Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz
StarKiller89
üzenetére
Pedig kötelességed 🙃
-
válasz
StarKiller89
üzenetére
Azért ne az legyen már a követendő példa, hogy nem teljesíted, amit vállaltál szerződéskötéskor.

12.2.1 Változás az Előfizető adataiban
Az Előfizető köteles az adataiban bekövetkezett változásokról a Szolgáltatót a változás bekövetkezésétől számított 8 napon belül írásban tájékoztatni. Az Előfizető köteles az ellene indult felszámolási, végelszámolási, illetve csődeljárásról a Szolgáltatót az eljárás megindítását követően haladéktalanul írásban tájékoztatni. Ezen
kötelezettség elmulasztásából eredő kárért az Előfizető kártérítési felelősséggel tartozik, illetve a Szolgáltató az ebből eredő károkért nem vállal felelősséget. [link]Amúgy ez minden mobilszolgáltatónál kötelező, mármint bejelenteni az adatváltozásokat.
-
apuci04
tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Adatváltozást gondolom be kell jelenteni ,ha esetleg hordoznám a számot ne legyen gond.
-
apuci04
tag
Új személyim lett,lefényképezem és elküldöm ügyfélszámmal emailben?igy ok?Gondolom be kell jelenteni.
-
8
senior tag
jelentem Veszprémben a helyzet változatlan..
-
MadMancs
veterán
válasz
StarKiller89
üzenetére
Másfél éve. Csak nagyon megszaporodtak a visszaélések. 2-3havi/sim. Igen 6 hónaptól visszajár (pontosabban jóváírásra kerül) kaució
-
tarbela777
tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Köszönöm, már kaptam privátban infót.
-
StarKiller89
senior tag
válasz
tarbela777
üzenetére
nekem másfél éve 5000 forint volt, de 6 hónap utána visszakaptam, érdeklődj és leírják pontosan mennyi az annyi...
-
Emailben érdeklődtem, 34 perc múlva kaptam is választ, durva.
Nincs belépési díj, sem kilépéskor nem kell fizetni semmit. A kauciót említették, ott viszont akkor úgy csinálom majd, hogy a helyi üzletkötőnél kötök szerződést, elvileg akkor nincs kaució sem. Ezt itt a topikban olvastam, köszönöm az infót! 
-
tarbela777
tag
Sziasztok! Elhoznék számhordozással a Yetteltől egy számot és még 3 új előfizetést igényelnék. Kell fizetni kauciót? Ha igen, mennyit?
-
Littoral
aktív tag
-
felali
tag
Sziasztok nekem netfonos és telekomos kártya van a telefonomba a telekomos beállításánál megjelenik a vowifi kapcsoló de a netfonosnál nem
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Érdemes váltani Netfone-ra? Telekomos lefedettség van gondolom.
Most igen jó akcióik vannak.
Jelenleg Vodafone-nál vagyok BM csomagba, de nekem kevés a net. Azért agyalok rajta, hogy váltok, ha lejár a 2 év hűségem.
Amit mondtak nekem, de még nem néztem utána, hogy külföldről nem lehet vele telefonálni? -
Zssom
tag
válasz
janes1976
üzenetére
1.) Repülőgépes üzemmód, wifi bekapcs, majd hívást kezdeményezel. Ez a legbiztosabb
2.) VoLTE kikapcs, rendszer állapotánál IMS regisztráció állapota, ha OK, akkor Regisztrálva állapotú.Elvileg a csodafon hálózat esetében hálózati részről aktív, ha a telefonodon aktív és nem megy, akkor nem is fog vsz
-
ioles
csendes tag
sziasztok,
Nem tudja azt még esetleg valaki megmondani, hogy a VOWIFI engedélyezést kell bárhogy kérni (pl: SMS kód) vagy engedélyeztetni az ügyfélszolgálaton a Netfone-nál, vagy "csak úgy" megy ha jó a készülék? -
75kokoko75
aktív tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Köszönöm,intézem is.
-
StarKiller89
senior tag
válasz
75kokoko75
üzenetére
nem lehet
email vagy telefon, de úgyis fel fognak hívni email után is úgyhogy érdemesebb egyből azzal próbálkozni... -
75kokoko75
aktív tag
Sziasztok!
Van 2 előfizetésem. Az egyiken lejárt a hűség. Azt le szeretném mondani. A másik még hűségidős azon meg feljebb szeretnék lépni Korlátlan/50gb csomagra.Ügyfélkapun keresztül meg lehet ezt oldani? (én nem találom ezt az opciót sajnos)
Köszönöm
-
MadMancs
veterán
válasz
alba-regia
üzenetére
Vezetékes, és Telekom optikai.
-
alba-regia
aktív tag
A Netfone Otthoni net szolgáltatása mobil alapú vagy vezetékes szolgáltatást jelent? Ha az első, gondolom Vodafone-os.
-
Amennyiben a hűséget lemondom 1-2 hónapon belül, itt is csak a különbséget kell fizetni? Nincs egyéb költség, belépési díj stb.? Próbaként gondoltam, ha minden oké, lemondom és áthoznám ide a vodás számomat. Már persze ha sokat szívózik a voda.
Jelenleg a korlátlan hívás +9gb netért fizetek havi 4387ft-ot. A net picit kevés, most is vennem kellett pluszban. Korábban 19gb volt a csomagban, legutóbb a +10gb-ot már nem adták meg.
-
cs.zs.
veterán
Igen, így a 2023 nyarától érvényes díjra írtál alá, és a friss szerződésed miatt neked nem emelkedett most tavasztól, ezért annyi most is. Én viszont most tavasszal már nem voltam hűségben, (azzal a számmal most sem vagyok), és így megkaptam a tavaszi emelést - egyéb számainkra, más szolgáltatóktól is.
-
cs.zs.
veterán
Én 2023 márciusban írtam alá a 10 hónapot a korlátlan beszéd + 100 GB-ra, 5.990.- Ft volt. 2023 nyártól ez 600 Ft-tal emelkedett, gondolom akkortájt szerződtél Te.
A friss szerződésem nyártól is maradt 6000. Most tavasszal megvolt az éves áremelés, 6.912.- lett belőle.
[kép]
Ahol ez a Telefon mozog (korábban Nyíregyháza, mostanság Bp Kispest és Bp Zugló, ott tökéletes a Voda-lefedettség, nincs okunk panaszra) -
ioles
csendes tag
válasz
steele80
üzenetére
Szia köszi, a tippeket. Igen a carrier checkeket kikapcsoltam igen, azaz van 4G hang és Wifi hívás kapcsoló is (VoLTE/VoWIFI) látom őket a mobilhálózatok menüben. Netfone APN van beállítva net van. Beraktam a telót Repülő módba, majd csak a WIFI -t engedtem vissza. (ugye VoLTE és VoWIFI kapcsolók be). Majd megpróbálok hívni valakit, és a teló írja "Kapcsolódjon hálózathoz vagy Wifi hez a híváshoz". Dehát Wifihez van kapcsolódva ahol Net is működik.
Még lehet mindig nem csinálok a teszthez valamit jól :-)
Teló Xiaomi Mi12 - új HyperOSel (Android 14).
Vajon valamit még kihagyhattam a képlebtől a teszt során, vagy tényleg szegény teló nem ismeri még a Netfone/Voda VoWifit. -
-
MadMancs
veterán
Yettel simen direkt ki van kapcsolva VoWifi, mert samsunggal bugos. Hidd el hogy APN től teljesen független a működése, és működik is Hogy kell. Xiaomi amúgy is buherálós, mint VoWifi mint VoLTE működését illetően. Hol egyik szolgáltatóval megy, hol másikkal, hol mindkettővel élből, hol egyikkel se.
De ha jobban megnézed SIM1 VoWifi ikon van kint, ami nálam Netfone, Sim2 (eSIM) a Yettel.
De tessék, repülő módban, itt APN beállításokat nem tudom megmutatni, mert inaktív a menüpont, meg repülő módban egyébként is irreleváns.
-
ioles
csendes tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Buta kérdés de neked akkor nincs benne másik SIm ami esetleg a VoWifi használ. Azért gondolom mert két térerő ikonod is van és lehet a Yettel Sim ami VoWifire menne nem a NetFone. Meg ami fura ha repülő módba teszem és utána Wifire csak akkor nekem nincs egy térerő jelzés sem, neked kettő is van. Azért gyanús hogy szerintem neked a Yettel SIM dolgait használja a VoWifihez.
Még arra gondoltam hogy az én telómon Android 14 alapú HyperOS van nem MIUI nem tudom ez még játszhat-e. De nem tudom működésre bírni sehogy sajna a VoWifit. Mindent kipróbáltam amit mondtatok, hát sebaj írtam a Xiaominak hátha. Azért köszi a teszteket. -
ioles
csendes tag
válasz
samu2062
üzenetére
Szia
Szerintem akkor meg is van a hiba, kipróbálnád ha megkérlek a VoWifi hívást a NetFone APN-el is?
Szerintem nem fog menni ez a tippem, és ez a baj forrása,
ez a gyanúm hogy a NetFone APN nincs meg a Xiaominak mint szolgáltató, így az ő APN-jével nem is konfigurál a hálózat.
Kipróbálnád a VoWifi hívást ha megkérlek NetFone APN el is? Köszi -
válasz
4Grider
üzenetére
Köszönöm szépen! Amiatt érdeklődtem, mert a telekomos topikban is írta egy fórumozó, hogy 100gb-os csomagja van és abból 70-80gb-t is elhasznál egy hónapban. Ebből gondolom, hogy olyan rossz nem lehet. Elképzelhető akkor, hogy ő is a voda apn-t használja. Itthonra kellene.
-
4Grider
félisten
A vodánál elég sok priorizálás van, szóval azt nem tudni, hogy a netfone simek hol állnak a sorban. A netfone apn mögött nincs olyan erős infrastruktúra, mint a voda mögött, ott lehet szűk keresztmetszet, főleg roaming során. De itthon használhatsz voda apn-t is (igaz, akkor nem fogod tudni, hogy mennyi van még hátra az adatkeretből). Roaming során csak a netfone apn megy.
-
A netfone hang és adat szempontjából szenved valamilyen hátrányban a vodafone-hoz képest? Gondolok itt a hangminőségre, illetve adat szempontjából a sebességre és a hátrébb sorolásra (netfone hátrányt élvez a vodához képest azonos cellában).
Köszönöm szépen!
-
ioles
csendes tag
válasz
samu2062
üzenetére
Nagyon köszi a részletes leírást. Kiakpcsoltam a Xiaomi Mi 12-n a Carrier check-et a 4G hívást és a VoLTE kapcsolót is látom.
Mind a kettőt be is kapcsoltam, elviekben működnie kellene a VoWifi hívásoknak, ki is próbáltam ahogy írtad, de képzeld semmi. Netfone SIM kártya van benne, Netfone APN is van beállítva, azonban nem engedi a Wifi hívást.
Neked is NetFone APN volt beállítva, vagy esetleg a Vodafoné, vagy esetleg más ötleted lenne még a VoWIFI beaktiválására? Egyéb trükk esetleg? Köszi előre is! -
válasz
MadMancs
üzenetére
Szomorú. Akkor most mehetek át megint Telekomhoz? Aaaa...
Nálam sajnos Vodafone/Yettel semmi térerőt nem biztosít. Autópályán, út közben, más helyeken is mindig csak a fejfájás volt velük. Sok telefonnal használtam őket, de most is síró görcsöt kapok ha visszagondolok azokra az időkre.
Ejj, szomorú dolgok ezek. -
apuci04
tag
Netfone-ügyfélkapuban igazolvány számot átirtam új igszámra,engedte.ez igy ok ennyi.Az új számot mutatja már az ügyfélkapuban.
-
MadMancs
veterán
válasz
martonl
üzenetére
De ez eddig sem volt titok hogy 4IG megvette vodát és Digit is (nem Voda vette meg digit). És az is egyértelmű hogy nem fog 2 hálózatot fenntartani 4IG. Igaz digi már jóideje voda halón roamingol, de a core még digi.
Amiben reménykedek hogy Digi FTTH hálót nem akarják beszántani, nálunk 2 vezetékes szolgáltató érhető el, Voda koax és Digi optika. Voda koax meg egy hulladék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest