- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
azbest
félisten
szerintem félreértitek...
Nem arról van szó, hogy ne akarna gyereket, csak legtöbbünk fizuja kevés ahhoz, hogy ne legyen lelkifurdalása azért a sok mindenért, amit nem tud megadni a párjának vagy gyerekének.
Magam tapasztalatából érzem, hogy mennyire más érzés a munkából kapott fizuból élni, mint csóró egyetemistaként jövedelem nélkül. Nem mondanám magasnak a fizumat, de még így is sokan jónak tartják. Pedig nagyon egyszerű a matek: albérlet és rezsi után már csak annyi maradna, hogy éppen legyen mit enni. Ha viszonylag kevés kompromisszummal rendes minőségű élelmet eszem, akkor elmegy a teljes fizum. Most csak az a szerencsém, hogy némi plusz munkával ki tudom váltani a lakhatást. Egyik kollegával mikor szóba került a kajára költött pénz, akkor "viccesen" meg is jegyezte, hogy más ebből gyereket is nevel.
Sokan egész életükben létminimumon keresnek, hogy legyen így pozitív jövőkép.Anyám hasonló körülmények közt nevelt fel, rengeteget nélkülözött és így is kimaradt rengeteg dolog az életünkből. Gyakorlatilag nem élt, csak dolgozott, sosem jutott szórakozása se pénze se ideje. Ezt nem nevezném emberhez méltó életnek. Igyekezett a lehető legjobb életet biztosítania nekem a fiának, de mekkora ár ez érte. Most akkor nekem kellene feláldozni magamat, hogy utána 30 év múlva ugyanebben a cipőben járjanak az én gyerekeim? Eddig sem volt alkalmam igazán élni.
Manapság csak atomstabil kapcsolatban, két közepesnek számító fizuval lehetne viszonylag nyugodt szívvel belevágni a gyerekvállalásba. De még akkor is rengeteget számít, hogy milyen a munkaadó hozzáállása, mert még ennyiből is évekig tartana félretenni annyit, hogy meglegyen pár havi anyagi biztonság, ha valakinek munkahelyet kéne váltani. Ha kiteszik a gyereket vállaló nőt a cégtől, sok túlórát követelnek, vagy nem tolerálják a gyerek számára szükséges szabadnapokat, akkor nagyon meg tudják nehezíteni. Meg egyébként is idő kell egy gyerek neveléséhez. (nem véletlen van annyi neveletlen tapló kölyök manapság) Van ismerősöm aki úgy reagálja le ezt, hogy arra van idő amire szánunk, ő mindig tud a gyerekre időt szánni. De nem mindenkinek van olyan rugalmas munkája, mint neki... másnak percre pontosan le kell töltenie a munkaidejét és nem mehet el bármikor bárhova.
Van aki mindezek ellenére lesz ami lesz alapon belevág... van akinek bejön, van akinek pedig nélkülözéssel teli tengődés lesz az élete. Amíg úgy tartom számon az anyagi helyzetemet, hogy hány hónapot tudok kihúzni, ha megszűnne a munkaviszonyom, addig nem hiszem, hogy biztosítani tudnám egy gyerek megfelelő színvonalú felnevelését. Persze ez csak az én véleményem, talán túl pesszimista vagyok. De azt hiszem értem miről beszél dragonfx. Ha elcseszett vagyok, az talán azért is van, mert a gyerekre is hat az őt felnevelő szülő nehéz helyzete.
-
AMD Power
titán
A vesztes nem én vagyok hanem Ő. Én ezzel én tisztában vagyok és szerintem ö is. Azt is tudom ,hogy én ezzel ,hogy vége lett csak magamnak tettem jót, hosszú távon ez egyértelmű. Ö nem becsülte meg a "jót" de majd más megfogja. Ö nem érdemelt meg engem és erre pont tegnap este jöttem rá.
Amúgy nagyon jól esik amit írtál.
-
Tim82
félisten
de ha az a csaj nem nőies, akkor semmi.
De kíváncsivá is tettél, kérlek oszd meg velem miért nem nőies számodra?
Hát csalódj bennem, de szemlátomást agyon van plasztikázva, az alkatához, alakjához képest aránytalanul felfújt mellek, illetve a szája sincsen valami szépre szabva... Nem értem, miért kell ezt ragozni. Nálam ilyenek alapból kiejtő tényezők. Igen, tudom, sok ember az ilyet szereti. De nem kellene nekiállni olyan hülyeségeket írni, hogy akinek a linkelt nőci nem jön be, az biztosan férfiatlan/önértékelési problémákkal küzd. Remélem, átlátod, hogy ez mint "érv" hatalmas hülyeség, még ha a linkelő fórumtárs rohan helyeselni, akkor is.
De manapság annyira elbutulunk, hogy egyből ez jön: biztos ribanc.
Ha már a konkrét csajról beszélünk, akit D4rkm4n linkelt: "Amúgy nem az volt a kérdés, hogy bejön-e, hanem hogy letömnéd-e! Ezzel a csajjal dugott a Ribéry meg még pár sztárfocis. Állítólag mostmár betöltötte a 18-at."
De egyébként semmi sem biztos.
(Most ne gyere azzal, hogy ha hasonlóan kinéző lányról linkelnél fotót, akkor mi volna. Erről a bizonyos lányról volt/van szó.
Lehet, hogy nem "ribit", hanem "groupie"-t kellett volna írnom, vagy "véletlenül sztárfocisokra gerjedő, plasztikázott kiskorút"...
)
(gondolom ez Neked is lejött, csak szokásosan Tim nem mehet el szó nélkül ilyesmi mellett.
)
Azért nem megyek el szó nélkül mellette, mert amúgy a srác teljesen komolyan sajnáltatta magát ("nagy pofont kaptam"), amit a mellékelt ábra szerint teljesen magának köszönhet. Vagy vállalja fel, hogy hülye pötsch volt és megérdemelte, vagy ne rinyáljon. Tiszta sor, nem? Szerintem...
ha egy szupernő kerülne a közelébe az itt lévők 90%-ának megmukkani sem tudna.
Egy szupernő közelében lehet, hogy én sem mukkannék meg (először, mert amúgy megtanultam már leküzdeni ezt), csak épp nem a D4rkm4n linkelte nőci a szupernő számomra, hanem mondjuk ő.
-
törölt tag
És akárkit akármennyire is tisztelek tartom magam ahoz, hogy ha egy szupernő kerülne a közelébe az itt lévők 90%-ának megmukkani sem tudna. És ne mondja senki, hogy ez nem önértékelési probléma. De igen is az. Mert nem hiszed el, hogy lehet szupermodell barátnőd. Pedig bárkinek lehet ha igazán akarja és normális személyiség. Szerény véleményem szerint.
A szupermodellség csak egy dolog, mert valaki szupermodell, az jó, de attól még nem leszek belé szerelmes, több kell ahhoz.
A normális személyiség meg ugye kinek mi, teljesen szubjektív. -
D4rkm4n
őstag
"Görbe tükör ugyan, de ember ne mondja, hogy ha odaáll elé egy ilyen nő és ajánlatot tesz, akkor nem megy rá.
Ha nem mész rá akkor inkább önértékelési problémákkal küzködsz, melyek elnyomják a férfias vágyaid és próbálod mindenféle marhaságra ráfogni."Ez kíváló válasz lenne azoknak, akik egy korábbi posztomban említett csajszira negatívan reagáltak.
-
Tim82
félisten
Most őszintén, ha valami tény, akkor annak megosztása miért aljas cselekedet?
Ha szereted a barátnődet, akkor az első dolgod, hogy ha gázos családtagja van, azt szétkürtölöd? Itt nem a tényről van szó, hanem arról, hogy Stufen2 "barátunk" sz@rba se vette, hogy a szétkürtöléssel esetleg az általa állítólag szeretett (ex)barátnőjének is vannak érzései, amiket ezzel megbánthat.
Te is most olyasvalamiért szúrsz, amiről az illető írásain kívül semmit nem tudsz
Az írásából az jön le, nem csak nekem, hogy büszke volt rá, hogy ezt tette, szerinted ez így helyes? Érdekes, hogy máskor valahogy nem férnek bele neked sem az ilyenek, mert sokkal lovagiasabb vagy általában. Most épp miért ez az eset számodra az a kivétel, ahol szögre akasztod a lovagiasságot?
Valamint saját magáról állit ki szegénységi bizonyítványt az, aki egy emberről a testvére cselekedetei alapján formál véleményt.
Ez nem mentség, remélem, te is így gondolod.
de az előbb is pár fénykép alapján jelentetted ki, hogy biztos tetves a csaj, meg jó sokan meghúzták
Nem én jelentettem ki előbb, hogy sokan meghúzták (a fényképet feltevő D4rkm4n hsz.-ében volt ez az apró kis megállapítás)... ahogy te mondanád, "megosztottam a tényt" , szóval ez miért is aljas cselekedet?
Na jó, elismerem, enyhe költői túlzás volt benne... (Azt is hozzáteszem, hogy a látszat ellenére nem volt benne erkölcsi ítélet, csak gonoszkodás.)
Ha nem mész rá akkor inkább önértékelési problémákkal küzködsz, melyek elnyomják a férfias vágyaid és próbálod mindenféle marhaságra ráfogni.
Lehet, hogy neked nem elég randa, nekem az. Nem találtam egyáltalán vonzónak és nőiesnek a nőcit, ahogy jó pár másik fórumtárs sem. Nem hiszem, hogy ettől férfiatlan és önértékelési problémákkal küzdő lennék.
Én ha facér lennék olyan sebességel rámennék egy ilyen nőre, hogy F1-es futamot is nyerhetnék vele.
Én meg megválogatom, kivel bújok ágyba. Ez is az állítólagos önértékelési problémáimnak köszönhető valószínűleg.
(Ja és én sem vagyok facér.
)
-
lorcsi
veterán
nos jól értem e...
Tudod róla az igazságot és elmondod nekünk is?
vagy
elnézést kérsz a topic lakóitól a nevében ? -de miért ?meddig tart az ultimátum ?
mert lehet leszokóban van a netről és nem fogja nézni..akár hónapokig, évekig..szegény visszajön és innen is ki lesz szorítva -
orbano
félisten
-
BigBear
senior tag
Tudom.
Tapasztaltam korábban.
Valahogy nem egyszer pillanatok alatt el tudtam beszélgetni lányokkal komoly dolgokról is. Sokszor rövid idő alatt olyan dolgokat beszéltünk meg, mint senki mással, de... továbblépni... na az nem ment általában. S onnan nem volt visszaút.Csak rendszerint nyuszi vagyok. Ha ezt most meglépem, bármilyen eredménnyel, számomra mindenképpen előrelépés lesz.
-
mephi666
nagyúr
neked nem higany véletlenül a beceneved? ismertem egy srácot, mindenki higanynak hívta, neki volt ilyen hozzáállása, hogy: "ha első randin nincs kefélés, akkor kár is erőlködni..."
egyébként 2 okból nem mentünk tovább: csak első randi volt és megfogadtam én is, hogy nem fogok kapkodni, mellesleg nem jönne ki jól az sem, ha azt hinné, hogy csak ez számít...
2. ok, hogy nem sok idő volt a buszig, reggel meg tőlem necces lett volna munkába mennie... de jön szombaton is, nem leszek semmi rossznak elrontója, ha úgy alakul... -
orbano
félisten
igazából hogy nem lehet tovább menni? ha ennyit csókolózik az ember fia, az feltehetőleg jó, ha jó, akkor automatice ráizgul az ember a folytatásra, és... max kap egy mégne-t és folytatja. nem voltam éppen egy casanova kezdő koromban, de valahogy ezzel a résszel sosem volt gond
-
Louro
őstag
-
Sárpac
nagyúr
Lehet lehet benne van. majd kiderül.
A gond az szerintem és úgy érzem, hogy Ő úgy érzi nem akartam Őt és muszáj vagyok megerősíteni abban, hogy épp ellenkezőleg csak féltem tőle.
Mint mondtam utolsó alkalommal is mikor együtt utaztunk végig szemezett velem, sőt mikor beszélt halványan köszönt és kint is figyeltük egymás tekintetét míg el nem ment és indult a busz. -
zoltanz
nagyúr
Ez szépen hangzik csak mondjuk amiket írtam betegség (mozgáskorlátosottsággal pl), súlyos baleset, vagy halál, egy nagyobb nyeremény feneksetől felforgat mindent, mindegy mit gondolsz/gondoltál. ha kopogtat a halál. A múlt elmúlt a jövő pedig messze elöttünk. Persze vannak keretek totális szabadság nem létezik, tehát valamennyire kész életútat kapunk, kérdés tudunk e élni vele.
-
cherilady
tag
Igen ebben igazad van.
Én bevallom annyira enm vagyok jártas, nem nagyon olvasgattam ilyeneket. Erről a bnőm jobban tudna mesélni.
Viszont vannak nekem oylan könyveim amik leírják hogyan lehet mégjobban ellazulni és hogyan lehet mégjobb a szexuális életünk.
Én a Tao a hálószobatitkai c. könyvet nagyon tudom ajánlani. Sok jódolog van benne. És tényleg hatásos -
tildy
nagyúr
Nem kell szabályokhoz kötni, de fél év után érdekes beállítani egy többtízezres cumóval, még akkor is ha valaki megteheti. Mert valószínűleg a másik fél nem számít rá, és még véletlen kellemetlenül érzi magát , hogy ő nem tud ennyit adni.
Lehet te másképp látod, de nem hiszem, hogy nőként csak egyedül engem zavar a drágább ajándék. Én spec kellemetlenül érezném magam egy nagyobb ajándék esetén. Hadd ne mondjam mire lehet asszociálni belőle , még akkor is ha a kapcsolat jó, és erős...
(Erről jut eszembe a szülinapi láncom, anyum midnenképp valami aranyat szeretett volna adni, nekem meg kellemetlen volt az egész, hiába szeretem az aranyat, mert tudom, hogy sokba kerül, és másra jobban kell a pénz. )
na majd jön Orsi, küldjétek a címére, amit a csajok nem fogadnak el
Amúgy érdekes, hogy megint engem találtál meg, mikor többen is írták az 5-10 ezres dolgot.
Senki nem fogja leszólni, ha mégis megveszi bandus amit meg akar, szvsz csak leírtuk , hogy kb mennyiért szoktak, szoktam.
-
-
-
Tim82
félisten
Erről csak az jut eszembe (eléggé szabad asszociáció, csak a bűntudatkeltés kapcsán), hogy legutóbbi exemnek - nyáron mentünk szét, én mondtam ki egy tarthatatlan szituációban a szakítást - úgy tűnik, amikor éppen bűntudata van, hogy elszúrta, akkor keres telefonon és érdeklődik, mert meg akarja magát nyugtatni, hogy mégis így a jobb.
Nekem valóban így a jobb már, hogy szétmentünk - nem találkoztam volna a mostani kedvesemmel, de nem szándékozom neki megadni a felmentést, hogy jobban érezze magát. Őszintén szólva, örülnék, ha nem erőltetné ezt a "hú, hiányzol és bűntudatom van, hogy vagy?"-típusú megkeresést, de ezt nem most fogom közölni vele; ahhoz túl sok gebasz volt az életében most (a legjobban szeretett családtagja most halt meg és még segítségére is voltam egy kicsit a temetés intézésében).
A tegnapi témára visszakanyarodva: ez pont egy olyan dolog, amit nem igazán szeretnék elmondani a mostani kedvesemnek, mert felesleges, zavaró és bántó dolog volna. Ha én tudom kezelni a helyén a dolgot - márpedig tudom - akkor amúgy sem kell aggódnia.
-
adam_
senior tag
Lehetséges, hogy ha még egyszer taccsra tenne, az nem viselne meg annyira, mivel bebiztosítottam magam egy másik csajszinál. Addig meg kacérkodni, húzni az agyát, ha már ő is azt tette, miért ne lehetne? Ha úgy állok hozzá, hogy nem akarok komoly kapcsolatot tőle, akkor nem veszíthetek semmit, szerintem. Nem viselne meg érzelmileg sem, sehogy sem, ha megint hülyülne. Maximum jól lecseszném és tényleg elfelejtenénk egymást. Kedvelem, nagyon bejön, csak ilyen hülye természete van. Bárki bármit mond, még 1 esélyt mindenki kaphat, aztán várom a fejleményeket. Én élvezem ezt a szitut.
De ha meg "hozzá se szólok", akkor én érezném magam szarul, hogy ha valaki egyszer hibázott, az jóvá is teheti azt, én nem leszek az akadálya. Ez lehet hülyén hangzik, de én ezt gondolom.Csak szegény másik csajszit se akarom megbántani, ha kiderülne, hogy közöttünk van valami. Csak ez a problémám.
-
Louro
őstag
Hát ezzel egyetértek....lehet csak taktikázni akart, de ismerkednek aktívan, össze is bújnak, aztán leszarja a fejét.....lehet tényleg csak ilyen csélcsáp nő. Én is inkább a másikra szavaznék. Lassan sms-szavazás indul.
Ha azzal, akivel lefeküdt a szimpatikus: 0690-555-44-81 vagy sms a 1234-re a "némber1" szót
Ha azzal, akivel alakulgat, akkor : 0690-555-44-82 vagy sms a 1234-re a "ismeretlen" szót -
hejesírásó
senior tag
akkor marad
Sajnos Ő nem tud jönni hozzám. A kéthetene tali is csak azért van mert másoddiplomát tolja levelezőn és olyankor leugrik Újvárosba.
nekem kell utazni kéthetente kb. amikor 2 éjszakát és egy napot lehetünk egymással. Pénteken este érek oda, és vasárnap hajnali 3:50 kor meg kelni kell mert megy haza. ami után felrakom vonatra, majd várok 40 percet, utazom 50 percet várok 1 órát, utazok 3 órát hazamegyek az állomásról 30 perc.
mit meg nem tesz az ember egy nőértmost el is kezdtem a jogsit aztán vezek tütüt, hogy ez elviselhetőbb legyen.
bandus: én is ennek reményében mentem bele.
-
zoltanz
nagyúr
Jól ven lehet ki volt tényleg borúlva, ki tudja... Azért gondol a te ismerettségi/baráti körödben is több a 25 évesen már felnőtt nő.
Amúgy én teljesen egyenrangú gondolkodásúnak tartom a nőket, igaz a történelemben kevesebb volt a nagyformátumú női feltaláló, gondolkodó, király, hadvezér (mondjuk a harc más, gyengék hozzá legtöbben), de háttérbe voltak szorítva. -
zoltanz
nagyúr
Sokszor nem tudjuk megérteni miért is tesz valamit egy nő. És itt most tökéletes bizonyíték nyílik arra, hogy mennyire emocionális oldalról élik meg az életük és az, hogy korábban érnek, mint a férfiak mekkora maszlag.
Most lehet én vagyok lelassúlva de ezt nem értem miből következne, mármint, hogy emociónálisan élik az életüket?
Azért egy 30 éves fickó = 25 éves nő kb, legalább is akiket én ismerek. -
tibi666
senior tag
de, csak most nem volt kedvük jönni.
majd hétvégén.bandus: egyedül menni, az nem én stílusom. nem vagyok egy leszólítós típus, társasággal szoktam járni mindenhova, úgy meg másképp mennek a dolgok. vagy legalábbis az elején. jól betintázunk, aztán már megy az ismerkedés magamtól is.
-
-
Lirion
addikt
Egyszer már leírtam, hogy nem mások véleménye alapján ítélek meg embereket. Befolyásolhatják a véleményemet, de nem az ő szavuk lesz a döntő, fölösleges rájuk hivatkoznod.
Az pedig, hogy mennyire volt kemény az utad nem lehet igazán összehasonlítani az enyémmel, mindnekinek önmagához mérten kell mérnie az élete nehézségét, nem másokéhoz. Abban biztos vagyok, hogy te teljesen más uton jártál, mint amin most én, azzal meg nem vitázok, hogy te a sajátodat mennyire érezted nehéznek, mert azt csak te érzed át igazán. -
Apollyon
Korrektor
Abszolút elhatárolódom ettől az I_am vs Lirion fight-tól, csak egy idézetbe "kötnék bele".
"Hozzátenném, hogy ha van önbizalmad, akkor nem utasítanak el. Mert a megfelelő személyhez fogsz odamenni nem pedig vaktában vadászni egy nőre."
Ezt azért nem tudhatod pontosan. Lehet hogy külsőre kedvesnek látszik és a háttérben valójában egy önző hárpia – vagy fordítva.
Pénteken volt szerencsém egy lányhoz egy boltban aki nem volt kiemelkedően feltűnő de tetszett, viszont nem tanúsított irántam érdeklődést. Vadásztam a tekintetét, mire ő elfordult úgyhogy levontam a következtetést hogy ha oda is megyek akkor is bukta.Aztán mikor kijöttek (barátnőjével volt aki elég ronda volt) utánunk akkor egy sejtelmes pillantást vetett rám én meg nem mentem utána
Szóval a "megfelelő személy" sosem tudhatod hogy valójában melyikük az. Akit én mondtam talán az lett volna.
-
Lirion
addikt
"Én tényleg végigmentem azon az úton amit Te leírtál"
Ezt erősen kétlem, de mesélj egy kicsit róla, hátha tényleg."Aztán itt vagy most 2 évvel az indulás után és mára elértél mindent ám mégis konkrétan mult időbe zárva írtad le azt ami történt"
Nem értem el mindent, viszont arról írtam, hogy mi volt korábban, nem arról, hogy most mi van. Jelenleg barátnőm van és nincs mellette más sem, mellette továbbra is fejlesztem önmagam, tágítom a komfort zónámat és küzdök a céljaimért. De a leírt szöveg nem erről szól."Első lépés, hogy a megváltozott külső egy eredmény ami plusz. Ezelőtt pár hozzászólással pont kritizáltad azt, hogy nem eredményfüggő az önbizalom dolog.
Aztán leírod, hogy 4-5 közötti átlagod volt, meg Pesten lakás, otthon kertes ház, kocsi a segged alatt. Múlt időben beszélsz a dologról, ráadásul úgy, mintha mindezt csak Te magad érted volna el. Itt nem tiszta számomra, hogy feltehetőleg a szüleid kertes háza meg a medence mennyiben kapcsolódik a Te eredményességedhez?"
Attól, hogy megváltozott a külsőm, nem lettem sikeresebb a lányoknál és az önbizalmam sem nőtt meg hirtelen.
A felsoroltakról azt írtam, hogy "akkorra" megvoltak, nem azt, hogy akkor voltak, most meg nem.
A kertes ház és a medence csak annyiban, hogy a medence építésekor a szűrőberendezések beszerelését és a medence helyén a föld elhordását szakemberek meg gépek végezték, az összes többit apámmal többnyire ketten, néha segítségel csináltuk. Közben az udvar is eléggé szét lett dúlva és azt is újra kellett rendezni, amit ismét csak leginkább ketten csináltunk. A háznak meg az évek a során a fele át lett alakítva, amit nagyrészt megint csak mi végeztünk el. Szóval van benne munkám rendesen nekem is. -
Lirion
addikt
"csak akkor írok rendszerint, ha tényleg birtokában vagyok azon tapasztalatoknak, amik által nem fogok marhaságokat írkálni"
Nem biztos, hogy ami neked működik, másnak is működik, így mások szemében simán lehet marhaság, amit leírsz."Becsület és őszinteség. Ezekről a hitelességre bizonyítékot csak mások tudnak adni."
