Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fpatrik17
üzenetére
100 percbe minden beletartozik.
Csak egy előfizető neve alá tartozó számok között ingyenes a beszélgetés, hálózaton belül nem. Ha a pároddal külön előfizetők lesztek, akkor nem ingyenes a beszélgetés.10 hónap hűségidő lejárta elött 1 héttel szólsz az ügyfélszolgálatnak, hogy hosszabbítani szeretnél.
Külföldön, de EU-n belül 16Gb elérhető.
Javaslom, hogy nem menjetek egyből a netfone-hoz, hanem domino vagy Yettel Feltöltőkártyás csomagba menjetek, majd onnan a netfonhoz.
Vodától közvetlenül kb 6-10 hét a számhordozás átfutási ideje. -
fpatrik17
senior tag
Sziasztok,
Remélem jó helyre írok, helyzet a következő: barátnőmmel jelenleg különböző Vodás flottákban vagyunk, mindkettőnké még a szüleink nevén van és elég régi konstrukcióban. Belefáradtunk, hogy minden ügyintézés, fizetés, stb esetén velük kell egyeztetni, ráadásul állandóan elfogy a mobilnetünk (4GB áll rendelkezésre mindkettőnknek, de ez semmire sem elég manapság).
Böngészgetve több opció is végig szaladt a fejünkben (Auchan, IT Services, Netfone..), viszont az oldalakat és lehetőségeket boncolgatva a Netfone mostani akciója eléggé szemen ütött. Úgy látom jelenleg az oldalon lévő 100 perc+100GB net ajánlat 4600Ft/hó összegért verhetetlen ajánlat egyéb vodás és yetis opciókhoz mérten.

Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdés:
1. Érdekes ez a weboldal, nem találtam az oldalon részletesebb infót a díjcsomagról. A 100 percbe beletartozik a hálozaton belüli hívás is? Általában ilyen csomagoknál hálózaton belül korlátlan szokott lenni. Erről mit tudtok?
Nálunk ez vízválasztó pont mivel mindkettőnk egész családja Vodafone-os...
2. Értem én, hogy most 2000Ft-al kevesebb havonta, de a 10 (?!) hónap hűségidő lejárta után mi történik? Visszáll az normás 6600 Ft-ra? Itt további hűság aláírással lehet tartani a 4600 Ft-ot hosszabtávon?
3. Külföldön az 50 GB-ból mennyi használható fel, illetve EU Roaming zökkenőmentesen működik vagy mókolni kell valamit?Segítségeteket előre is köszönöm, továbbá ha bármi egyéb javaslatotok van esetleg hasonló cipőben járó, vagy piacot még mélyebben átkutató személyektól, azt szivesen fogadok!

-
Jozsó
tag
Netfone vezetékes internettel van vkinek tapasztalata? Ahogy nézem a Telekom netjét adja tovább, de olcsóbb, vagyis megérné, a kérdés inkább az, hogy milyen gyorsan jönnek ki szerelni.
-
4Grider
félisten
-
janes1976
őstag
Most beszéltem az ügyfélszolgálattal. A lányom kinn nyaral Görögországban, ugyanúgy ingyen hívhatom, mintha itthon lenne. Ezt nem tudtam, mert nincs 1 éve, hogy átmentünk 2 előfizetéssel. Meg a telóján szépen működik a roaming is, tökéletes. Ráadásul szépen mutatja a roamingos adatkeretet is az alkalmazásban.
Hogy ne csak mindig fikázzon az ember. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
XatiZ
csendes tag
Sziasztok, a 100 perc lebeszélhetőség és az 50gb mobilinternet csomagnál az EU roamingra is érvényes? A weboldalon erről nem találok infót.
-
4Grider
félisten
válasz
mihaczitomi
üzenetére
Akár az is lehet, hogy elég lett volna megvárnod a végszámlát, majd azt követően megadnod a bankszámlaszámod, amire visszautalják a végszámlán lévő összeget. Mint ahogy ez minden szolgáltatónál történik...
-
mihaczitomi
tag
adtam be hibajegyet
-
MadMancs
veterán
válasz
mihaczitomi
üzenetére
És mikor történt a felmondás? Mert a ugye számlázási forduló minden hónap 1. Számlák pedig 5.-6.-a körül kerülnek generálásra, ha ezután akkor persze hogy ki lett számlázva augusztus. Kérd a visszautalását.
-
4Grider
félisten
válasz
mihaczitomi
üzenetére
Nem lehet, hogy 14-e előtt készült az a számla, amiben teljes hónap van számlázva?
-
mihaczitomi
tag
Felmondtem ,14 -én váltottam máshová
mégis kiszámlázták a teljes hónapot
-
MadMancs
veterán
válasz
busdriver_hu
üzenetére
Na azt sajnos nem.
-
MadMancs
veterán
válasz
busdriver_hu
üzenetére
-
válasz
busdriver_hu
üzenetére
Ha megnézed, akkor látod, hogy össze-vissza van.
Valami jóképeségű az összes díjcsomag alá betette ezt a szöveget.
Az összes korlátlan díjcsomag alatt is ez szerepel. -
busdriver_hu
csendes tag
Úgy látom, már kismilliószor volt szó arról, hogy a 100 perces csomagoknál másodperc alapú a számlázás. Viszont az aktuális ÁSZF-ben perc alapú szerepel. Van erről biztos infója valakinek? Lehet, hogy perc alapúra tértek át? Csak mert az elég csúnya húzás lenne.

-
4Grider
félisten
válasz
StarKiller89
üzenetére
Valószínűleg meg van nekik határozva, hogy milyen arányban fogadhatnak hálózaton belülről előfizetőket (vodásokat). Yettel flottáknál is többnyire előírják a maximum 20-25%-os Yettel arányt.
-
PeLa87
aktív tag
válasz
tarbela777
üzenetére
Szuper! Köszönöm szépen!
Gondoltam előszőr hűség nélkül kipróbálnám. 
-
droti25
őstag
Sziasztok,
Vodafone-ról váltanék, tudnátok ajánlani nyíregyházi Netfone-os embert aki megbízható?
-
spect80
őstag
válasz
mihaczitomi
üzenetére
fentebb írták, hogy a Netfone APN helyett a Vodafone-t kell használni és nincs gond. csak kérdés meddig lehet alkalmazni ezt a kiskaput
-
4Grider
félisten
válasz
mihaczitomi
üzenetére
Az eszközeiddel lesz a probléma, nincs ui. olyan voda frekvencia, amit a netfone-al nem lehet használni. Az meg megoldhatatlan, hogy adott cella más térerővel tolja két felhasználója felé.
-
tarbela777
tag
Szia, én júniusban jöttem át a Yettel-től. Nagyon elégedett vagyok, Kelet-Magyarországon( Kecskemét, Szolnok, Budapest, Jászberény, Békéscsaba, Debrecen útvonal) a mobilnet Vodafone APN-nel sokkal jobb, mint a Yettel-nél volt. Keresd MadMancs-ot, korrekt srác, nekem 1 nap alatt elintézte az új SIM kártyákat aktiválással együtt. A szamhordozás is meglett 3 nap alatt.
-
mihaczitomi
tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
van mobilnetem netfone--os ( mindig azt írja ki ,gyenge jel,rossz kapcsolat )
van Vodafonos mobilnetem ,ugyanott fullosan működik ,ahola netfone rossz kapcsolatot ír ki
-
PeLa87
aktív tag
Sziasztok!
Jővő év februárjában jár le a hűségnyilatkozatom a Yettelnél... 17ezert fizetek a korlátlan netért + telefonálásért... Nézegettem a Pettelet (Netfone), hogy átjönnék ide. Írnátok tapasztalatot, hogy milyen? Fele lenne a díjcsomagom így is. -
StarKiller89
senior tag
válasz
mihaczitomi
üzenetére
-
mihaczitomi
tag
én elmegyek a szolgáltatótól .... jó volt a korlátlan csomag ,de a mobilnet az le van butítva rendesen
-
4Grider
félisten
Még egyszer, havidíjat már a többi szolgáltatónál is előre fizetünk (pár évvel ezelőtt többnyire azt is utólag fizettük). Postpaid attól lesz az előfizetés, mert a forgalmi díjakat utólag fizeted, prepaid esetén a forgalmi díjak egy előre feltöltött egyenleg erejéig jelentkezhetnek. A 100 percet tartalmazó csomagok csak postpaid csomagok lehetnek, ha van a 100 perc felett x Ft-os percdíj.
-
devast
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Olvasd el az ÁSZF-et. Itt szerintem a következő havi díjat fizeted, nem az előzőt. [link] 1.5-ös pont, illetve teljes 5-ös pont. Rohadt sok dolog az "előre fizetett" dolgokról, miközben hagyományos értelemben feltöltős csomag nincs is náluk.
Valaki kipróbálhatja, hogy "hűségidő" után nem fizet, és elvileg 365 napig elérhetőnek kellene maradnia
-
4Grider
félisten
Valószínűleg azért hisszük ezt, mert a hűségidő azért hűségidő, mert határozott időtartamra szól. Az adott időszakra vállalom, hogy fenntartom az előfizetői szerződést, cserébe nincs létesítési díj és kedvezőbb havidíjat kapok. Mint ahogy az összes távközlési szolgáltatónál ez lenni szokott. Ebbe piszkított bele az NMHH, amikor úgy módosította az eht-t, hogy ennek lejárta után ne tudjanak a szolgáltatók a jóval drágább listaárral újabb hűséget kikényszeríteni.
-
H-Mano
tag
Aki(k) nem érti(k) meg, hogy a "hűségidő" (10hó) az k**vára NEM u.az, mint a határozott idejű szerződés (6, vagy 12 (speciális esetben 24)hónap, azoknak nincs mit (mondanom)írnom.......
-
devast
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Így próbálnak kibújni alóla, bent van az ÁSZF-ben:
Az a rendelkezés (Eht. 134. § (14)), mely szerint a határozott időtartamú előfizetői szerződés esetén a felek megállapodnak, hogy
a határozott időtartamú előfizetői szerződés megszűnését követően új, határozatlan idejű előfizetői szerződés jön létre, amelynek
feltételei megegyeznek az Előfizető által használt szolgáltatás és díjcsomag határozatlan időtartamra vonatkozó változatának a
mindenkor hatályos ÁSZF-ben rögzített igénybevételi feltételeivel, az Eht. 134. § (16) alapján az előre fizetett díjú mobil
rádiótelefon Előfizetői szerződésekre nem vonatkozik.Ergo: ők úgy állítják be, hogy prepaid szolgáltatást nyújtanak, amire ez a törvény nem vonatkozik. Pedig aztán rohadtul nem, szerintem. Ez tuti támadható bíróságon, ha valaki nagyon unatkozik, de legalább egy NMHH-t megérne.
-
H-Mano
tag
válasz
4Grider
üzenetére
Erről beszéltem anno, de senki sem akarja megérteni...
Amire hivatkoztok "hűségidő", 10 hónap az NEM az ami az ÁFSZ-ben szerepel.A határozott idejű szerződés csak 6, vagy 12 (speciális esetben 24)hónap.
(de nincs kedvem újra kezdeni, majd csak megjön valakinek a "hivatalos" válasz) -
Zsoly
tag
Sziasztok, most beszéltem egy ügyintézővel, aki azt mondta, hogy a telekomos hálózatot már nem lehet használni, sajnos a vodával nekem rengeteg gondom volt, így sajnos felejtős ez a cég.
-
Tiédetis
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
bocs hogy feleslegesen beírogatunk
nem fog előfordulni többet
részemről tuti
kérdésedre a válasz: old meg magadnak
-
H-Mano
tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Mint az egyetlen kommentelő, aki anno megírta, szerinte miért NEM jár el a Netfone jogszabály ellenesen, most már én is várok egy HIVATALOS állásfoglalást....
(apropó, megírnád, nálad pontosan mennyi a "hűség" idő?) -
StarKiller89
senior tag
kb. 2 hónapja ez megy a topikban, hogy nmhh meg milyen törvénysértő a netfone... történt valami előrelépés az ügyben, mert lassan nekem is lejár a hűség vagy csak mindenki beírogatja ide ezeket és megáll ennyiben a történet?
-
AnonymusX
őstag
Nincs ugyan, de a jogszabály változásakor (2017-ben) a cikkekben így hozták le körülbelül, ahogy írtam. 4Griderrel értek egyet. A havi díj emelése, vagy pontosabban jelen esetben a kedvezmény megszűnése a hűségidő után, az a szolgáltatási feltételekben beállt előfizetőre nézve hátrányos változás.
Az NMHH idekapcsolódó tájékoztató oldalát elnézve a Netfone már azzal is megsértheti a jogszabályokat, hogy az előfizetőt csak az utolsó pillanatban tájékoztatja a hűségidő lejártát megelőző 90 nap helyett. Bár nem követem annyira részletekbe menően a témát.
-
trec12
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Tisztában vagyok vele. Hogy mi számít hátrányosnak azt a Netfone láthatóan egyedileg és máshogy értelmezi. Esetleg ott lenne konkrétan az is, hogy havidíj lehet nehezebben forgatnák ki a jogszabályt. Bár nekik mindent lehet kb...
Amúgy meg nálunk nem 500-al hanem több mint 800-al lett drágább ugyan az a csomag. -
AnonymusX
őstag
válasz
csaszi75
üzenetére
Pedig eléggé felkapott téma a itt a topikban.
A jogszabályok szerint a hűségidő után a határozatlan idejű szerződés havidíja, és egyéb feltételei nem lehetnek hátrányosabbak a korábbi, hűségidős szerződésben lévőknél.
Legalábbis a jogalkotó szándéka ez volt, amit a 3 nagy szolgáltató be is tart mind a mai napig. Egyedül a Netfone keresi a kibúvót ez alól. Tehát mindenképpen megérne egy hatósági vizsgálatot.
-
Tiédetis
senior tag
Engem is megkínált ma a netfone a lejárt hűség miatt.
Valaki írt már a médihatóságnak panaszt? -
xts
csendes újonc
Tuti 100-nál csak Easy (6990 Ft), Midi (8590 Ft), Maxi (13990 Ft) van.
-
4Grider
félisten
Mert ez a voda hálózatát használó virtuális szolgáltató. Biztosan meg van határozva, hogy mennyi vodás jóárasíthat vele, így mára hosszú várakozási listák alakulhattak ki voda irányból. Azért a feltételes mód, mert ez nem publikus infó, mindössze tapasztalati úton rakható össze a képlet.
-
Klown
aktív tag
Akinek elég a kevés net, de kell a korlátlan beszélgetés és nem akar szórakozni a korlátlan idejű hartározott idejű hűséges szerződés vs. korlátolt idejű határozatlan idejű hűséges szerződések és a törvényhozói szándékoknak fittyethányó ÁSZF-ek bűvkörével, annak ez jó lehet:

Üdv: Klown
-
Casoli
őstag
Igényelt náluk valaki mostanában új szerződést?
Én még május elején. Kaptam egy szerződést, de azóta se történt semmi. Ennek már három hónapja.
Júniusban érdeklődtem, annyit mondtak folyamatban, el vannak havazva.
Nevetséges 😆
-
devast
addikt
Üdv!
Valaki netfone-os esetleg tudja-e, hogy vezetékes internethez adnak-e ipv6-ot / ipv6 prefix-et netfone-nál?
Köszi!
-
spect80
őstag
ne fáradj, fent van az oldalukon is [link]
"A határozott idejű, ún. hűségidős szerződésben az előfizető határozott időre elkötelezi magát a szolgáltatás- díjcsomag mellett, a szolgáltató pedig erre tekintettel olyan kedvezményt biztosít a részére, amely hűségidő nélkül nem illetné meg. "
-
oliwwer
aktív tag
-
4Grider
félisten
válasz
oliwwer
üzenetére
Biztos, hogy az S23-on próbáltad? Még nem volt a kezemben olyan Samsung, amin nem működött, pedig havonta megfordul egy pár a kezemben...
Szerk.:
Kéznél S23 van, természetesen azon is megy...
És nem kell hozzá megnyomni a hívásindító gombot, a kódra be kell jönnie a service mode-nak. -
Klown
aktív tag
-
oliwwer
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni az alábbiban?
Adott két telefon, mindkettő Netfone-os, egyik Huawei Mate 10 pro, másik Samsung S23 ultra. Mindkettő 4G képes telefon, a házon belül egymás mellé le vannak téve, az S23-on tökéletes 4G van, a Mate 10-en pedig csak "E", ami használhatatlan. Mi lehet ennek az oka?
Falun lakunk, ha nagyobb városba megyünk, ott már írja a 4G-t a Mate, de épp hogy messenger üzenetet átküld, a sávszél ugyanúgy nagyon gyenge.
Ami érdekes, hogy a Mate évekig T-mobilos volt, és ugyanebben a házban 1080p youtube-ot tudtam vele nézni mobilnetről, tehát a telefon biztosan képes rá.
Mi lehet ennek az oka, hogy a Mate nem jó a netfone-nal?
APN: internet.netfone.hu
Nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Projektor topic
- Óra topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- 5 db Konica Minolta bizhub A3 Színes MFP Nyomtató Csomag 1db C258 / 2db C224 / 2db C220
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nálunk ez vízválasztó pont mivel mindkettőnk egész családja Vodafone-os...
Hogy ne csak mindig fikázzon az ember. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Gondoltam előszőr hűség nélkül kipróbálnám.
mert nem értem miaz, hogy lebutított internet...