Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Valószínűleg iPhone, igazság szerint a küf facebook csoportból hoztam a képet

De akkor ezekszerint Androidon nincs külön vagy nem tudom, most magamnál sem találtam OnePlus-on. -
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Szóval a 4-gyel feletted írt hotspot APN beállítás nem segít rajta? Külön sora van neki.
https://fototrend.hu/tema/netfone/hsz_7252-7252.html
-
-
válasz
Cuncuska74
üzenetére
Kedvező nem igazán van, a saját használatú számom MOHOSZ flottás, szimpla horgászkártyával igényeltem tavaly, mert így Magenta1-ben tudom tartani, de nincs jó ára egyáltalán, csak enyhén jobb, mint a publikus.
Kedvező egyedül Yettel hálózaton van, mint pl. a fentebb is említett Auchan flotta, oda sincs nagy feltétel, vásárolni sem kell náluk, csak Bizalomkártya regisztráció és már le is lehet tölteni az igazolást, amivel lehet menni szerződni. -
Eltűntek MadMancs hsz-ei, így akkor magamnak válaszolok

De a One hálózat errefelé elvileg nem jó 2G-n se.
Mivel ez csak afféle megszokott szóbeszéd a településen, így ma inkább elkezdtem vizsgálódni, és hogy hogy nem, az egyik közel lakó ismerősöm és családja Netfone-os...
és elégedett, úgyhogy az elhordozás elnapolva.
-
Hát ez is eljött
-
válasz
dellfanboy
üzenetére
-
válasz
4Grider
üzenetére
Én azért szeretem jobban, mert nem kell automata hozzá, nincs esetleges sorbanállás, a fel nem használt jegyek árát egyből visszakérhetem, és az meg már mindegy, hogy bedugom valahova a papírt vagy QR kódot olvasok be. Mondjuk legutóbb villamoson elfelejtettem, hogy belül nincs kód, csak kint az ajtó mellett, úgyhogy a következő megállóban "kihajoltam" érte
(hosszabb ideig mentem, féltem volna magyarázkodni az ellenőrnek, ha jött volna)
Ha a BKK nem is, de a Volán jegy egyébként olcsóbb
-
Szóval még mindig nem javították a Simple hibát, pedig már hónapok óta jelen van (most nézem, Play Store-ban 2022. november 8-án írtam erről értékelést)

Mobilon böngészőből szoktam bejelentkezni és onnan átadni a Simple appnak, mikor kapom az sms értesítést a számla elkészültéről, általában 10-e körül
(régebbi telekom hálózatos csomag van a családban) -
Nekem az appban nem működik jól a Simple fizetés... vagyis, van egy gomb, hogy átdobna a Simple appba a fizetés folytatásához a mentett kártyákkal, de ez nem történik meg, szóval maradt számomra a böngészős fizetés. (OnePlus 7 Pro, Android 12)
-
-
Elfogadom, bár én a felszólítás első napján is ugrottam volna, de mindegy nem ismerünk minden részletet a helyzetéből.
Valamelyik évben nekem is volt elfelejtett számla, egy nyári gázszámla egész pontosan... MVM nem küldött külön emailt róla, az elektronikus számlákat nem nézegettük, aztán majdnem félév múlva léptem be az MVM fiókba, és láttam, hogy kimaradt
Néhány későbbit megterheltek az összegével... -
válasz
4Grider
üzenetére
Hát igen, az valamilyen szinten jogos... Nekem az a része nem tetszik a történetének, hogy "aznap befizettem", mármint, ha be tudta fizetni, akkor minek kellett megvárni, hogy kikapcsolják a szolgáltatást (és átmenni ezen a kellemetlen tortúrán) vagy egyáltalán bármilyen határidőt? Vajon mit lehetett nyerni azzal a néhány nappal? 🤔
-
Üdv!
Rövid tapasztalat: Csütörtök este weboldalon "megrendeltem", péntek (azaz ma) szerződés telefonon. Otthoni telekom számla + bankszámlakivonat kombóval elkerültem a kauciót. Az ügyintéző vicces figura volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Battlefield 6
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- Fogyjunk le!
- Horgász topik
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Apple MacBook
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

és elégedett, úgyhogy az elhordozás elnapolva.