Nem értek egyet. Én nem mások véleménye alapján ítélem meg az embereket, pláne nem akkor, ha azok az emberek éppúgy hiteltelenek számomra, mint akiről véleményt nyilvánítanak. Ezt én is tudnám mondani, hogy mások adhatnak bizonyítékot..Tudatában vagyok annak, hogy néha aggresszívnak tűnik, ahogy írok, veled és másokkal ellentétben mégsem próbálok meg porig alázni másokat.
-
tibi666
senior tag
nem tudom. este ilyet akartam írni. de aztán gondoltam, hogy úgyis látta, hogy kerestem, inkább írok egy kis csipkelődőset egy mosollyal a végén.
szerintem nem letámadás volt ez.
nem azt írtam neki, hogy mégis mi az, hogy nem hív vissza, nem kértem számon rajta, hogy mit csinált, csak megjegyeztem, hogy hívtam.amúgyis láttam, hogy fent volt iwiw-en éjfél előtt, szóval nagy gond nem lehetett volna. neki ez hogyan jött le, nem tudom, de ha megyünk jövő héten, akkor nem is érdekel.
-
zso73
veterán
Ez nem igaz. Nem attól függ, hogy kapcsolatban vagy, vagy sem az átlépés. A gondolkodás módban van a kulcs. 11 hónapja még nem voltam túl a régi kapcsolataimon. De az én hitvallásom az, hogy mindennek oka van. A válásnak, és a szakításnak is. Vagy valamit nem tanultál meg ( Pl odafigyelés,türelem,alkalmazkodás), vagy abban a kapcsolatban nem lennél képes az lenni, ami akarsz, vagy ami felé úton vagy. Én a válás után indultam el a felnőtté válás útján........Ezért történt minden.
Én spec terápiáztam, és úgy dolgoztam fel dolgokat, és értettem meg a miérteket. És ott derült ki, hogy elfogadtam a szakítást, és nincs bennem harag. És ott értettem meg, hogy mennyire fontos az elengedés, és a dolgok tisztázása.........És a megsiratás......
-
BobChemistry
őstag
hm...nem lehet h pont akkor nehéz túllépni egy megcsaláson, ha még benne vagy a kapcsolatban?
arra gondolok, h pl. megcsalnak.
Akkor utána nem tudod feldolgozni, és szakítasz a pároddal.
De utána egyedül vagy, hiányzik (és még mindig szeretitek egymást), és megfordul a fejedben h, megbocsátasz nekivagy én gondolom rosszul?
-
Apollyon
Korrektor
Köszi a biztatást de már most sem keresem mert vannak még újabb fejlemények!
Tegnap Szigetelés előtt haverommal véletlenül találkoztunk a volt barátnőjével, aki az "én pártomon áll" és találkozni fog a most velem békésen szakítódott nővel hogy átadják egymás cuccait, köztük az enyémet is.
Nos, mivel tök jó fej ez a csaj elmondta, hogy a nőmnek mégis volt valaki képben és amikor nem vette fel nekem a telefont és gitározott akkor épp összekavart Névvel, akiről én már hallottam régebben – nagy valószínűséggel az egy ex.
Hát, röhögtem az egészen.
Főleg, hogy amikor békésen megbeszéltünk mindent még volt pofája nyomni nekem fél órán át a süket dumát hogy ő neki most senkire nincs szüksége hogy lerendezze magában a dolgokat. És még próbálta magát bebiztosítani azzal, hogy megpróbált rávenni hogy maradjuk barátok...
Szóval erről ennyit, 6 évnyi ismeretséget és 1-2 év szerelmet azzal fogok lezárni, hogy egy gusztustalan, érdek hazugság volt az egész.
Hát ez finoman szólva is odabaszott, még jó hogy a Sziget feeling segített hogy csak ne is gondoljak rá. De még kicsit bennem van az ott eltöltött meg betöltött feeling, úgyhogy folyt. köv.
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gombászkönyvek egyben
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia