép csokorért), amit a párom is megért -hiszen költhetjük hasznosabb dolgokra is azt a pénzt-! Aki azért nem szeret virágot kapni, merthogy "szegény virág", az ne egyen ilyen elvvel burgonyát, répát stb. és főleg ne állati eredetű táplálékot (sok gonosz állat is megeszi a növényeket, azután ezeket a gonosz állatokat megeszik a leggonoszabb emberek). Persze így se kell éhenhalni. Gyümölcsöket ehetünk, persze csak azután, miután összegyűjtöttük a földről (de még így is gonoszak leszünk, hiszen elesszük a férgek, kukacok elől a táplálékot, aminek a hatására éhendöglenek a madarak etc.).
Tudom, és elnézést kérek, hogy cinikus vagyok! Szerintem álszent dolog ilyen szinten védeni a virágokat, hiszen ezeket kimondottan ezért ültetik, mondhatni ipari mennyiségben! És mai napig szép gesztus egy ellenkező nemű egyedtől, ha egy nőnek alkalomadtán virágot ajándékoz (azok ellenére, hogy én nem teszem)!
Megérteném a felvetésed, ha illegálisan tépkednék a tiltott virágokat (növényeket) egy természetvédelmi területről (pl. hóvirág, illegális fakitermelés).

Kedves gazdag férfitársaim, ajándékozzatok továbbra is virágot a Kedveseteknek, ha anyagilag megtehetitek!

''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche

(#1633) bambano válasza aesir (#1616) üzenetére


bambano
titán

A szókimondás egy szinten túl sima mezei neveletlenség. Gyerekszoba hiánya. Ennyi. Ez pedig nem az én klisém, ne hozzám kösd, ez általános elvárás jelenleg a társadalomban. Persze könnyebb azt mondani, hogy mindenki köteles tolerálni a neveletlenségedet, de ettől a te helyzeted könnyebb biztosan nem lesz. Ne az én kliséimnek akarj megfelelni, hanem a többség kliséinek, az együttéléshez elengedhetetlenül szükséges szabályoknak, önkorlátozásnak, a fórum moderálási alapelveinek, stb.

Ha valaki jószándékkal közeledik hozzád, van nála egy szál virág, azt kultúrkörökben értik, tolerálják. Halló, 21. század. Azt nem tudom, mit akarsz a 11. századtól, az tudtommal sötét középkor volt, ahol boszorkányokat égetnek...

Neked a boszorkányüldözésben semmi sértő és megalázó nincs? Azt a hülyeséget, hogy minden nő legyen férfi, nem nálad láttam, sajnos van egy ilyen trend a világban. Példának hoztam fel.

Abból, hogy a párod tudja, mivel köszöntsön fel, még nem következik, hogy te igazi nő vagy, csak az, hogy a párod tolerálja az átlagostól való eltérésedet.

Arra meg nem láttál még semmilyen bizonyítékot, hogy én tudom-e vagy sem, hogy milyen igazi nőnek lenni. Ergo ezügyben minden állításod légbőlkapott.

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#1634) orbano válasza bambano (#1633) üzenetére


orbano
félisten

Ne szólj be, most a szabad egyéniségek korát éljük. közösséget építeni, beilleszkedni nem divat :) Egó rulez...

A vér nem válik VAZZE!™

(#1635) Tüzi válasza bambano (#1607) üzenetére

Dehogy... Titán kipuffrendszer, karbonhéjjas dobbal, aminek a vége szív, vagy virág alakú. :R ha tuti sikert akarsz, akkor egy T16os duplacsapágyas garrett, vagy greddy turbót is csomagolsz mellé :D

Minden tiszteletem a (néha) motorolajos nőké :K :R

どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

(#1636) tildy válasza aesir (#1616) üzenetére


tildy
nagyúr

:Y :C:C :Y
Csak halkan mondom, hogy köszönöm, ezt le sem lehetett volna írni jobban:)

Damage: vágott virág nélkül meg tud az ember lenni, nem élet-halál kérdése , élelem híjján viszont .. Szerintem sejted mire gondolok.

hobizoli: már ahol. :U Felénk nem szokott alacsonyan szálló tárgy lenni belőle.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#1637) hobizoli válasza tildy (#1563) üzenetére


hobizoli
nagyúr

A cserepes viraggal igazabol az a "baj", hogy vitas helyzetben konnyen alacsonyan szallo repulo targgya alakulhat :DDD ...szoval ijet inkabb onvedelembol nem szokas adni. :P

több drón kell ;P

(#1638) bandus válasza bambano (#1633) üzenetére


bandus
veterán

én teljes mértékben veled értek egyet :R

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#1639) tildy válasza Tüzi (#1635) üzenetére


tildy
nagyúr

Én spec nagyon tudnék örülni egy gt250R-nek. De tuti nem kapom meg szülinapomra :O :O

Mondjuk bambano "gyújtógyertyás" ajándékemlegetése azért részben illik rám.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#1640) Loretto válasza aesir (#1616) üzenetére


Loretto
veterán

"Lehet neki örülni, de lehet neki nem örülni is."

Bocsásd meg a kíváncsiságom, de mondjuk a munkahelyeden valamely jeles napon meglep(nek) egy szál/csokor virággal - olyan(ok)tól aki(k) nem ismeri(k) ezt a "tulajdonságod", hogy reagálsz? Mert ugye a virágnak nem örülnél, de talán a jószándék kedvesség értékelhető lehetne az elkövető(k) részéről.

Soirée...

(#1641) I_Am válasza Loretto (#1640) üzenetére


I_Am
veterán

Szerintem aki nem az ajándékozást látja egy ajándékban, azzal valami nincs rendben.

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.

(#1642) bandus válasza Loretto (#1640) üzenetére


bandus
veterán

egy köszönöm kíséretében megpróbálná újraéleszteni :D

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#1643) tekeyagd válasza bandus (#1642) üzenetére


tekeyagd
tag

:DDD

(#1644) tildy válasza Loretto (#1640) üzenetére


tildy
nagyúr

Munkahelyen általában cserepesvirággal lepik meg a nőket pl. nőnapkor . :U Több ok miatt is: Munkahelyen váza nem túl gyakran van, másrészt tovább is tart, így sokáig emlékeztes ajándék marad. (Én eddig csak azt kaptam az utóbbi pár évben, és nem azért mert tudták volna , hogy a vágottat nem szeretem.(nem tudták egyébként) .)

Egyébként van egy olyan sanda gyanúm, hogy aesir arra a virágadási témára célzott, mikor mennek a férfiak, és azt hiszik , hogy egy virág mindent megold . adott esetben problémát is, de azt is, hogy csábítson helyettük.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#1645) VargaI


VargaI
senior tag

Mikor megláttam a két moderátor-t akkor azt gondoltam, hogy kicsit majd csitítják itt ezt a virágos dolgot, aztán még épp ők tesznek rá egy-két lapáttal! :Y LOL
Remélem hogy egész héten ez a virágos téma fog itt menni, olyan izgi...;)

tildy: Van abban valami amit a második bekezdésben írtál, de akkor miért nem azt mondja? :U Véget vethetett volna egyből ennek a félreértésnek rögtön, bár ha azt nézzük, hogy még folytatta tovább nem hinném, hogy ez állna fent itt most.

jé az új motor nem jegyzi hogy szerkesztve, fura :F

Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''

(#1646) tbs válasza VargaI (#1645) üzenetére


tbs
addikt

Azt a pár órát féllábon is... A kolomposok meg nem épp a toleranciakészségükről híresek... ;]

(#1647) Pala


Pala
veterán

Mi folyik itt? :D

(#1648) bolondember válasza Pala (#1647) üzenetére


bolondember
MODERÁTOR

hát, lassan vér...

TEA/SÖR mikor fog folyni, kérem szépen?! :U

Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#1649) ladybug válasza VargaI (#1619) üzenetére


ladybug
őstag

Jah, igen. Bocs, félreértettelek. :B

Szóval, hogy mi ebben a jó? Azt magam sem tudom, mivel én nem tennék ilyet. Viszont azt tapasztalom, hogy mostanában egyre több az érdekkapcsolat (és nem csak tini korosztályban). Ha kellesz vmiért, akkor jó vagy a másiknál, ha nincs belőled érdeke, akkor magasról lekakil.

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#1650) I_Am válasza tbs (#1646) üzenetére


I_Am
veterán

Fél lábon? ;]

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.