Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzf007
senior tag
-
dzf007
senior tag
Az is ritka amikor a hálózat szinte szimmetrikus le és feltöltés azonos... [kép]
Továbbá azt nem értem, nekem miért vodafone- t ír ki azonosításképpen? Apn netfone! -
dzf007
senior tag
Majd újra előkerülnek a színergiák..Talán kezdik az üzletkötőkkel a partner boltokkal a felszámolást, majd az one saját üzleteibe értékesíti tovább, picit emel vagy ajánl saját "jobb" csomagot
....Ki tudja még mi lesz itt..Nem véletlenül vette meg.. -
dzf007
senior tag
válasz
Daywalkerke
üzenetére
Sajnos se a lebeszélt perceket se az elküldött smsek számát nem lehet követni..Eléggé fapados az app, ráférne egy fejlesztés. Legalább a lebeszélt perceket mutassa. 100 percnél fontos lenne, de 500 percnél se ártana..
-
dzf007
senior tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Mindhárom sim van..Telekom nagyon jó lett, de a legdrágább a yettel se olcsó..Sajnos a netfone a legolcsóbb..Másik kettőnél 50+100perc (jelenleg 4790ft)nincs ennyiért..Akkor azért lett rosszabb, mert nincs alacsony freqi?
-
dzf007
senior tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Samsung A55 5G... 116 beltérbe volt a másik a 80 kültér párszáz méterre a panelházunktól...
-
dzf007
senior tag
Tapasztalom én is.. Sajnos Nyíregyháza beltér. Megírom Netfone-nak, One-nak, Náluk nincs hiba..
Ennyit tudnak csak..kötbér nélkül felmondhatom a szerződésem..Jó egy "ügyfélmegtartó"..
Nem felmondani akarom, hanem egy problémára hívom fel a figyelmüket..Hogy már használhatatlan a hálózat. Fél évig jó volt miután szerződés kötöttem.Azóta csak romlott..Érdekes..Fejlesztés?
Persze pár méterre kültérbe..
-
dzf007
senior tag
Valaki hozzáértő!? Help me! Az alábbi értékek mennyire "jók"??
-
dzf007
senior tag
válasz
mhydas99
üzenetére
Valószínű a netfone- t is beszántják majd. Ajánlanak ugyanilyen csomagokat új one simmel, az üzletkötőket leépítik spórolásképpen, mindent az one üzletben/online/telefonon intézhetünk majd. Jönnek a szinergiák..
Drágulás várható, mint a diginél..Netfone jó ideje nem fejleszt, nincsenek új csomagok, nincs esim,multisim semmi... A csomagok már nem annyira versenykepések a tarr, küf netfone csomagokhoz képest.. Talán árban még jók.. -
dzf007
senior tag
4iG megvásárolta a Netfone-t....
-
dzf007
senior tag
Jól működött a Netfone Szlovéniába, Olaszországba is és Horvátországba is. Fura mert One feltöltőkártyás nem ment Szlovéniába csak Edge..Bármit csináltam nem volt 4G.. Horvátországba fura volt látni Umag városába 3G, H+ 😊.
-
dzf007
senior tag
Most "akartam" csomagot váltani (legnagyobb korlátlan van) lefele. Ügyintéző mondta, hogy ha váltok a 100db sms megszűnik..Aki most köt új szerződést annak már nem jár 100db sms a korlátlan csomaghoz..Ha lejár a 10 hó hűség, akkor az új feltételek lépnek életbe, aztán (9hó) már nekem se jár a 100db sms..
-
dzf007
senior tag
Nekem lejárt a hűségem +1010 ft most +281 ft... Nem sok, ha körbenézünk a publikus tarifák között mindegyik szolgáltató drágább..
-
dzf007
senior tag
Az árak március 1.- től emelkedtek....
-
dzf007
senior tag
válasz
zoltaneger
üzenetére
Hűség nélkül 6400Ft jelenleg. De minden csomag ára emelkedik májustól az inflációs emeléssel (ONE +3,5%)..
-
dzf007
senior tag
Másfél hónap után hívtak, hogy lejárt a 10 hó hűségem..
Vagy maradok hűség nélkül 8800ft+ majd az emelés (inflációkövető)
Vagy aláírok 10 hónapot 7600ft + majd emelés
Vagy kisebbre váltok 6600ft + majd az emelés
Vagy viszlát...😂 -
dzf007
senior tag
Lehet tudni a telekom hálózatot és a vodafone hálózatot használó előfizetők arányát? kb.?
