Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jozsó
tag
Ez csak ilyen érdekesség. Korlátlan belföldi csomagban vagyok, mégis kiszámláztak egy nagyon picike forgalmat. Megkérdeztem, hogy ez meg mi és kiderült, hogy ez az ügyfélszolgálat volt (szerintem vmi teszt hívást csináltam). Az azért komoly, hogy BÁRKIT hívhatsz ebben a csomagban, kivéve a szolgáltatód ügyfélszolgálatát. (wtf?)
-
Jozsó
tag
Egyébként fejlesztget valamit a One? Mert eddig olyan 100-120 megabit volt a letöltési sebesség (Budapest, 5G) most meg sokszor mérek 600-700-at.
-
Jozsó
tag
De akkor azt jól értem, hogy itt többeknek sikerült meglevő előfizetőként a korlátlan/50 gb-t lealkudni 6600 ft-ra, ahol a jelenlegi akciós ár van, igaz?
-
Jozsó
tag
Tudom, hogy ez gyakorlatilag mindenkinek magától értedődő volt eddig, de új telefonom van, ami most már ki is írja, hogy van netfone-on 5g, volte és vowifi. Szuper.
A kérdésem az, hogy milyen sebességet lehet elvárni ettől a vodafone/netfone 5g-től?
-
Jozsó
tag
válasz
samu2062
üzenetére
Fogalmam sincs, hogy amit adtak kütyüt abból jön-e ki wifi, nekem adott volt, hogy inkább egy routert kötök utána. Viszont úgy méretre nekem nem tűnt routernek, inkább csak modemnek. De ahogy te elgondolod (modem lóg a bejövő üvegszálon, ahhoz UTP kábellel hozzákötve egy router) az persze működhet.
-
Jozsó
tag
válasz
BloodV22
üzenetére
Nem teljesen hivatalos válasz, de ahogy néztem a fórumot relatív kevés embernek van netfone-os vezetékes netje. Nálunk az van, a fiam használja. Ahogy én teszteltem teljesen jó, Telekomos 1000/1000-es net, nekem hibátlannak tűnik. Olyan kedvezményt én még nem láttam a netfone-nál amit azért kapnék mert több előfizetésem van. Telekomnál valakiknek van valamilyen Cloudflare-es problémája, de én igazából ott a felvetést sem értem, ezért nem is tudom, hogy ez miért kéne, hogy gond legyen.
-
Jozsó
tag
Ha esetleg még valakinek előjönne ez a probléma. A megfejtés az volt, hogy a nevet adták meg rosszul. Ugyanaz volt az email tag elé írva, mint a jelszó, de az valójában valami e-mail-hez jobban hasonlító dolog volt. Egyelőre csak wifi-vel lett lemérve a kapcsolat, ott egy ax-es router, laptop párossal olyan 760/760 megabit jött ki.
-
Jozsó
tag
Sziasztok, nemtom van-e még itt más, akinek a vezetékes internetet a netfone szolgáltatja. Kaptunk egy név jelszó párost: xzy2345qq@fftx.netfone.hu/xzy2345qq
Sajnos erre az írja a router, hogy rossz jelszó. Kb. 1000x ellenőriztem, de jól írtam be. Lehetséges, hogy a névnél nem kellett volna utána írni a fftx.netfone.hu-t? Vagy mi lehet a baj? (PPPoE alapbeállításokon hagytam a routert, de ahogy nézem csak az MTU-t tudnám a név jelszón kívűl változtatni. A modemen az a lámpa ég, aminek égnie kell)
(ui. nyilván az ügyfélszolgálatot kérdezném, de hétvégén olyan nincs
) -
Jozsó
tag
Netfone vezetékes internettel van vkinek tapasztalata? Ahogy nézem a Telekom netjét adja tovább, de olcsóbb, vagyis megérné, a kérdés inkább az, hogy milyen gyorsan jönnek ki szerelni.
-
Jozsó
tag
Sziasztok, legyenek néha jó hírek is. Portugáliában voltunk, mindenhol hibátlan volt a roaming és itt mértem az eddigi leggyorsabb mobil netet, egy 5 éves 4G-s telóval, 286/23 megabit.
-
Jozsó
tag
Sziasztok, most Vodafone apn-en vagyok. Tök jó. Külföldön maradhat ez, vagy váltsak vissza Netfone apn-re?
-
Jozsó
tag
válasz
Stonerice
üzenetére
Azért azt megjegyzem, hogy azért is látsz sok panaszt a Vodás APN-re, mert azok írnak akiknek gondjuk van vele. Az viszont nem látszik, hogy ez lehet, hogy 5% vagy 0,5%.
Nálunk pl. 4 előfizetés van a családban. Nekem vodás apn van, a többieknek viszont nem tudtam elmagyarázni, hogy miért kéne átállítani, mert netfone-os apn-nel is tökéletesen megy. Én is csak biztos, ami biztos állítottam át, a legtöbb mérésem szerint, ahol én járok, ott egyforma.
-
Jozsó
tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Igazatok van, megtaláltam. Szóval Xiaomin így néz ki a történet:
Beállítások -> A telefonról -> Összes jellemző -> 5-ször kattintás a Belső tárhely-re -> Telefon adatai (1 vagy 2 sim kártyától függően) -> (Alul) Egyebek (három pontos kör) -> IMS szolgáltatás állapota.
Hanghívás LTE-adatkapcsolaton keresztűl: Rendelkezésre áll
Kipróbáltam mindkét simmel. Azzal is, ami kiírja, hogy VoLTE és azzal is, ami nem. Mindkettőnél ez van. Aztán, ha annál kikapcsolom, aminél látványos a változás, akkor itt a Nem áll rendelkezésre szöveg lesz. (ez azért lényeges, mert egyébként a hangszolgáltatás típusára mindenképpen LTE-t ír.)
Szóval kösz mindenkinek. Megvolt a beszélgetés közben megy az adatkapcsolat próba is.
-
Jozsó
tag
Egy xiaomi mi 9t. Yettelnél mostani és korábbi céges kártyánál is kiírta, diginél is amég nem volt roaming. Diginél magától megvolt a dolog, Yettelnél elég sokat kellett vívni az ügyfélszolgálattal, de megadták magukat és szolgáltató oldalon bekapcsolták.
Nincs erre vmi progri ami mutatná? Mint a wifi típust pl...
-
Jozsó
tag
Sziasztok,
Mégegyszer felhoznám ezt a VoLTE témát. Tudom, hogy az az általános nézet, hogy ugyan nem írja ki a telefon, de van.
Namost én ezt nem igazán tudom elhinni. Szóval nekem a másik kártyám yettel-es és ott kiírja. Plusz kiírja hívás közben, hogy a hívás minősége HD. Szóval nekem van egy olyan erős gyanúm, hogyha a netfonos kártyánál a telefom nem írja, akkor ott nincs is VoLTE. Egyébként feleségem telefonján ugyanaz a helyzet.
Szóval merre tovább? Netfonnál próbáltam hibajegyet felvenni, kb. 1 másodperc alatt pattintottak le, hogy kapcsoljam be a telefonom, indítsam újra, csá, hibajegy lezárva. (btw, nem igazán szeretem, ha ennyire hülyének néznek, de tudom ügyfélszolgálat, nekik több van megengedve mint a népesség többi részének).
Próbáljam esetleg a 1250-et? Volt akinek már sikerült?
-
Jozsó
tag
Sziasztok,
Akkor, ha jól értem, akkor ha internet.vodafone.net-et állítok APN-nek, annak csak annyi a hátránya, hogy a netfone nem tudja számolni.
Csak mert én is gondolkodtam rajta a napokban, hogy az hogy lehet, hogy 4G+ -al 2 MB a sebesség, több helyen is.
A másik, hogy tudom, hogy írtátok, hogy a Volte-t nem mindig jelzi ki a telefon. De nekem eddig yettelnél és diginél is kijelezte. Akkor itt az a jó stratégia, ha szólok ügyfélszolgálatnak, hogy kapcsolják be?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új - iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia
- ÚJ MagPower Pro 10000mAh MagSafe Powerbank I 20W Fast Charge I 2 év garancia! I Foxpost mehet!
- Új - iPhone 17 256 GB - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia
- FUJITSU LIFEBOOK U748 i5-8350u/8GB/256 GB SSD/14 " FHD IPS laptop
- Macbook Air 13" M2 2022 - 8 CPU, 10 GPU, 24GB / 512GB, 100% akku - garancia (109)
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)