- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Én is hasonlóan vagyok vele, csak nekem egyik játék se mozgatott meg semmit. 2019 őszén ugrottam be a Nintendo-ba, és akkor jó pár játékot gyors egymás utánba megvettem (amik nagyját azóta se toltam végig ). Ami azóta megjelent az pedig nem izgatott annyira, hogy megvegyem. 2020-ban egyedül a Tokyo Mirage és a Ring Fit lett megvéve, és most 2021-ben a Re:ZERO. Még így is van ugye kis backlog-om, ezzel elszöszmötölök még egy darabig.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Rony949
őstag
Számomra az a legjobb, hogyha spontán szerűen megyek. Mikor milyen hangulatom van, azt csinálom. Ha éppenséggel felfedezgetni akarok, akkor azt csinálom, de van hogy ebbe beleunok és inkább a főszálat folytatom, de a főszálat se szabad sokáig csinálni, mert akkor meg lemaradsz egy csomó apróságról.
Meg az ilyen openworldöknél érdemes kitalálnod magadnak célokat hogy kevésbé váljon unalmassá/egyhangúvá a játékmenet. Tehát eldöntöd hogy te most a pálya egyik sarkáról te el akarsz menni a másik sarkára. Vagy ládákat keresgélsz jobb cuccok és felszerelések híján.
Szóval csináld úgy, ahogyan neked esik jól. Ha már érzed hogy nagyon a vége fele jársz és maradtak még felfedezetlen helyek, azokat pótold be és utána lehet befejezni a játékot.
[ Szerkesztve ]
-
scyllafren
senior tag
A jatek kb mint mas open world RPG-k, lazan kovesd a foszalat, es nyugodtan koricalj balra-jobbra, ha latsz valami erdekeset En asszem a masodik boss utan dontottem el, hogy akkor most megyek es megnyitom a teljes terkepet, azutan picit konnyebb gyorsutazni. Akkorra mar megvan annyi info/cucc/stamina, hogy minden tornyot elersz.
-
hszilard666
veterán
Nem értek egyet. Ezen a konzolon vittem végig a witcher 3 at, úgy hogy megvan PC re is. A történet egy részét handheldben, egy részét pedig projektorra kötve. Igen, nem olyan szép mint PC-n, de abszolút élvezhető, és jó port lett. A Crysis pedig az elvárásaimat is felülmúlta. Anno amikor kijött PC-n az első rész, egy ratyi laptopon játszottam vele, és tisztán emlékszem hogy sokkal rondább volt minimum grafikai beállításokon mint itt switchen. Ezen túl a legtöbb esetben tartja is a 30FPS-t. Pici frametime issue van, de nem egy érvágás IMO.
Az eternal szerintem lett olyan jó min a 2016 os port. Tekintve hogy hasonlóan jól fut, de sokkal több erőforrás igényes grafikai feature van benne. Pl ott van a dinamikusan “bomló” ellenségek, a nagyobb terek, valamint a bonyolultabb arénák. Pokoli port lett szerintem.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Just486
senior tag
A joyconok hátulján a sínben van egy műanyag retesz (amit a kis fekete rugós gombbal oldasz), az tud a legkönnyebben elkopni, érdemes megnézni. Ha látszik hogy le van kopva, akkor lehet hozzá javító készletet kapni fémből (a felettem linkelt csomag is tartalmazza amúgy, de külön olcsóbb). Az kb örök életre kitart, ha normálisan használod.
[kép]That unconquered country we call the future.
-
Scarletiel
senior tag
Szia,
Én ezt tudom javasolni hozzá. Három fajta markolat van amit tudsz cserélgetni. Dokkolható is a készülék, illetve ha special edition-öd van akkor az átlátszó anyag miatt látszik is.
[ Szerkesztve ]
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- Xbox Series X 1TB
- Dualsense Cosmic Red kiadást vennék / V2 ha lehet
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig ELKELT jégen