Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- AuraSync kibeszélő topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiderpig820
aktív tag
Sziasztok!
Switch-hez keresnék kormánykerék/pedál szettet. Gyereknek, wrc10, mario kart lenne az elsődleges, de nem baj, ha mással is kompatibilis.
Van ajánlott? Akár külföldről is.
A horikat néztem elsőre, de nem ragaszkodom hozzájuk, ha ár/érték arányban van jobb. Olyan maximum 30.000 forintban gondoltam.4B
-
spiderpig820
aktív tag
Az Om Nom Run-hoz hasonló játékot tudtok ajánlani?
Hatan vagyunk a családban, négyen 11 év alattiak, de 7 év felettiek.
Nagyon jókat szórakozunk, amikor mindannyian egyszerre vagyunk a pályán, és egymás ellen versenyzünk.
Ha van még ilyen játék, szívesen kipróbálnánk.4B
-
spiderpig820
aktív tag
válasz cornholio002 #47616 üzenetére
Ma switch-en vásároltam, egy hete pc-n böngészőben, mindkétszer hiba nélkül sikerült.
4B
-
spiderpig820
aktív tag
A FIFA23 féláron van az eshopban még 16 napig.
4B
-
spiderpig820
aktív tag
Nem tudtok jó lelőhelyet a Nintendo Switch Sport letöltésére?
Cdkeys-en nincs, eneba-n csak us verziót találtam.
Az eshop-ban van, csak hátha lehet olcsóbban is találni.
Köszönöm!4B
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Nintendo Switch OLED garanciális
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest