Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Most céges telekom flottában van a számom, de el kell innen vinnem munkahelyváltás után. A netfone most kinek a hálózatát használja és milyen valós sebességekkel? VoLTE működik? Régen netfone-os voltam és akkor még teszt fázisban van, amibe innen valaki berakott engem és akkor tök jó volt
-
ajven96
csendes tag
Sziasztok!
Akinek esetleg Google Pixel 9 előtti készüléke van (8 és lefelé), nektek megy a VoLTE és a VoWiFi?
Apám samsungján gond nélkül megy a VoWiFi, sajnos az én Pixel 8-amon nem. -
MadMancs
veterán
Sima levél. Postaládába landol. Mive,, új szám esetén a sim inaktív nem tudnak vele visszaélni. Ezeket opciók vannak amiket írtam.
Postai küldés díjmentes, GLS 1990Ft. Legtöbb uzletkötőnél van SIM. Legalábbis aki komolyabban veszi a munkáját. Én is adom is ügyfeleknek SIM egyből amint szerződünk.
-
zoli62
addikt
válasz
MadMancs
üzenetére
Mi van, ha nem tudom átvenni? MPL nem játszik? Postán könnyebben át tudnám venni. A küldés díja még moindig 1990 Ft? Amikor én először 2021 januárban rendeltem, feltöltőkártyáról jöttem, telefonon rendfeltem, és elengedték a kiküldési díjat. Üzletkötők fel vannak szerelkezve SIM kártyával? Miért nincs még mindig E-SIM?
-
zoli62
addikt
A Netfone a SIM kártyát sima levélben küldik ki?
-
sfefe
addikt
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Nem unod még....
Marha sok már az ész osztásból amit itt művelsz....
Még jó, hogy van tiltás.... -
boborján2
senior tag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Nem èrtem ,hogy ez mitől "sajnos".
-
boborján2
senior tag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Ja értem.
Mondjuk én sem rettegek egy külföldi hívástól. De tekintettel arra ,hogy az a pár ismerős unióból hív magyar számról, így nem ésszerű egy random xy szigeteki vagy indiai számot visszahívjak.Élek a feltételezéssel ,hogy nem a háborúban elveszett gazdag rokon hív ,hogy rámhagyná a vagyont
Szóval ....szó nincs rettegésről.Ez inkább tudatos nálam.
-
boborján2
senior tag
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Külföldiába ekkora divat egy random másik ország számát visszahívni?
Persze tudom,létezik a nagy számok törvénye,de nekem ez akkor is fura.
Egyébként meg nem kell ezzel nagyon foglalkozni, engem is hívtak már a mittudomén milyen szigetekről. Nyilván visszahívás volt a cél , de az nem történt meg és azóta sem hívott az a szám. -
Tragger
tag
Sziasztok! Másoknak is van problémája a mobilnettel? Semmit nem csináltam a telefonnal, de egy 1-2 napja nincs mobilnetem. Térerő rendben van, telefonálni is tudok.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Sziasztok!
Nem volt erre még példa, hajnalban szinte azonos időben jöttek ezek a hívások, plusz előtte 5 magánszám hívás is volt. minden számosat letitlottam és azt láttam, hogy azóta is volt valami hasonló, mert épp az autóban ültem, mikor a kijelző kiírta (carplay), hogy hívás blokkolva.
Mivel a telefonom "ne zavarj" üzemmmódban van ebben az időben, csak reggel vettem észre ezeket a hívásokat.
Találkozott mostanában valaki valami hasonlóval?
-
zoli62
addikt
BUÉK, és Boldog Karácsonyt visszamenőleg mindenkinek! Van már E-SIM ?
-
Vandie
tag
Sziasztok! Netfone felhasználó vagyok, alapvetően elégedett mindennel de a tegnapi napon a SIM kártyámat beletettem egy használt Iphone XS-be. Budapest, XV. kerületében lakom, beállítottam az Iphone-on, amik a levélben voltak, de ennek ellenére 2 és 4 csík között ingadozik a térerőm. Szerintetek én nem állítottam be jól valamit a Beállításokban vagy a szolgáltatás gyengébb itt? A Yettelem full térerővel megy ugyanitt a másik Iphone 13-as készülékemben. Aki Iphone-os esetleg megmutatná, hogy a Beállításokban mi hogy van neki?
-
Klown
aktív tag
válasz
Bizsu1st
üzenetére
Ide s tova 8 éve vagyok Telenor/Yettel előfizető! 3 szám van a nevemen, s immáron 3 különböző flottához tartoznak (Richter, KÜF, Auchan) és soha semmi gondom nem volt velük! Soha nem volt 1,5 év alatt 65%-os emelésem csak az IKÁ-sok. Nekem meg a speedtest, meg a saját tapasztalatom meggyőzőbb bárminél! Itt a nyugati agglomerációban zongorázni lehet a különbséget a Yettel javára! A céges mobilom T-s, s 5G ide, vagy oda, sokkal lassabb, kevésbé reszponzívabb, mint a Yettel-es 5G! Nem érzem a különbséget, hogy wi-fi-n vagyok (optikai netes háttérrel), vagy mobilneten. A T-nél igen, a vodáról ne is beszéljünk! Más dimenzió!
Na mindegy, tegnapelőtt befizettem az utolsó elszámoló számlát, oszt' viszlát!
Üdv: Klown
-
Bizsu1st
aktív tag
14 évig voltam Yettel-es(pannon-telenor-yettel), kétszer is eljátszották, hogy megszűnik a jelenlegi csomagom és kötelező váltani... Egyszer kaptam valami kedvezményt, de a vége az lett, idén tavasszal, hogy majdnem 15.000ft-ra(készülékvásárlás nélküli szerződés volt) akarták felemelni a korlátlan+20gb-os csomagomat, nah, azt már nem nyeltem le... Neked is csak hónapokkal a hűséged lejárta és a csomagod megszűnése után jelentették be itt, hogy váltani kell. Bocs, de ez több, mint korrekt hozzáállás a yetihez képest... Nem értem a kirohanásaidat és sztem teljesen feleslegesek is! Amúgy meg 6gb kontra 50gb netet tartalmazó csomagot ne akarj már összehasonlítani, elhisszük, hogy így spóroltál ezerpárszáz forintot, de tartalmilag egyáltalán nem vagy előrébb. Jah, a Yettel isteni térerejéről meg csak annyit, hogy pl a melóhelyemen jobb a Netfone(voda apn) sávszélje Tatabányán, vidéken(békés megye), pedig majdnem a duplája...
-
8
senior tag
rettentő karcsú, de ingyennek elmegy, és pl tuya-nak pár eszközzel elég havi 6-7MB
-
Klown
aktív tag
válasz
Dluinet
üzenetére
Up to you!
Édesanyámnak a beszéd a fontos, hogy az korlátlan legyen, mert havi 20-30 órákat nyugdíjasként simán össze szokott hozni. A net már csak hab a tortán! Az ő esetében a Yettelel jár a legjobban. 5270 Ft-ért kap korláltan beszédet 6GB nettel. Ezt egyik se tudja űberelni! A feltöltős voda ugyan van 5k-ért 30 napra, de abban meg nincs semmi net, szóval nem jön ki a matek, meg macera töltögetni, aktíválgatni a csomagot. A Netfone korlátlan + 1GB netje 5200 Ft, ami még jó lehetne, de azért a net elég karcsú. (Jó ha van backup-nak némi net a telefonján is nincs fullra kicentizve.) Na meg ez a random emelgetések, hát kösz, de nem! Eljátszották a hitelüket nálam! Esetleg még van a Voda MiniXP-je, de azt meg nem lehet hordozott számmal használni. Na meg a Voda számlázásáról, meg en-bloc a hálózatáról túl sok jót nem lehet elmondani. A Yettelnél évek óta semmilyen gondom nem volt a számlázással, se a hálózattal. (Jobban mondva 2 éve volt egyszer, hogy meggyengül a térerőm kb. 1 hétig, de az ügyfélszolgálat kérdésemre tájékoztatott, hogy karbantartják a cellát, amiatt történt.) A hálózatuk messze a legjobb nálunk!Üdv: Klown
-
Nekem most 50GB és 100 perc 4490Ft
Yettel ajánlat:
1490- alapdíj
+ 4400- 32GB
+ 800- 100 perc
--------------
6690Laza 50%-kal drágább, és 50%-kal kevesebb net van.
Nekem 3 ilyen előfizetésem van.
haivídj netfone 13470 VS Yettel 20070
havonta 6600
évente 79200
Kevesebb internettért nem fogok évi 80 ezerrel többet fizetni.
SMS-t nem is számolom, mert azt nagyon ritkán használjuk.
Feleslegesen több nettel (100GB) már 101 ezerrel drágább.Nem emlékszem pontosan, de havi 4 ezer alatti előfizetéssekkel kezdtem.
-
-
E300TD
tag
válasz
4Grider
üzenetére
OK, azért írtam, mert a tarifa oldalán ez van: "4G/LTE hálózat 4G/LTE kompatibilis eszközzel, USIM-kártyával, földrajzilag korlátozott területen vehető igénybe. Az aktuális hálózati lefedettségről a Szolgáltató honlapján és Értékesítési pontjain kapható tájékoztatás. A 4G/LTE hálózat használata során az sms küldés és -fogadás kiegészítő szolgáltatás nem vehető igénybe. A Mobil Internet tarifacsomagokkal elérhető becsült maximális sebesség 4G+/LTE Advanced hálózaton (le-és feltöltési irányban): 300/60 Mbit/s. ......."
Én is néztem ezt, mert ha megszüntetik a telekom hálót, vagy extrém emelik a mostani csomagomat, akkor lépek. Eddig revo mobilnettel roamingoltam a yeti hálózatán, ittnon és külföldön, klasszisokkal jobb, mint amilyen a korábbi vodás vacak és a telekomosnál is az 5G miatt. -
Klown
aktív tag
válasz
janes1976
üzenetére
Elmentem a "nagyokhoz", így lett a 6400 Ft-ból 5270 Ft és még ráadásul van hozzá +2GB net és egy combos, rendes 5G-s hálózat. (Yettel) Nekem ez az első negatív tapasztalatom, hogy egy cég a lejárt hűségszerződés után egyoldalúan jelentősen megemeli a havidíjamat. (Kb. tízenéve a UPC Direct-nél is tapasztaltam hasonlót, de ott havi párszáz Ft-ról volt csak szó, amit újabb hűség vállalásával vissza lehetett tornázni.)
-
partnex
újonc
Sosem értem ezeket a felháborodásokat... hűségidő alatt kedvezményt adnak a havidíjból, ha lejár a hűségidő akkor előbb, vagy ha jó fejek utóbb felhívnak, hogy választani kellene az aktuális konstrukciókból. Engem eddig mindig a lejárat után több nappal (héttel) kerestek meg, és nem számlázták ki a kedvezmény nélkül időszakot.
De ott a Telekom, az ászf pontjával akik felmondanak 10-11 (otthoni+mobilok) előfizetést, mert ha számlázási vagy egyéb reklamációval fordul az ember hozzájuk (kényszerűen, mert egyik hülyébb mint a másik) és ha nem fogadom el amit Ők böfögnek, akkor biza' jön a levél, hogy felmondunk mert túlzottan igénybevette az üszi-t.
"Ez ennyi."
-
janes1976
őstag
Most akinek ez nem felel meg, az menjen 10+ ezerért a nagyokhoz. Ez még bőven alattuk van. Én 2 előfizetéssel vagyok náluk (a lányom meg én), korlátlan beszélgetés+50 GB net 13200 Ft (a 2 db). Én nem látom, hogy ennél olcsóbb csomagokat csak úgy dobálnák, sőt...

-
Klown
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
Magyarul megerősítettted azt, hogy akkor jött már csak elő ez a téma, mikor már megvolt a szerződésem. (2023. áprilisban kötöttem.) Azaz egy szem kép alapú hozzászólást (1227) nem veszem ide. Meg nem olvastam vissza több ezer post-ot emiatt. De teljesen mindegy, aljas-szemét kicsinyes húzás volt részükről! Le is léptem emiatt!
-
Klown
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
Nem volt itt előtte semmilyen emelésről szó! A szerződésnél sem említették! Már régen megvolt az előfizetésem, mikor itt valaki felhozta témaként, hogy ezek a ...k felhívták, hogy lejárt a hűsége és jelentősen megemelik a havidíját. Volt itt nagy felháborodás, de joggal! Volt is szó róla, hogy az NMHH-nál tesz feljelentést. (Olvastam a topic-ot, emlékszem!) Azt nem lett belőle semmi. Nekem sincs kedvem, időm ezekkel a szemetekkel itt hadakoznom, ezért is inkább léptem a Yettel-hez. Ők legalább ilyentéren korrektek!
Jut eszembe az IKÁ-t hol nem alkalmazzák? Tudtommal az összes szó nélkül rádveri. Eddig egyedül a Yettelnél és a DIGI-nél nem volt minden évben automatikus emelésem.
-
4Grider
félisten
Nem egyszer le lett itt írva, hogy újabb hűség vállalásáért cserébe 10 hónap után kisebb mértékű, hűség nélkül nagyobb mértékű emelés várható. És tényleg nem kényszerít senki, hogy itt maradj. Amit írtam csak azért írtam, hogy ne lepődj meg ha a yetinél év elején néhány százalékot emelnek az 1-2 hónapos előfizetéseden. Cserébe amikor majd ott lejár a hűséged, nem fog változni a havidíj.
-
Klown
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
Sz@r-szemét húzás volt a részükről! Igen, van a Yetinél is IKÁ, már ahol, mert a Richteres dolgozói flottás számomat idén nem piszkálták, csak a KÜF-sat. DE BAKKER, NEM EMELTEK 1,5 ÉV ALATT 65%-OT! SOHA!

Inkorrekt szutyok banda! Ilyentéren old school gyerek vagyok elvekkel. Nos egy ilyen elvem az is, hogy ha egyszer átb@sznak valahol, akkor oda soha többé nem megyek vissza!Üdv: Klown
-
dzf007
senior tag
Én is a napokban beszéltem az üzetkötömmel, nekem is 10 hó hűség után 6590- ről 7600- ra emelkedik a korlátlan hívás, 100GB net, 100db sms. Utána majd az inflációkövetővel is..Lesz vagy 8000.. Infláció talán 4.1%...
-
Klown
aktív tag
Na meg sem száradt a PDF-en a tinta, hogy akkor ők most megemelték 4600-ról 6400-re a havidíjamat, már a szám át is ért a Yettelhez!
Viszlát, soha többet! Inkorrekt, szemét banda...
-
balasko
csendes tag
Elnézést kérek előre is ha butaságot kérdezek csak hogy tiszta legyen a kép ha itthonról hívok EU-bán tartózkodó illetőt (20-30-50-70-es) mobilszámot akkor az magyar EU szám és ingyen hívható vagy nem magyar EU szám és nemzetközi hívásnak számít és fizetős.
-
4Grider
félisten
válasz
balasko
üzenetére
Ha az van odaírva, hogy korlátlan beszélgetés belföldön, akkor az EU roaming szabályai alapján csak az EU-ból haza és ott az EU irányba történő telefonálás van benne a havidíjban. Ezeknél a díjcsomagoknál tehát az itthonról EU irányba történő hívás elég magas percdíjjal történik az összes szolgáltatónál.
-
balasko
csendes tag
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy korlátlan beszéd csomagban EU országokba irányuló és EU-ból Magyarországra irányuló beszélgetések is ingyenesek .
-
Vandie
tag
Sziasztok! Mai nappal én is Netfone-os lettem és elvégeztem az APN beállításokat a telefonon. Az a kérdésem, hogy most a hívások nekem VoLTE módban vannak, ti ezt meghagytátok vagy kikapcsoltátok? Korlátlan beszéd csomagban vagyok.
-
bkiky01
senior tag
Speedtest.net számolja az adatot, mondjuk Vodafone szerverrel? Köszi!
-
boborján2
senior tag
Engem is tegnap találtak meg. 6hónapja lejárt hűségre most rámozdultak, hogy akkor ők most ezt szeretnék megemelni.
Bár a korlátlan+50gb még 6600 -ért sem rossz deal , 5800 helyett.
Ugyanakkor ez a auchan+yeti kombó annyiban érdekes lehet , hogy ha mellé lehet kérni yeti tv-t , akkor lehet elgondolkodom ezen.Magában elvileg nem kérhető a tv , ezzel a vodafossal meg valamit kezdeni kell, mert a box a one tv frissítéssel valami hányinger kategória lett.
-
Klown
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
Ott a pont! És az inflációkövetőt a NF is ugyanúgy ráb@szta szó nélkül, mert 1,5 éve 3990 Ft-ról indult ez a csomag és abból lett tavasszal 4605 Ft, amit még lenyeltem. De azt már nem, hogy idén már másodszor próbálanak emelni, melynek mértéke min. 30% lenne! 'Nyátok 3,14-csáját!
-
Klown
aktív tag
Na tegnap engem is betaláltak ezek a sz@rháziak, hogy akkor a 4605 Ft-os korlátlan/4GB-os vodás csomagból ők szeretnének 5800-ast, vagy 6200-ast csinálni és mikor hívhatnak vissza a részletekkel kapcsolatban. Nem vitatkoztam tovább, mondtam, hogy akkor hétfőn! Itt az idő az érzékeny búcsúnak és megyek át a Yetihez az Auchan flottába, ahol 5270-ért van korlátlan/6GB. Kösz a halakat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- sziku69: Szólánc.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- 5 db Konica Minolta bizhub A3 Színes MFP Nyomtató Csomag 1db C258 / 2db C224 / 2db C220
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Viszlát, soha többet! Inkorrekt, szemét banda...