Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubbconfig
üzenetére
Havi 1,5TB mobilnet forgalmam van yettelen.
(heti hét nap, 0-24-ben ennyi megy át, megyeszékhelyen)
Sajnos örülök ha nem kell 480p alá venni egy videó lejátszását, hogy ne akadjon.
Este és hajnalban lehetséges a 20MB/s feletti sebesség, de jellemzően nem lehet 10MB/s fölé menni, kivéve ha a speedtest oldalt nyitod meg, mert akkor hirtelen arra priorizál a hálózat. Ez elég gusztustalan a yetteltől.
Ezeket a sebességeket dedikált Yettel eszközzel érem el, ami szimultán több sávon kapcsolódik (jellemzően B3 és B20) a 3-400 méterre lévő rálátható adótoronyra. -
ubbconfig
aktív tag
válasz
Dluinet
üzenetére
Ne általánosítsunk, 3 éve vagyok Yettel flottában, nincs az országnak olyan szeglete, ahol ne működne, most mértem, Bp. 2ker irodaház 1. emelet, beltér, 4G-n 100+ Mbps a sebesség. Ahol a voda lehal (pl. mélygarázs, belvárosi étterem a pincében stb.), a yetinek még "2pöckös" térereje van.
-
Stonerice
őstag
válasz
Dluinet
üzenetére
Nálam netfone apn el egyáltalán nincs net
kb most először tapasztaltam ilyet!
Vodafone apn el mintha jobb is lenne
De mostanában itt eleve jobb december óta. Vannak emlékeim amikor ebbe az évszakba jobb volt a terhelhetőség. Mikor még vodás előfizum volt. Gondolom a fák miatt! -
válasz
mauimagic
üzenetére
Azt gondolod a több jobb?
Yettel még mobilnetre sem használható. Annyi felhasználót kapcsolt be, hogy folyamatosan túlterhelt a hálózata, tapsikolok ha 4mb/s-nál gyorsabb. Yettelhez képest a netfone egy istencsászár szolgáltatás.
Egyedül a dedikált Telekom előfizetések a jók, de azok nem 2 fillérbe kerülnek. -
mauimagic
senior tag
Másnak se működik a netfone hálózat? Pár órája megszakadt, mondjuk pont mai fizetési határidővel van egy rendezetlen számlám... de a webes felületük meg nem enged fizetni...
-
MadMancs
veterán
válasz
StarKiller89
üzenetére
Nem nehéz egyébként.
Nálam is megvan annyi egy hónapban.
Vannak esetek amikor valami nem SOS -elolvassa amikor elolvassa -. Viszont szerencsére nem mindenki éli az életét social médiában, így marad az sms.Egy 2-3 mondatos ékezetes sms máris 2-4 sms.
Nem annyira kihalt dolog ez még.
-
8
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
-
StarKiller89
senior tag
90-100 sms???
[erről ennyit találtam] -
zagloba
aktív tag
válasz
tarbela777
üzenetére
Én nem fizettem!
-
tarbela777
tag
Üdv mindenkinek! Érdeklődöm, hogy belépéskor mindenkinek kaukciót kell fizetnie? Ha igen akkor SIM kártyánként?
-
8
senior tag
90-100 körüli smst küldtem előző hónapban vegyesen mindhárom hálózatba.
A novemberi számlán mégis csak 30db telekomba küldött sms szerepel.Korábbi hónapokban minden sms szerepelt a számlán.
Gyakorlatilag nekem mindegy, mert 100 sms van a csomagomban amit nem léptem túl, de mégis furcsa, hogy most hirtelen csak a telekomosokat listázták.másnál is van ilyen anomália a novemberi, vagy másik számlában?
-
-
Zssom
tag
válasz
jan herz
üzenetére
Voda, vagy T csomagod van?
