Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
StarKiller89
senior tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
-
StarKiller89
senior tag
-
StarKiller89
senior tag
válasz
boborján2
üzenetére
igen boborján, komoly!
nekem a legutóbbi információm ez, amikor én számhordoztam (kb.2 éve) ez volt meghatározva, hogy az időablakon belül ne cseréljem át a kártyám, ami valami éjszakai időpont volt , szóval nem is foglalkoztam vele... hogy jelenleg hogy működik azt nem tudom, de nem is érdekel, vannak erre itt emberek akik megmondják majd úgyis... -
StarKiller89
senior tag
Az 5-10 Gb/hó is elég pitiáner ha már itt tartunk, lényegében emiatt váltottam mert a 8-10 gigás csomagok 6-7000 forintok voltak már 2022-23 körül, nem pörgetem egész nap a telefont, de ez már akkor is kevés volt egy hónapra, utána vegyél adatjegyet több ezer forintért.
Szolgáltatás minőségével nekem semmi gondom nem volt 2 év alatt, ügyfélszolgálatot talán egyszer hívtam, pár perc után felvették, azóta 3 családtagom is váltott, senki nem bánta meg. -
StarKiller89
senior tag
válasz
zoltaneger
üzenetére
én 4500 forintot fizetek 100 perc/50 GB... nekem egyértelmű lenne...
-
StarKiller89
senior tag
válasz
zoltaneger
üzenetére
3800 ft és mit tartalmaz a csomag?
-
StarKiller89
senior tag
válasz
joebacsi4
üzenetére
Yettelről váltott a családom 2 éve, alap szolgáltatásokat használunk a legtöbbször (FB, Messenger, YT, stb..) lényegében mi semmi különbséget nem veszünk észre, mondjuk tény, hogy nem azok a fajták vagyunk, hogyha csökken a térerő csík azonnal sebességet mérünk vagy ilyesmi, teljes mértékben kiszolgál minket, ajánlom...
-
StarKiller89
senior tag
válasz
mihaczitomi
üzenetére
-
StarKiller89
senior tag
kb. 2 hónapja ez megy a topikban, hogy nmhh meg milyen törvénysértő a netfone... történt valami előrelépés az ügyben, mert lassan nekem is lejár a hűség vagy csak mindenki beírogatja ide ezeket és megáll ennyiben a történet?
-
StarKiller89
senior tag
válasz
tarbela777
üzenetére
nekem másfél éve 5000 forint volt, de 6 hónap utána visszakaptam, érdeklődj és leírják pontosan mennyi az annyi...
-
StarKiller89
senior tag
válasz
75kokoko75
üzenetére
nem lehet
email vagy telefon, de úgyis fel fognak hívni email után is úgyhogy érdemesebb egyből azzal próbálkozni... -
StarKiller89
senior tag
kicsit off: de van tippetek arra, hogy a telefonom (S23) gyári tárcsázó appjában miért nincs benne a hívóazonosító és spam védelem funkció, ennek lehet köze a szolgáltatóhoz? mert kb mióta Netfone-os vagyok azóta tűnt el...
-
StarKiller89
senior tag
válasz
mihaczitomi
üzenetére
sose volt az
-
StarKiller89
senior tag
Sziasztok!
Nálatok nem akadozik a szolgáltatás? (Miskolci vagyok) Napok óta folyamatosan akadozik, de a mai napon konkrétan már percekre kimarad a mobilinternet, több Vodafone és Netfone-os ismerősöm panaszkodik erre a közelemben...
-
StarKiller89
senior tag
engem ez az infláció követés duma nem érdekel, egy nagy baromság, mellesleg anno azt ígérte a cég, hogy hűségidő alatt nem emel és utána se, (mondjuk ezt tudjuk, hogy ebből mára már semmi nincs) ez teljesen inkorrekt üzeltpolitika, gondolom rengeteg ilyen panaszuk van, ha szinte szó nélkül csökkentették a havidíjam...
[link] olvasmány
-
StarKiller89
senior tag
válasz
mentor_4
üzenetére
amúgy alaposan szájba kéne b****ni ezt a céget, de komolyan a kamu marketing dumái miatt... én kétszer írtam emailt a napokban ezzel kapcsolatban, egyszer valami nyámnyila kezdő gyerek felhvott azt se tudtza miről beszélek kb, abban maradtunk, hogy majd visszahív egy olyan kolléga akinek van jogosultsága "mindenhez" .... azóta is hívnak...
-
StarKiller89
senior tag
miért változik naponta a havidíjam?
tegnap 5273 ft most 5181 forintot ír az oldal
-
StarKiller89
senior tag
Szeptemberig van érvényes hűségem, erre megemelik a havidíjat? én nem erre szerződtem, ezek normálisak?
-
StarKiller89
senior tag
ez a beharangozott 5G mikortól lesz elérhető?
-
StarKiller89
senior tag
válasz
autotaxmo
üzenetére
Telekomról nincs tapasztalatom, de a Vodás verzióval sose volt problémáma az ország egyik pontján sem, de legtöbbször Miskolcon és vonzáskörzetében használom... szerintem irreális elvárások vannak itt jó pár embernél (roamingról nem tudok nyilatkozni)... se nem jobb és se nem rosszabb a másik 3 nagy szolgáltatótól ez sem, kivéve árban, mert abban egyelőre nagyon jó
random mérés kíváncsiságból, amúgy sose szoktam méricskélni:

-
StarKiller89
senior tag
válasz
Dluinet
üzenetére
az nem semmi... családban Yetteles hordozást tegnap igényeltem, ma hívtak egyeztetni és oké a dolog, küldik a sim kártyát jövőhéten... mondjuk az ügyintézőknek tényleg nem ártana valamilyen flottával kapcsolatos továbbképzés... egy régi megszűnt flottás 20-as számot hordozunk át, az ügyintéző csak erőltette, hogy flottával nem lehet számhordozni, mert nem saját néven van, pedig de... aztán pár felesleges kör lefutása után csak kiderült, hogy tényleg nincs semmi akadálya...

-
StarKiller89
senior tag
válasz
Dluinet
üzenetére
igazad van, figyelmetlen voltam, bár nem értem mert a cikk ezzel folytatja:
"Január 2-án kedden szinte teljesen leállt a Vodafone és a Telekom szolgáltatása: sem internetezni, sem telefonálni, sem tévét nézni nem lehetett. nem lehetett órákon keresztül, s nemhogy későn este, még másnap is akadozott a szolgáltatás, melyet a Vodafone el is ismert."
mondjuk azt nem értem milyen döntés alapján született, hogy csak a tv szolgáltatás kimaradása miatt jár jóváírás? félnek hogy fellázadnak a nyuggerek mert nem tudták nézni az M1-et?

-
StarKiller89
senior tag
ez itt is érvényes lesz? [link]
-
StarKiller89
senior tag
90-100 sms???
[erről ennyit találtam] -
StarKiller89
senior tag
válasz
busdriver_hu
üzenetére
valami hálózati hiba lehetett ez
-
StarKiller89
senior tag
válasz
75kokoko75
üzenetére
azért nem semmi hogy ehhez a nagy ötlethez segítség kellett...

-
StarKiller89
senior tag
válasz
75kokoko75
üzenetére
te vagy szimplán egy kretén, egyből lejött abból a litániából amit írtál, hogy te a fogyasztóvédelemhez fordulsz stb... ezt már csak tetézted ezzel a kommenteddel...
-
StarKiller89
senior tag
válasz
75kokoko75
üzenetére
csak nem kell egyből a legrosszabbat feltételezni
-
StarKiller89
senior tag
válasz
75kokoko75
üzenetére
én írtam egy emailt ügyfélszámmal és még aznap jóvá lett írva az 5000 ft, mit össze tudtok kombinálni mindenféle baromságokon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Projektor topic
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hyundai, Kia topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest