Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Igen, de mégse.
Multisim egy hangalapu előfizetés mellé igényelhető megosztó sim, nem önálló előfizetés.
A MultiSIM szolgáltatás az előfizetésben foglalt hang- és adatforgalom együttes megosztását teszi lehetővé és egy lakossági előfizetéshez két Mellék SIM-kártyát igényelhetsz.
Azaz ha bemész bárhová, nem fogsz olyan hang előfizetést vásárolni amelyiknél engedélyezett pl egy router. Multisim nem önálló előfizetés.
-
MadMancs
veterán
válasz
csaszi75
üzenetére
Az megvan hogy multisim nem hangalapú előfizetés, hanem a fő simhez tartozó ADATMEGOSZTÓ sim?
Ne keverjük szezont a fazonnal.
EU nak meg végképp semmi köze ezen passzusokhoz.
Korlátlan meg az adatforgalom mennyiségére vonatkozik (szintén ÁSZF) nem a felhasználási körére és sebességére).
EU akkor cseszekedett mikor beprobalkozott a 2 nagy hogy korlátlan de azért XGb felett ejnyebejnye.
-
4Grider
félisten
válasz
csaszi75
üzenetére
Akkor valószínűleg ezért van az, hogy a vodánál a korlátlan hívás és adat együtt van, mert erre máris előírhatják, hogy idézem: "A Korlátlan hívás opciókat szigorúan tilos olyan
eszközzel használni, amely nem rendelkezik saját kijelzővel, hangszóróval, mikrofonnal és billentyűzettel (beleértve az érintőképernyős billentyűzetet), ilyen pl. az adapter, modem..." -
-
MadMancs
veterán
Nézd meg bármelyik szolgáltató ASZF-ét. Egyiknek se használható mobilon kívül másban egyik hangalapú előfizetés se.
Egyébként én is hülyeségnek tartom, ha egyszer kifizet az ügyfél X mennyiségű adatot (nem korlátlan), akkor szvsz tökmindegy lenne milyen eszközben használja el.
-
MadMancs
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Persze, rakhatja, csak nem szabad. Ha meg bukta van akkor csodálkozik. Családban volt már rá példa hogy felmondta Voda a prepaid szerződést szerződés szegés miatt (routerben volt) , és új prepaid sim vásárlása sem volt lehetséges utána azonos lakcímen.
Szóval mondhatja mindenki hogy bármely szolgáltatónál mehet bármely sim bárhová, valóban meg lehet úszni, de ha kiszúrnak gáz van.
Prepaidnál viszonylag olcsóbb a baki, off és kész, , postpaidnél előbb figyelmeztetés (aki sz@rik a szerződési feltételekre alapból az tovább fogja folytatni) majd szerződés bontás ami kötbérrel együtt nem túl jó móka.
Egyébként mondtam hogy nem gazdaságos.
-
MadMancs
veterán
Nem gazdaságos a dolog. Cserébe routerben, mondemben, tablet, adatmegosztó eszközben, stb is szankció nélkül használható. Roaming nincs.
Üzletkötőnél kötheti bárki.
1Gb 1719Ft
4Gb 3335Gt
20Gb 5297Ft
50Gb 7489Ft -
MadMancs
veterán
Minden mobil csomag 5G képes.
Adatsim csak 1,4,20 és 50Gb érhető el.
Korlátlan csomag kihasználatlanság miatt szűnt meg. Igen sokba került Netfone nak (meg persze ügyfélnek is felesleges kiadás), ellenben lezárásakor az összes korlátlan ügyfél mindössze 0,9%-a ment időnként 100Gb fölé, döntő többségben 20-50Gb között mozgott. Ezért is van a mostani struktúra. Az ügyféligények 99,1%-át lefedi.
-
4Grider
félisten
Azért nem valószínű, mert a netfone virtuális szolgáltató, ebbe az elszámolási rendszerbe pedig általában nem férnek bele a korlátlan netcsomagok. Bár ha a korlátlan beszéd megoldható, nyilván a korlátlan netet is be lehetne árazni, kérdés, ebben mennyire partner a voda...
-
ioles
csendes tag
Esetleg tudja valaki Voda XXL hez hasonló korlátlan mobilnet, esetleg 5G-t is használó, várható a NetFone nál?
Hordozható mobilinternet | Vodafone
Erre gondolok, csak mondjuk ami engedi az 5G-t is. -
MadMancs
veterán
válasz
üzenetére
Nem mondtam hogy nincs igazad.
Engem is felháborítana ha ilyen stílusban válaszol valaki amin felhúztad magad.Vannak nagyon jó kollégák ügyfélszolgálaton, és vannak a hagyjuk...
Én kérek elnézést a nevükben.
Esetleges kérdés esetén (ha esetleg lesz még), szívesen válaszolok.
-
válasz
4Grider
üzenetére
semmivel nem kerül többe azt válaszolni, hogy "kedves CP111, köszönjük megkeresését, kizárólag a V hálózatára lehet új előfizetést kötni. amennyiben további kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal, legjobbakat, netfone". és akkor CP111 nem azt fogja mondani az ismerőseinek meg a fórumokon, hogy a netfone egy full amatőr tahó banda, és milyen szolgáltatást lehet így várni tőlük.
-
-
törölt tag
válasz
MadMancs
üzenetére
NEM panasz volt, hanem egy értelmes kérdés.
Bocs, hogy nem olvasom rendszeresen a Topikot! Haverom erősködött hogy van Telekom csomag is nálatok.....és ezért mertem megkérdezni. Én kérek elnézést, hogy egy szolgáltató így áll a leendő ügyfeléhez!
Én abba a boltba sem megyek vissza soha, ahol nem kérdezi meg egy eladó, hogy segíthet-e! Én NEM a multiról beszélek! Mivel 16 éve kereskedelemben dolgozom, így képben vagyok! -
válasz
üzenetére
Szerintem abszolút igazad van abban, hogy az ügyfelek/leendő ügyfelek kérdéseire normálisan kellene reagálni. Annyi pozitívumot azért kiemelnék belőle, hogy válaszoltak a kérdésedre gondolom viszonylag gyorsan (nekem például 34 perc múlva és köszöntek is). Ha ideteszem mellé a vodafone-t, na azoknak írhatsz emailt, köszönni is fognak, ha egyáltalán érkezik válasz hónapok múlva, ezen kívül tíz ügyfeles tíz különböző dolgot fog válaszolni, annyira nincs ott fogalma senkinek semmiről. Természetesen attól, hogy van még rosszabb, nem lesz jobb a másik, csak gondoltam megvilágítom innét is a dolgot.
-
MadMancs
veterán
válasz
üzenetére
Ügyfélszolgálatra nagyon sok panasz érkezik.
Egyébként már milliószor leírtam hogy Nagyon régóta csak nálunk üzletkötőknél volt már csak Telekom csomag rendelhető, de február 1 el részlegesen majd március 31 el teljesen kivezetésre kerültek a Telekom hálózatot használó összes csomagok.
-
törölt tag
Írtam nekik egy rövid üzenetet. Alap etikettet ismerem, köszöntem, leírtam a kérdésem, megköszöntem és elköszöntem.
Erre egy 3 szavas választ mindenféle köszönés nélkül kaptam!
Ennyit a minőségi szolgáltatásról és hozzáállásról!!! Részemről nincs az az összeg amiért szerződnék velük ilyen p@raszt hozzáállás miatt! -
8
senior tag
válasz
MadMancs
üzenetére
csak egy újabb példa arra, hogy nem tartják be, ami "ígérnek"
"EMLÉKSZEL? AZT ÍRTUK, HOGY RUGALMAS DÍJCSOMAGOK
Nálunk szabadon változtathatod bármikor díjcsomagjaidat, ahogy Neked a legjobb. Egyik hónapban sokat be-szélsz, semmi gond, válaszd bármely korlátlan beszélgetős csomagunkat.
Úgy érzed, hogy nem használod ki a neted vagy nem beszélsz eleget? Nálunk büntetlenül válthatsz kisebb vagy nagyobb csomagra is, nem kerül semmibe. Jól hangzik igaz? Nálunk így is van."
Nálunk szabadon változtathatod bármikor díjcsomagjaidatA "bármikor" egyészen pontosan pont azt jelenti, hogy bármikor.
De nem bármikor.
-
8
senior tag
válasz
Mr.Wiking
üzenetére
a 1250-en mit mondtak, nem tudtak segíteni?
ha nincs hűséged, akkor olyan csomagra válthatsz kötbér nélkül, amilyenre szeretnél. Ha váltani akarsz csomagot ne sokáig gondolkozz, mert júli 24-től áremelés lesz bizonyos csomagoknál
lehet hogy érdemes megnézned más lehetőségeket is, pl ha dual simes a telefonod vagy egy másik telefonban tudod használni, akkor egy másik sim kártya is opció lehet, vodánál ingyen tudsz rendelni sim kártyát, ezt akár át tudod tetetni esim-re, és a korlátlan hívás 4990Ft 30 napra.
-
Mr.Wiking
tag
Jelenleg most 100 perces hívásos csomagban vagyok, de olyan élethelyzetben vagyok, ami miatt sokkal többet kell ennél telefonálnom. Van lehetőség nagyobb csomagra váltani? Mennyi ennek az átfutási ideje? Ha később újra elég lenne a 100 perces csomag, vissza tudnék váltani?
Köszönöm!
-
törölt tag
Telekomra lehet kötni mobil előfizetést?
-
4Grider
félisten
válasz
mhydas99
üzenetére
A SIM nem felel a térerőért, nem megy át rajta a hívás/mobilnet. Csak az a dolga, hogy a hálózatra való feljelentkezést megoldja (az előfizetést azonosítsa). Ha nem tud a telefon feljelentkezni, akkor nem lesz szolgáltatás, ha pedig fel tud, akkor pedig lesz, így a szolgáltatásminőséghez nincs köze a SIM-nek.
-
PiZsu1968
friss újonc
Sziasztok! Gondolkozok a Netfone előfizetésen, számhordozás nélkül korlátlan beszéd+ 50 GB. Azt szeretném kérdezni, hogy e SIM szolgáltatást itt tudok e igénybe venni? Samsung Galaxy okosóráról lenne szó.
-
-
8
senior tag
Arra van valakinek magyarázata, hogy egy netfone simmel miért rosszabb a térerő, mint egy voda simmel?
Az addig világos, hogy priorizálás, forgalomoptimalizálás, és a netfone sim lassabb, nagyobb ping, hátrébb sorolódik stb, de a térerő is hogy lehet rosszabb?
Mindegy melyikre van téve a mobilnet, ugyanaz a helyzet.

-
flexxx
tag
Szuper, köszi az infókat!
-
4Grider
félisten
A mediterrán turistaközpontokban általában jellemző, hogy minden frekvenciablokkot használnak a szolgáltatók. Nálunk a 70-80 MHz-nyi 4G sávszélesség használata még Budapesten is ritkaság. A roaming során - vpn nélkül elindított - speedtest mérések pedig általában nem jönnek haza, így jellemzően csak az ottani szolgáltató hálózatát minősítik.
-
Jozsó
tag
Sziasztok, legyenek néha jó hírek is. Portugáliában voltunk, mindenhol hibátlan volt a roaming és itt mértem az eddigi leggyorsabb mobil netet, egy 5 éves 4G-s telóval, 286/23 megabit.
-
flexxx
tag
Sziasztok!
Ma lemondtam a Telekomot, mert elviselhetetlen volt már az esti lassulásuk. A Netfone vezetékes nete ugye Telekom hálózaton megy, ez a Cloudflare-es szívás akkor itt is megvan? Érdemes lenne erre váltani ilyen esetben?
-
martonl
senior tag
válasz
tarbela777
üzenetére
Értem, sajnos ha valaki mozdulni akar KÜF-ben új előfizetést kötni vagy akár díjcsomagot váltani, az nem lehetséges. Sok sikert a Netfone-nál.
-
tarbela777
tag
válasz
martonl
üzenetére
Egy korábbi posztban írtam, megszűnt az a flotta, ahol volt 3 előfizetésem. A számokat buktam, kellett valami megoldás. Egy előfizetésem volt a KÜF-nál. Oda akartam vinni ezeket is, de a Yettel szerződésbontás óta semmi nem történik a KÜF-nál, csak az ígérgetés. MadMancs segített, kedden megkaptam a szerződést, csütörtökön MadMancs visszakapta aláírva. Miután átvette a postástól két óra múlva már aktívak voltak a kártyák, ráadásul a telefonszámok is egymást követő számok. Az én számom hordozása pedig hétfőn fog megtörténni.
Innen is köszi MadMancs a korrekt és gyors ügyintézést! -
martonl
senior tag
válasz
tarbela777
üzenetére
Azt lehet tudni, hogy miben jobb számodra a Netfone, mint a meglévő (lezárt) KÜF díjcsomag használata?
-
ioles
csendes tag
Mértünk Veszprémben több helyen, belvárosban is 50-60 Mbit volt , peremen ahol gyérebb a lakosság 150-160 hozta 5G vél. Valamit biztos fejlesztettek itt mert javul a sebesség észrevehetően bizonyos helyeken Veszprémben. Írta is a cikk hogy egyik hálózatfejlesztést itt kezdik, valami elindult…
-
Tiédetis
senior tag
válasz
koppasz1986
üzenetére
telefonodban állítsd be ha lehet, mert nem lehet, és szerintem nem is lesz ilyen,
-
MadMancs
veterán
válasz
koppasz1986
üzenetére
Szia. Jelenleg nem lehet.
-
koppasz1986
aktív tag
Sziasztok! Nekem ez a 100perc+100gb van. Valahol lehet követni, hogy mennyi van még abból a 100 percből? Mert akár az aplikácóba lépek be akár pc-n böngészőbe sehol nem mutatja csak a mobilnetet..
-
ioles
csendes tag
Sziasztok,
Ezek a telókon már megy a VoWIFI a NetFone és Vodafone hálón is elvileg. Elkezdték végre a lista bővítését. Kíváncsi vagyok régebbi modellek is megkapják-e majd hivatalosan a VoWIFI funkciót, amelyekre még majd jön később is frissítés:
vowifi-keszuleklista.pdf (vodafone.hu) -
tarbela777
tag
Üdv mindenkinek! Mától én is Netfon-os vagyok, meguntam a KÜF ígérgetéseit. Remélem jól döntöttem.
-
Jozsó
tag
Sziasztok, most Vodafone apn-en vagyok. Tök jó. Külföldön maradhat ez, vagy váltsak vissza Netfone apn-re?
-
Zuglói
tag
ÁSZF változásról lesz valami összefoglaló, vagy tételesen össze kell hasonlítani a régit és az újat?
-
dzf007
senior tag
-
VGNGR
senior tag
Apa kezdődik. December 5-én hosszabbítottam hűséggel a számaimat korlátlan/50gb és 100 perc/50gb 5500 és 4500 forintért. Erre az új számlán 6200 és 5200 jött ki. Az egy hónapja 3600-ért kötött 100perc/4gb-ra kiküldtek 4300-at. Ment a panasz. Ha nem reagálnak normálisan, akkor NMHH?
-
-
zagloba
aktív tag
Párom 8 hete hozná át a számát a Vodától és még mindig semmi.😥🙄
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Végülis akkor ha megkeresi őket az ember, előfizethet rá bárki?