- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Aktív témák
-
akos3
addikt
válasz
bandus #42280 üzenetére
kösz, visszaolvastam hát eléggé megoszlanak a vélemények ahogy látom
Egyik társaság a "mindegy csak bökje a csőrét" tipus a másik meg a tiszta témába vágós. Nem tom melyik a jobb most
Meg amugy is ez msot picit más tészta emrt ugye itt nem szabadna h egyből levágja a szándékaimat azért
19 éves csajszi ránézésre nincs elszálva magától, tipikus kis tündérke
(#42282) Stalker-2572 Áh dehogy görcsöltem rá. csak msot eléggé bejövős azt gondoltam megemelem a seggem és tezsek vmit az ügy érdekébe kivételesen...
(#42281) negyedes jojo mondom h nem az én formám ezért is vok iylen szerencsétlen. Élőben nem lenne para nem irogatnék ide.
(#42284) Ba cy lus Hát tényleg az összefutás lenne a legjobb de semmi esély
Annyira kívül esik tőlem, h mondom h csak 1 közös ismerősünk van (pedig lassan 800 ismerősöm van, ugyh gondolhatod h megfordultam pár helyen
) és egyátalán nem tok így utána kérdezősködni h mi van vele, hova jár stb..
az ja benne van a pakliba h h néz ki élőben ezért se csináltam ilyet még soseMi van ha tökre nem jön be vagy magasabb vagy mittom én..jobb élőbe csajozni
(#42285) Pala Hát nem tom, ha nekem vki ilyen szöveget lenyomna nem hinném h hasra esnék tőle
Vmi frappánsabb kéne sztem..
-
Stalker-2572
veterán
válasz
bandus #41756 üzenetére
Szerintem jó dolog pincérrel kivitetni a piát, ez egy gesztus, hogy meghagyod a nőnek a mozgásteret és a döntés jogát, hogy szeretne-e veled foglalkozni. Mivel bunkón jönne ki ha nem tenné, ezért szivesen meg is teszi (ha éppen nincs senkije, stb.)
Én ezt üveg pezsgővel csináltam egyszer és bejöttÉs eredetileg tényleg nem akartam beszélni vele
-
MarioAna
senior tag
válasz
bandus #41692 üzenetére
ment pü
Igazatok van, végiggondolva ezt az egészet, értelmetlen belekezdeni meg elutazni...
-ha megtetszünk egymásnak az a baj (most még bírnám anyagilag az utazgatást, de úgyis előbb utóbb elfogyna a pénzem, meg nem igazán bírnám ki hogy nagyon ritkán lássuk egymást)
-ha meg nem jön össze, akkor nem sok értelme van elb*szni 6k-t és 12órát egy sima találkára, ZH-k/vizsgaidőszak előtt...ez most önzően hangzik de nah. (inkább realistának)
-
adam_
senior tag
válasz
bandus #38284 üzenetére
Nálam már több ilyen szitu volt, az a baj, hogy ilyenkor magamat hibáztatom, vagyis romlik az egóm, hogy valóban nem lennék jó pasi... de akkor meg miért engedett mindent már az elején a csajszi, picit ellentmondásos
... komoly kapcsolatom is volt már, azzal nincs baj.
-
molecula
csendes tag
válasz
bandus #37456 üzenetére
Uh nem irigyellek. Drága férjem 2 hétig nem mert hozzám szólni mikor én államvizsgáztam, olyan mint az érettségi utólag már jókat röhögök, hogy mit műveltem 6 éve. (a következő már röhögve megy
)
qantum: Nem szivatás, szimplán szeretnénk jóban maradni minden pasival
csak nálatok ez a lezárás dolog teljesen másképp működik. Mi (én) tudtam úgy kezelni az exet mint haver nála eltelt akár fél év is mire nem a "nőt" látta bennem.
Én hiszenk a férfi és nő közti barátságban, bár folyamatosan megkapom, hogy olyan nincs, mert az egyik fél többet akar. Ha ez a része lezárult jobb lehet a kapcsolat, mint a szerelem időszakában. -
akos3
addikt
válasz
bandus #37447 üzenetére
Sztem az utolsó mondatod utolsó szavával meg is válaszoltad ezt a kérdést
Egyébként erről már volt "vita" pár hónappal ezelőtt, ne kezdjük megint el. Ha jól emlékszem akkor is Te kezdted el...Tisztelet?
Megbecsülés?
Jó most tudom, h jön az, h biztos ez számít, h egy fúrumban így írom, de ha Te nem így gondolod én sem szólok be Neked ezért..Nem vunk egyformák.
(#37448) molecula És az első ovis szerelmekre nem is gondolsz?
-
orbano
félisten
-
orbano
félisten
válasz
bandus #36748 üzenetére
kicsik az ilyesmihez? milyesmihez? kicsik ahhoz, hogy a saját érzéseiket véka alá rejtve megerőszakolják magukat és bennemaradjanak egy silány kötődésbe kapaszkodva egy olyan kapcsolatban, ami már nem messze az igazi? mert jajj nem akarom a másikat bántani, mert "szeretem"? baromság.
-
adam_
senior tag
válasz
bandus #36746 üzenetére
Mesélnél erről részletesen, mi történt a spanoddal?
De én voltam neki a nagy első, ha ez számít valamit... Most nem tudom, újdonságra vágyik, vagy fogalmam sincs, mi van vele. Nem is tudom mit mondjak neki személyesen majd, ha még vissza akarom kapni.
Lehet össze van zavarodva, nem fogok neki hiányozni se még, és így "visszajön", ilyenbe se lehet "reménykedni"?
-
orbano
félisten
válasz
bandus #36393 üzenetére
szerintem már maga a szandál dolog is igénytelen. esetleg strandolni, nyaraláskor, vagy mittomén. mondjuk szoktam én is hordani, ha nagyon nagy meleg van, de valahogy egy nagyranőtt óvodásnak érzem magam benne. És az a retek ami az ember lábára rakódik bene... főleg Budapesten... Vannak jól szellőző szipők, azokat kell hordani nyáron (100% pamut) titokzoknival oszt kész. Hetente 1x szagtalanító sprázni a cipőt és lábszaga sem lesz az embernek, 60 fokban sem.
Mondjuk a lábhigiénia is megérne egy külön misét, rettenetes milyen lábszagokkal találkozni nyáron... pedig 600ft egy cipő- és ugyanennyi egy lábszagtalanító spray. Az ecet olcsóságáról már nem is beszélve... áhh.
na mek aludni, csak meg kellett már valamit aszondanom. -
pat86
tag
válasz
bandus #35882 üzenetére
De ez még nem jelenti azt, hogy még nem is lesz ilyenre lehetőséged
A szerető megint más tészta... Viszont ha van egy olyan haver, akivel nagyon jól kijössz (egyéb közös programok) és még szexuális jellegű dolgok is történnek, de a tényleges párkapcsolati felállásod nem változik szerintem simán kimeríti a nyitott kapcsolat fogalmát. -
dragonfx
veterán
válasz
bandus #35857 üzenetére
semmi nem történt.piázgattunk, meg bulizni akartunk az up!.ba de az hely kiábrándító fos
még ha így lenne bandus, de örülnék......gondolkodok, de nem tudom mit akarok.tán egyedül lenni, de áhh azt se,.jo eljárkálni vele.móni kéne??..nem tuti nem, megcsaljon megint.max. 1-2 eksőnre kéne.
egy kötöttségek nélküli nyitott kapcsolat kéne egy csajjal...olyan testi lelki jobarát szerű..de semmi több, szóval nem komoly kapcsolat.és akkor lehet nézelődni csajozni.nincs kockázat visszatartás.
most erre vágyók...remélem majd megváltozik idővel a véleményem.....addig elpangok így.ha nagyon nem bírom ugyis kiüt rajtam.én még1x nem szakítok vele.nem sértem meg.amíg ő nem jön rá addig leszünk együtt.de addigra lehet bennem is változik a dolog és boldogok leszünk.majd az idő eldönti.ő is így látta 1.5 hónapja mikor vége lett.és az az igaz arca szerintem.elvagyunk, aztán majd eldől mi lesz.de ezt közöltem már vele az első alkalommal, szóval akkora lutriba végülis nincs
így döntöttem. -
Tomics
addikt
válasz
bandus #35140 üzenetére
én ismerek olyat aki már 40et tapossa lassan és még mindig itt él kis panelban a szüleivel, napi 3 órát utazik pestre melózni. és mérnök. nem csúnya, átlagos, viselkedése is. hát nem tudom, mindenesetre érdekes...
én 22 vagyok de már néha nagyon el akarok húzni de még min.3 év suli nappalin ami mellett melózni esélytelen mert akkor a 3ból lesz vagy 6 év is
addig még tűrök...
asszony idén végez, lehet hogy tud venni lakást ha sikerül eladnia az örökölt házat vidékről, akkor valszeg összeköltözünk és megpróbáljuk hogy megy, csak akkor meg kellene valami meló -
Lirion
addikt
-
Zscca
tag
válasz
bandus #33796 üzenetére
Egyébként szerinted ha mondjuk kikezdesz a barátnőd legjobb barátnőjével és később ezt megbocsájtja neked te meg végülis csak azért nem maradsz a barátnőjével mert csak + akarod dugni és nem engedi,inkább választod az "eredeti" barátnőd na szal akkor mi one?