Vodán ez nem működik így, a T-nél kell a VoLTE-t is külön bekapcsoltatni, mert az nem automatikus, a Vodás csomagnál azonnal él a VoLTE, tudom, mert Páromnak először Vodás csomagra szerződtünk, neki rögtön működött a VoLTE. Az enyém T-s lett rögtön, azon nem ment, így külön be kellett kapcsoltatni. Most átszerződtük a Páromét is T-sre, neki, amikor kértük, együtt kapcsolták be a VoLTE-t a WIFI HANG-al ( ez a VoWiFi telekomos neve) együtt, ezen felbuzdulva kértem az enyémre is. Először nem volt világos, hogy mit szeretnék, ekkor elmondtam a történteket, kis tanácskozás, visszahívás, majd kaptam a választ, hogy be tudják nekem kapcsoltatni a T-vel. Kis idő múlva megjött a T-s sms, majd kb 15 perc múlva a Netfone-os sms is. Ki-be kapcs és működik. Ez még nem megszokott úgy látszik, ezért körülményes megoldás, de szerintem majd kialakul az ezzel kapcsolatos protokoll is. -
Zssom
tag
VoLTE, WoWifi megy, ma sikerült bekapcsoltatni a VoWifit is, csak nagyon szépen kell kérni, hogy a T-nél a VoLTE mintájára kérjék meg az adott számra az aktiválást. 5G nem megy, azt a T is csak külön havidíjért adja a saját előfizetőinek, de mondjuk azzal nem sokat veszít az ember jelenleg.
-
Hegepapa
csendes tag
Sziasztok... Érdeklődni szeretnék valaki használ e pixel telefont netfone vodás kártyával?
-
zagloba
aktív tag
Svájcban tökéletesen megy a kártya. Automatikusan csatlakozott nem kellett vele kínlódni a Sunrise hálózatot használja.
-
8
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
itt egy frissített voda lista [link]
-
zzola
titán
Ha linkelsz, legalább valami értelmeset ....
-
8
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
-
8
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
akkor feltételezem, hogy nem támogatja a voda a telefonodon
-
zzola
titán
Hali.
Telekom hálózatán milyen szolgáltatások elérhetőek?
5G, VoLTE, VoWiFi ? -
Foose
addikt
Sziasztok! Tegnap este telefonáltam,30-as számot hívtam. Pár másodperc után zavaró éles visító hang jött a hívásba,a másik fél is hallotta. Nála elhallgatott a hang olyan 10 másodperc után,nálam nem. Bontottam a vonalat,újra hívtam. Minden oké volt. Viszont ezután vettem észre,hogy a status baron a netfone hálózatnév mellett már VoLTE-t ír a telóm. Eddig csak 4g volt. Vagy létezik hogy csak most vettem észre?Június óta vagyok netfone-os..... (huawei p30 pro)
-
Ravifox
újonc
Sziasztok!
Januárban tervezek szolgáltatót váltani a család minden tagja számára (4 előfizetés).
Mivel a netphone szolgáltatót nem nagyon ismerem így hozzátok fordulók tájékozódás céljából.
Bármilyen infót megköszönök de elsősorban az alábbiak éredekelnének.
- megbízhatóság,
- lefedettség,
- kedvezmények (ha van ilyen),
- hangminőség.A válaszokat előre is köszönöm!
Azért is itt kérek információt mert a neten túl sok az ellentmondásos vélemény. -
Balazs_
senior tag
Sziasztok!
Vodafone előfizetéses csomagról szeretnék váltani Netfone-ra. Nincs hűségidőm, a múlt havi számla be van fizetve és a havi limiteket sem léptem át.
Lesz bármi teendőm a Vodafone-nal, ha elindítom a számhordozást a Netfone-hoz?
Sajnos erről nem kaptam túl részletes felvilágosítást. -
StarKiller89
senior tag
válasz
busdriver_hu
üzenetére
valami hálózati hiba lehetett ez
-
busdriver_hu
csendes tag
Hát, most már végképp elvesztettem a fonalat. Amióta kivettem és visszaraktam a teló saját sim-jét, azóta hibátlanul zajlanak a hanghívások. Az asszony már túl van több órányi munkabeszélgetésen. Úgyhogy passz.
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást és a segítséget. Biztos nincs még lefutva ez a dolog, nem feledem a tippjeiteket.
-
csaszi75
őstag
válasz
busdriver_hu
üzenetére
Próbáld meg úgy, hogy a rossznak gondolt telefont beállítod 2-3G only.. Ekkor ugye nem LTE hívás lesz, hanem hagyományos hanghívás..
Ha ez után kicsit gynegébb hangminőségben de megy, akkor lehet tovább játszani vele..
Letörölni az összes APN-t a konfigból.. mindkét SIM-ről ha dual SIM-es.. és akkor újra kezdeni.. Vagy először csak 1 kártya legyen a telóban.. stb.. stb.. -
VGNGR
senior tag
Másik SIM-mel megy, azt írja. A szervízben bele fognak rakni egy saját SIM-et amivel hibátlan lesz és széttárják a karjukat. Illetve ahogy most olvasom nem konstans produkálja, hanem random módon. Murphy törvénye alapján a szervízben még bemutatni se fogja tudni a hibát a saját SIM-mel se. De egy próbát persze megér.
-
8
senior tag
válasz
busdriver_hu
üzenetére
akkor mehet a telefon garis javításra
-
VGNGR
senior tag
válasz
busdriver_hu
üzenetére
Nem a kérdésedre a válasz, de érdekességképpen: vettem egy független Note20 ultrát aprón, ami kb. egy óra elteltével nem ette meg a netfone-os SIM-et. Először ment, utána nem ismerte fel. Másik kétféle szolgáltató SIM-jével ment. Visszavittem, a srác korrekten visszavette, másnap eladta másnak, azzal a kártyával tökéletesen megy azóta is. A sztori vége egy független "sima" note 20 lett, azzal tökéletesen megy a SIM azóta is. Fogalmam sincs mi volt....
-
busdriver_hu
csendes tag
Az ő sim-je az én telefonomban és az én sim-em az övében okés.
(Ja, azt nem írtam hogy az ő telefonján az ő sim-jével az újraindítások után az első néhány hívás rendben zajlik, majd a harmadik-negyedik után soha többé nincs hang egyik félnél sem. Újabb újraindítás kell, és akkor van megint pár jó hívás.)
-
8
senior tag
válasz
busdriver_hu
üzenetére
tegyétek át másik telefonba a sim kártyáját, úgy működik?
illetve a sim kártyádat ő telefonjába, úgy működik? -
busdriver_hu
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Netfone-osok vagyunk, és a feleségem kéthónapos Redmi Note 12 telefonja (Android 13-mal) tegnap óta szétcseszi az idegeimet. Szépen feláll a telefonhívás, de egyik fél sem hallja a másikat. Mikrofon, hangszóró működik, Viberen és Messengeren végtelen ideig lehet traccsolni. A rendszer naprakész, az alkalmazások úgyszintén. Többszöri újraindításon is túl vagyunk, órákig pihentettük kikapcsolva. Tapasztalat valaki hasonlót? Készülékhiba lehet, vagy hálózati? Van valami tippetek? Csak hogy merre induljak... -
ThecoolGuy07
újonc
Köszi
-
MadMancs
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
A tarifacsimagoknál. De javítom, aug 20 változott.
Többen fel is mondták (innen is) egyoldalú hátrányos módosítás miatt.
"Ezúton tájékoztatunk benneteket, hogy 2023. augusztus 20-tól változik az ÁSZF-ünk, mely változás az ügyfelek roaming pozícióban (EU-ban, külföldön) felhasználható internet mennyiségének felhasználását érinti.
Roaming pozícióban az EU-ban felhasználható internet az alábbiak szerint változik:
Akinek a csomagban foglalt 1 vagy 4 GB-os net mennyisége van, az változatlanul a teljes internet mennyiséget felhasználhatja.
Akinek nagyobb internet csomagjaik voltak, és eddig 20 GB-ot használhattak fel belőle, a jövőben
20 GB-os csomagból - 11 GB
50 GB-os csomagból - 16 GB
100 GB-os csomagból - 18 GB
használható fel.
A változás minden ügyfelet érint akinek 20 GB vagy nagyobb internet van a csomagjához." -
MadMancs
veterán
válasz
ThecoolGuy07
üzenetére
16Gb
-
4Grider
félisten
válasz
ThecoolGuy07
üzenetére
20 GB.
-
ThecoolGuy07
újonc
Sziasztok! Mennyi mobilnetet tudok roamingolni 50gb-s csomaggal az eu ban ?
-
zoli62
addikt
Én most majdnem visszamentem a KÜF-ből a Netfone-hoz, de rájöttem, hogy a flottánál is van kedvezőbb csomag számomra, mint amit most használok.
-
75kokoko75
aktív tag
Kedves SzarKiller89!
Örülök ,hogy írtál
. Már hiányzott a bölcsességed. -
StarKiller89
senior tag
válasz
75kokoko75
üzenetére
azért nem semmi hogy ehhez a nagy ötlethez segítség kellett...

-
MadMancs
veterán
válasz
75kokoko75
üzenetére
Egyébként az elmúlt 1 évben én is nagyon sokszor írtam hogy gyorsasági sorrend:
1, üzletkötő (ha üzletkötőnél szerződtél)
2, email ( pár ügykör esetén email az elsőnél is gyorsabb)
3, telefon, ha nincs más mód. -
75kokoko75
aktív tag
8 : Bevált az ötlet. Nagyon köszönöm.
Eddig itt azt tanácsolták, hogy a telefonos ügyfélszolgálatban legyek kitartó, de az email megoldotta a dolgot. Még egyszer köszi!StarKiller89: Ismét köszönjük mester! A fórum lángelméje és minden lélek ismerője vagy.. Ha egyszer csak eltűnnél innen megállna az élet. Meddig dicsérjelek, hogy betelj végre magaddal?
-
sfefe
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Okoslottón nyomom...milyen díja lenne? EgY sms ára? Marhára nem érdekel...
Autópálya matricát is simple-ben veszem...nem érdekel a kényelmi díj...
Nekem így kényelmes és egyszerűbb...
Nem akarok plusz regelni sehova meg pláne pénzt feltölteni semmilyen számlára.... EnnyiDe a téma nem ez volt hanem miért nem lehet mobilegyenleg verzióval fizetni...
Mikor az elején még azt mondták oks..
Fura...tkomnál lehet...
Többinél nem tudom -
sfefe
addikt
Eddig nem volt bajom velük de már kezd....
Mobil lottózás érdekelne...
Mikor kötöttem arról volt szó vagy fizetek be kauciót vagy megvárom míg letelik a fél év...
Az letelt most próbáltam...
Nem ment.. pedig aktív a mobil vásárlás....
Írtam mailt... Írják 20 ezerig működik be állították....
Most próbálom.. nem megy...újra mail...
Most írják a lottózáshoz el kell utaljak egy számlára kauciót...Hát a f.sz kivan már velük komolyan...
Első levélben is írtam mobil vásárlás pl lottó...!!!! -
KatonaT
aktív tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Ez nálam is így volt
-
StarKiller89
senior tag
válasz
75kokoko75
üzenetére
te vagy szimplán egy kretén, egyből lejött abból a litániából amit írtál, hogy te a fogyasztóvédelemhez fordulsz stb... ezt már csak tetézted ezzel a kommenteddel...
-
75kokoko75
aktív tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Te biztos egy előzmény és emberismereti géniusz vagy.
Jó , hogy itt vagy .
Taníts még! -
StarKiller89
senior tag
válasz
75kokoko75
üzenetére
csak nem kell egyből a legrosszabbat feltételezni
-
75kokoko75
aktív tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Hát nem vagyunk egyformák. Ami neked baromság az nekem megbízhatósági kérdés.
A fórum ezért van.
Bár a gőzt is ki kell fújni néha
Jó, hogy figyelitek! Köszönet neked is

-
StarKiller89
senior tag
válasz
75kokoko75
üzenetére
én írtam egy emailt ügyfélszámmal és még aznap jóvá lett írva az 5000 ft, mit össze tudtok kombinálni mindenféle baromságokon...
-
8
senior tag
válasz
75kokoko75
üzenetére
szerintem csigavér, nem lehet minden tökéletes
írd meg nekik emailben is a jóváírási kérést, így lesz írásbeli nyoma is
és figyeld a következő számlád
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- Autós topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Lightyear - befektetési app
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ford topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy A14 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De mostanában itt eleve jobb december óta. Vannak emlékeim amikor ebbe az évszakba jobb volt a terhelhetőség. Mikor még vodás előfizum volt. Gondolom a fák miatt!

Pedig még röhögtem is itt magamban, hogy ennek van aki nem nézett utána?