-
dzf007
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Szerintem hétvégén nem szokták küldözgetni a számlákat..Nekem mindig hétköznap jött...
-
dzf007
senior tag
Érdekes, vasárnap este megjelent a számla az appba...✅
-
dzf007
senior tag
Számlát kapott már valaki? Én még nem, lejárt az első 10 hó hűség...Automatikusan emelik a havidíjat? Korlátlan+100GB+100sms csomagom van 6590- ért kaptam tavaly kedvezményesen...
-
dzf007
senior tag
Én is a napokban beszéltem az üzetkötömmel, nekem is 10 hó hűség után 6590- ről 7600- ra emelkedik a korlátlan hívás, 100GB net, 100db sms. Utána majd az inflációkövetővel is..Lesz vagy 8000.. Infláció talán 4.1%...
-
dzf007
senior tag
Szerintem annyit emel, amennyi a kedvezmény, pl. én 6590ft-ért kapom a korlátlan perc+100GB+100db sms csomagot a lista ára most 7600ft..Tehát 1000Ft-ot fog..Inflációs emelés majd jövöre kb. 3,4-3,8%-lesz...Bár ezt is eltörölhetnék, vagy ahogy emelik ezáltal a szolgáltatások mennyiségét is emelhetnék több perc, net, sms stb...Főleg az idei átlagos 15%-os emelés után...
-
dzf007
senior tag
Digimobilhoz hasonló csomagokat is kialakíthatnának. Nekem a 100 perc kevés a korlátlan sok
200 perc elég lenne. Néha egy kis csomag modernizáció jó lenne főleg úgy hogy emelik az árakat, növelhetnék a perc/adatmennyiséget is. Akkor lehet annyian nem morognának az infációs emelés miatt. -
dzf007
senior tag
-
dzf007
senior tag
Plitvicei tavaknál jó a vodafone/netfone! Piknik/hajópontnál.. [kép]
-
dzf007
senior tag
Horvátországba Netfone használt már valaki? Tapasztalat? Zágráb, Plitvicei tavak?
-
dzf007
senior tag
Úgy vettem észre, hogy a dual simnél a Telekom nekem bezavar a Netfone mobilnetbe... Főleg a Telekom gyenge beltéri térerő miatt..Lekapcsoltam a 2. simet. Azóta sokkal jobb. Samsung A54-nél még az is probléma a 2. simnél nekem nem lehet a mobilhálózatot GSM-re állítani..
-
dzf007
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Jujj tényleg, de az mindig eltér a szolgáltatói méréstől...
Csak el ne felejtsem visszaállítani, ha külföldre megyek...
-
dzf007
senior tag
Nekem egy ideje vacakol a netfone apn..lassu, néha mint ha nem lenne mobilnet.Átraktam vodás apnre, de ott nem méri az adatot..Bár 100GB- nál talán mindegy is..
-
dzf007
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Ugyanez nekem is 5G... levág EDGE utána 4G --- 4G+ --- vissza 5G...
-
dzf007
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Ezt én is tapasztalom, sokszor levág EDGe-re is...Nyíregyháza
-
dzf007
senior tag
Multisim várható még idén a netfone-nál?
-
dzf007
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Én szoktam az appban, bár 100GB van. Múlt hónapban 78GB fogyott, úgy hogy wifit nem használok! Bár a multisim jó lenne, akkor vennék otthonra egy TP-link MR6400...
-
dzf007
senior tag
Az előző havi (márciusi) adatforgalmat/hívásrészletezőt mikor lehet lekérni az app-ba ill. a webes felületen? Csak ha elkészült a számla?
-
dzf007
senior tag
Nyíregyházán van vodafone valódi 5G hálózat, ahol 200Mbps fölötti sebesség elérhető?
-
dzf007
senior tag
Tegnap voltam romániába a roaming jó sokára kapcsolt át, vagy ilyen jó a határ mentén a vodafone-os térerő vagy nem tudom, de a vodás tuti+ kártya már régen roamingba volt a netfone nem, de a net ment rajta hazai hálózaton...
-
dzf007
senior tag
Multisim várható a Netfone-nál?
-
dzf007
senior tag
Nekem is ott volt az appba..Email még nem jött..
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
....Ki tudja még mi lesz itt..Nem véletlenül vette meg..
Nem felmondani akarom, hanem egy problémára hívom fel a figyelmüket..Hogy már használhatatlan a hálózat. Fél évig jó volt miután szerződés kötöttem.Azóta csak romlott..Érdekes..Fejlesztés?