Na basszus már nemtom mit akartam ezzel kérdezni
jah végülis semmit,de szerintem a legjobb ha két barátnője van az embernek elvégre azért van két szabad kezem
hogy két lány kezét foghassam és ez tök jó hogy szexről ne is beszéljünk
-
Zscca
tag
válasz
bandus #33794 üzenetére
és mióta tart? van kocsid? nem tudtok összeköltözni? a szüleinek bemutatott? (engem pl nem mutatott be az a lány mert csak anyja volt és az is egy idióta
meg állítólag félt hogy kirúgja őt otthonról ha megtudja hogy van valakije
meg ilyeneket mondott hogy régen az anyja mindig kiröhögte hogy elmondta neki hogy szerelmes valakibe -
Zscca
tag
válasz
bandus #33723 üzenetére
adj hozzá még kb.10 évet és megkapod a korom
és soha sem tudhatod életed hányad részében lesz véged sokan nem ternészetes halált halnak ezért remélem nem "életem kevését éltem már le"
úgy érzem innen már nem nagyon van más én szeretnék még egyszer mást,de nagyon úgy érzem hogy én már nem tudok többé szeretni -
tildy
nagyúr
válasz
bandus #32157 üzenetére
Nuvaringgel ez is kikuszobolheto, nem bevenni kell, hanem .... Szoval nem felejti el.
Csak parom tudom idezni gumival kapcsolatban:
"Sokkal kevésbé gáz, mint a hangulatingadozások(frászt, 5 másodperc alatt alakult át tündérből boszorkánnyá, vagy vissza), kedvetlenség, diszkomfort, levertség... Ezerszer inkább az óvszer, mint még egy ilyen hónap."
illetve:
"hátőőő. nem, ez tapasztalat. Használat megkezdése után 2-3 nappal kezdtem érezni a változásokat, és utána 1 héttel már úgy éreztem magam, mintha miattam undort kapott volna a szextől, nem jó érzés, lelkileg tönkretesz. Csomó olyan mellékhatása van ebben a pillanatban is, amik miatt órákat beszélgettünk, hogy rendbe tegyük, mi a helyzet az érzésekkel. Egyszerűen megborította szegényt a dolog és magát hibáztatja érte. Nem kívánom neked, hogy ilyet megtapasztalj.az ára meg... mondhatnám lényegtelen. Ha kétszer ennyibe kerülne, és a mellékhatások 90%-a elmúlna, azt mondanám, hogy oké, legyen."
Lehet hipererzekeny vagyok ra, csak az a baj, hogy a kornyezetemben tudok jopar csajrol, aki szinten a negativ mellekhatasokat tapasztalta meg.
Ugyhogy csak ovatosan. Tenyleg....
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #32107 üzenetére
Nem vagyunk egyformak...
En is , es o is szeret jol kinezni, mondjuk en spec ki nem allhatom, ha megneznek...
Ja es megegy nagy tevhit:sok ferfi azt hiszi a no azert oltozik ugy ahogy a ferfiak tetszen... Nos joparan nem... Sokan azert oltozkednek ugy ahogy, hogy onmaguknak tetszenek.Onvigasztalas vagy sem, en tudom mit kapok, minden mas no meg bachatja, mirol maradt le.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
bandus #32085 üzenetére
reménytelen.
másrészt meg nem akarok éveket várni, azt vagy igen vagy nem. nem hiszek a reinkarnációban, szval sajnos csak egy életem van, ha elcseszem....
nem mondhatok all-int flop elött egy (a jelenlegi szitut nézve) 2-5-re (színben nem egyező) kézre, hogy majd csak lesz vmi ha megvárom a lapokat.
DE ha mégis lenne lehetőség akkor az érdekes helyzetet szülhetne.
tildy: akkor a papír zacsi alapján milyennek képzelsz
-
.:InnoMan:.
senior tag
válasz
bandus #31454 üzenetére
Hát igen, még tanulok, egyetemen. A szüleim se millerek, hogy perkálnának minden héten olyan sok pénzt, de hát Istenem, én meg akarok találkozni a csajszival többet és többet, és akkor sajnos felmerül ez a probléma.
Megbeszélni igen, tényleg kellemetlen. Mert már a legkisebb problémakört is érintve, pl egy szórakozóhelyen belépőt én perkálom, már az is akkor dupla kiadás, nem is beszélve arról, hogy akkor az italokat is kettesével kell kihoznom. Jó előfordult már hogy a kezembe nyomott egy ezrest, hogy most ezt ő állja, na de azért az eddig ritka volt. Remélem azért "leesik" neki, hogy ő is beszállhatna majd ilyen téren, vagy nem tudom. Kínos erről beszélni is.
-
Thusor
őstag
válasz
bandus #31444 üzenetére
Hát én pedig hasonló taktikát választottam.
3 évig barátok voltunk a jelenlegi párommal az egyetemen, mikor egyre jobban úgy éreztem hogy szeretem, és többet szeretnék mint barátság.
Elmentem a párom lakására, hogy segítsek neki kidolgozni a tételeket, és ekkor éreztem azt hogy itt íaz ideje hogy elmondjam neki az érzéseimet. Sokat vaciláltam előtte, mert mégis ugye a legjobb barátom, és nem szerettem volna, hogy ez megváltozzon ha Ő nem úgy érez irántam mint én Ő iránta. Úgy mondtam el neki, hogy egy romantikusabb pillanatban átöleltem, és csak öleltem, amikor Ő megszólalt hogy most már elengedhetném, mert szeretné folytatni a tételek kidolgozását, ekkor mondtam neki, hogy hát az nehéz lesz mert én soha nem szeretném elengedni. Ekkor Ő megkérdezte hogy miért nem? Én erre azt feleltem, mert nagyon szeretlek. Ekkor Ő tudta, hogy mire gondolok, és szerencsémre Ő is többet gondolt a barátságunknál.
Szóval röviden ennyi, én is letámadtam vele.
-
tibi666
senior tag
válasz
bandus #31274 üzenetére
köszike, jól esik.
engem ez éltet, én a visszajelzések miatt csinálom.
a saját igényeimet jóval kevesebb is kielégítené, átlag bútorok, átlag autó is, csak ezek egyetlen lételemem nem biztosítanák: mások elismerését. és ebbe beletartozik az is, hogy csak fullos nővel mutatkozom, vagy sehogy. -
dragonfx
veterán
válasz
bandus #31167 üzenetére
és hogy bírod ki..néha én is ugy avgyok szeretem de sok ez az idő.
bízok benne tényleg szeretem nem ezzel van gond csak ha az ember szeret valakit igazán szeretné minél többet látni.
Nálunk is heti 2 nap amit együtt avgyunk.van néha összejön 3-4 is.
persze mikor neki és nekem is alig volt melonk 2x ennyi volt jobb volt dehát meg kell éálni jah.Az elmélyülést ideig segíti ha nem mindennap ugymond látjátok egymást kell elvislenia másikat...de azér későbbi komolyabbak kialakulásához kell a soxori együttlét én így látom.
hmmmm????????
én 17 éves nőtől ne várnék komoly kapcsolatot ha 20 fölötti lennék....egy fiú helyében.nagyon ritka.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
bandus #31181 üzenetére
maximálisan kihozza a gyerekben rejlő lehetőségeket, nagyon mások a tanítási módszereik stb. neten sztem találsz sok anyagot. egyébként orbano tökéletesen megfogalmazta.
ha meg az egzisztencia rendben van, akkor nem mondtam semmit. esetedben nem kell akkor az a bizonyos különbség korban.
By cy lus: nem értem mi a menekülés abban ha reálisan tervezed a jövődet, nem a távolit hanem a közelit. Sokra mész a jelennel ha vki olyannal vagy akivel nem lehet majd jövőd.
orbano: nem mentél el azóta wc-re?
magas labda volt...
-
hejesírásó
senior tag
válasz
bandus #31177 üzenetére
Ezzel csak akkor lehet baj ha 25-27 évesen nem tudod még az egzisztenciát megteremteni az utódaitoknak, demár szeretnétek gyereket. nagyon örlődni fogsz emiatt.
nálunk 1 év a korkülönbség.én is örlődöm most ugyan ezen oknál fogva. páromnak van egy 1,5 éves kisfia. szeretnék velük összeköltözni. bölcsibe nem akarjuk adni, szval dolgozni nem tud menni mellette. waldorf oviba akarjuk majd járatni.
a keresetem elég magas. korom 25,5 a nettóm bonuszok és juttatások nélkül majdnem 250. ez egy embernek sok, de háromnak kevés. szval nem véletlen az h az a 3-4-5 év körkülönbség kell.
mert mire a jányka gyereket akar->diploma után 1-2 év, te már 30 vagy és lesz pénz dögivel. -
adam_
senior tag
válasz
bandus #31167 üzenetére
És hogy bírod ki azt az időszakot, amikor nem látod? Én bevallom az ilyen esetekben nagyon szarul vagyok, hiányzik iszonyatosan, jójó, beszélünk telón, vagy az interneten, de az mégis más mint a személyes találka. Erre van valami tipped, hogyan lehet ezeket kezelni? Vagy most a kezdeti időben van ilyen, majd elmúlik ez is idővel?
És mennyire jó dolog az, ha az egyik fél nagyon ösztönzi a találkákat, többet és többet, nem okozhatja ez a kapcsolat kihűlését egy idő után?
-
hejesírásó
senior tag
válasz
bandus #31139 üzenetére
ez sok mindentúől függ, mármint az hogy ezt ki hogy tudja kezelni:
*bizalom a másik felé
*együtt töltött idő
*önbizalom, egészséges önszeretet (hisz ha nincs magával megbékélve egy tescós tejfölre is féltékeny lesz)
*szeret-e hisztizni, balhézni->ez elég jó ok rá
*mennyire féltékenykedős típus
*jó-e a kapcsolatuk (ha nem jó akkor félhet az exek miatt)
*biztos van még más is csak nem jut eszembe -
tibi666
senior tag
válasz
bandus #30846 üzenetére
most csak tequila, és sör volt, de nem találom a xanaxot, valószínűleg anyámnál hagyhattam tegnap.
hajnali kettőkör álmosnak lenni pedig úgy látszik túl nagy luxus számomra.
kicsit beszélgettem a barátaimmal erről is, de sok mindent nem tudtak mondani. azon kívül, hogy aludjak akkor mikor fáradt vagyok, meg hogy túl nagyok az elvárásaim. én erre csak azt tudom mondani, hogyha a legjobb nő nem lehet az enyém, akkor semmi értelme az egésznek.
de mint mondtam, a nőügyeim egészen kicsi szelete annak, ami engem zavar. ki kéne lőni magam pár hétre, lehet hogy januárban elhúzok franciaországba csak magamban pár napra.
egy-egy ilyen insomniás éjjelen, mikor már letépném az arcomról a bőrt, megfordul a fejemben a gondolat, hogy milyen jó lenne bepiálni, beülni az autóba, és 200al egy betonfalnak menni...
-
IreN!CuS
őstag
válasz
bandus #30414 üzenetére
Rá írtam(én hülye)h szia ha gondolod írj,erre a válasz:a szünet msnre is vonatkozott.Majd ki írás nem szeretném h befolyásolj kösz h megértesz.Nagyon hamar fog betelni a pohár.De akkor lesz csúnya vége a dolgoknak.
Nem kell írni már hanyagolom szuszá!!!!!orbano:melyikben?
-
-
orbano
félisten
-
IreN!CuS
őstag
válasz
bandus #30325 üzenetére
Hát ha annyit menekül mint "nálad"akkor ez van.
És igen ismerem.Mint írtam ~4 évig voltunk bártok és abból lett ez.Régen amikor más pasinál csinálta ugyan ezt(menekülés)eszébe se jutott elgondolkodni a dolgon,vagy egyáltalán h megbeszélje magával(megpróbálja).Innen gondolom,h nem üres szavak.Persze ettől függetlenül bár mi lehet.orbano:túl sok futó kapcsolatom volt már,főleg mert egyik iránt sem éreztem szinte semmit sem.Ezért vagyok most olyan amilyen
(nekem a legfurcsább elhiheted)
-
IreN!CuS
őstag
válasz
bandus #30144 üzenetére
Persze h tudatom vele,h elmegyek partyzni hagy húzza magát kicsit.Meg,h nem ülök otthon és depizik meg ilyesmi.Mindig ki takarítottam a szobám amikor lejött,nálam ez alap.Csajt "koszos" szobába nem engedek be,nekem kellemetlen
Egészet azért csináltam mert kíváncsi voltam a reakciójára.
Aktív témák
- Konteó topic
- Autós topik
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztrofotózás
- Bittorrent topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napelem
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- BONTATLAN DJI Osmo Pocket 3 - 1 év garanciával ELADÓ!
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- BONTATLAN MSI GeForce RTX 5070 Ti INSPIRE 3X OC 16GB GDDR7 (gari: 2028/7)
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- PS Plus előfizetések