Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20241101_080855
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz Cs.Orsolya #15546 üzenetére
Legalább nyavaLYgás, kérem.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz Cs.Orsolya #15546 üzenetére
Ha még egyszer leírod, hogy nyavajgás, azt a büntetést kapod, hogy ezerszer le kell írnod, hogy szihológus. Vagy azt, hogy szviccs.
Mod: Na, egy rugó.
[ Szerkesztve ]
"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz elmoraan (r) #15552 üzenetére
Hagyjatok már...
"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
frame>24
addikt
válasz Cs.Orsolya #15553 üzenetére
Nem mondod, hogy most itt bármin is fölkaptad a vizet, miez?
(Ma Orsolyának is fölmondós napja lehet, csakúgy, mint pl. nekem, ill. kvázi mindenkinek körülöttem.)Tim: igen, egyfajta széparcú Willendorfi Vénusz a néni, akit említetem.
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz frame>24 #15555 üzenetére
Semmi. Nem vagyok jól. Lemondtam mára mindenkit. A dokit nem érem el. Kicsit próbáltam magamat felvidítani. Gondoltam megosztom Veletek. Aztán belémkötnek. Szóval, most morcos vagyok, mert hiperszenzibilis lényként ezt most nem preferálom. Ennyi.
No, szép napokat![ Szerkesztve ]
"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
tildy
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #15556 üzenetére
Mézes tea, vagy capuccino, ágyban fekvés , kényeztetés?
Ápold a lelked. nomeg a tested is.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
zoltanz
nagyúr
Egyébként én is akivel most randizgatok már rendelkezik egy gyerekkel elvált. Igaz mi régóta ismerjük egymást, megbízunk egymásban. Nagyon szép csaj mondjuk hostess gondolhatjátok, egyidősek is vagyink, a csáláddal is jóban vagyok úgyhogy nincs anyós szindróma. Majd beszámolok hétvégén találkozunk.
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
válasz lorcsi #15561 üzenetére
Inkább a szövegemnek köszönhetem, mert nem vagyok egy langaléta izompacsirta, csak normál magas és sportos(ki is kell jól húznom magam ha találkozunk). Egyedűl azért van esélyem mert régóta ismerem, ja és akkoriba jómenő vállalkozó voltam. Egyébként nincs semmi baj a pöttön pannikal még az ágyban sem (csak kicsit vicces) úgyhogy hajrá.
[ Szerkesztve ]
-
szente
addikt
ma találkoztunk a helyi hipermarketben.meg is dobogtatta a szivem...helló-sziánál meg is állt a tudomány.igaz dolgozott,de régen ez nem okozott akadályt,tudtunk beszélgetni.igaz régen még együtt voltunk....van egy olyan érzésem hogy csak azért akart békülni,hogy tiszta legyen a lelkiismerete,hogy nem utálja senki,meg amúgy is utálja és kerüli a konfliktusokat.lehet,hogy semmi mögöttes tartalom nincs nála ebben a békülésben?4 napja nem is beszéltünk.....
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz lorcsi #15561 üzenetére
Szegény lorcsi...Nincs egyszerű dolgod...
Mondjuk nekem se 190 magas , vagy afölötti pasi ritkaságszámba megy, úgyhogy ... Úgyhogy marad a 181-190 közötti.
De abból , hogy magasabb legyen nálam, na abból nem adok. Gyááá nagyon kegyetlen , mikor majd kitörik a nyakad, mert le kell hajolnod....[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
zoltanz
nagyúr
válasz Esmein #15570 üzenetére
Az a kép él bennem egy szép párról hogy a nő 5 cm -rel alacsonyabb, vagy csak ez valami férfi felsőbrendűségi izém lenne ? Szerintem fél fej különbség nem vészes egyik oldalon sem (max nem vesz fel valaki magas cipőt, és nem hord nagy hajkoronát vagy sapkát máris eltűnik.)
Az igen rémísztő amikor nem találolod a csaj fejét és nem tudtok a közben csókolózni...
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz Esmein #15570 üzenetére
Nem neked, lorcsinak mondtam
zoltanz: jajaja az az ideális kb
Szente: hát istenem. Tudod milyen ciki , ha még egy magassarkút sem vvehet fel az ember nyugodtan Sőt, még mezitláb is magasabb a nő?Gyáááá .Nem. Nem nem.
Eyem előtti ex ...Na az fél fejjel alacsonyabb volt... Hááát.. Szegénykémnek mindig kissebbségi komplexusa volt mellettem, és nemcsak a magasság miatt[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz zoltanz #15574 üzenetére
Egészségtelen, de néha jólesik.
Inkább azt mondom , hogy rossz úgy vásárolgatni cipőt, hogy jajj attól parázol, csak nehogy magasabb legyél benne mint a párod.
A bakancsaimnak meg kb 3-4 cmes talpuk(sarkuk) van, szóval... a mindenkori pasi felkötheti a gatyát
lorcsi Hátfájásra jó a masszázs
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz lorcsi #15579 üzenetére
Most majdnem mondtam rá, hogy jaja, mert ott nem kell hajolgatni, de aztán jobban belegondoltam
[ Szerkesztve ]
-
3psilon
aktív tag
válasz szente #15572 üzenetére
Nekem mondod... én is azt szeretem, és csak 170 vagyok.
És nem azért kell alacsonyabb lány, hogy kompenzáljak, hanem mert a magasabbakra nem gerjedekEgyébként pont kifogtam, a barátnőm alacsonyabb nálam pár cm-vel, vékony, és arányaiban tök jó. Ez elég ritka ilyen magasságnál.
Specs: Ryzen 7 5800X, 48Gb RAM, RTX 3060Ti 8Gb, Fedora Linux | Kawasaki ER-6F 2006
-
tildy
nagyúr
válasz Esmein #15584 üzenetére
Amúgymeg egy a lényeg: mindenki olyan párt találjon magának, aki számára a legjobban megfelel.Tökmindegy milyen alakja van , nagy a feneke, vagy kicsi a melle, szügletes az álla, vagy rövid a haja , de jöjjenek be egymásnak, szeressék egymást.Azt hiszem ez a legfontosabb.
[ Módosította: Thrawn ]
-
-
Balázs1047
tag
Sziasztok,
sok hasznosat tanultam már innen a fórumról - még úgy is, hogy nem vagyok aktív résztvevője - , de egy valamire nem találtam választ, ami most éppen aktuális nálam.
Még a nyár folyamán mikor megrögzötten hajtottam egy lányt, megismerkedtem az egyik barátnőjével, aki észrevehetően közeledett felém. Szép lány, de igazán a barátnője kellett, és az elvakultságtól észre sem vettem, hogy nem érdeklem őt. (Gondolom ti is ismeritek ezt az érzést, bár valószínüleg a "profibbak" képesek jól kijönni az ilyen szituból.) A barátnőjével közönbös voltam, nem adtam neki semmi bíztató jelet. Majd pár hét mulva észrevettem hogy az eredetileg kinézett csajnál esélyem sincs.
Eltelt ezóta három hónap, egy suliba járok a két lánnyal, beszélgettem azzal a lánnyal, akinek bejöttem nyáron. A beszélgetés után nagyon megtetszett, de nem tudom hogy folytassam, és milyen esélyeim vannak nála. Ezügyben kérném segítségeteket, hogy a nyári hülyeségemet helyre lehet-e hozni? Van még nála esélyem, ha nyáron szemmel láthatóan volt? Nem lesz-e neki túl átlátszó, ha most hirtelen mindig leszólítom a folyósón?
Válaszaitokat előre is köszönöm, üdv Balázs
-
Bub0rek
tag
válasz Balázs1047 #15590 üzenetére
Szia ! Szerintem egy próbát minden féle képen megérne.Mindenkinek adni kell egy esélyt. Szerintem próbáld meg. Sok sikert hozzá, egy kalappal.
Vigyázz!Lány vagyok,és sötét szőke!Bocsánat,ha csúnyán írok.:D
-
Wolverine
félisten
válasz Kokkantas #15591 üzenetére
Nem blabla, a lakótársaimmal sem beszélek mindennap, nemhogy másokkal... és az utóbbi 3 hónapban kb. négyszer léptem ki a kerületből.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
attiati
veterán
Azt hittem már csak nekem gond a magasság
182 vagyok, de valahogy mégse elég sokszor
Utóbbi 3 kiszemelt velem egymagas volt, persze ők 190-es pasira vágytak volna. A végén mégis inkább én éreztem magam bénán -
fixi
csendes tag
Hogy hívják azt, amikor a párodat és téged kérdeznek és a végén összesítik. mennyi közös van bennetek
Tudja vki a kérdéssort Picit csalunk
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest