Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodV22
csendes tag
Péntek este rendeltem meg a szolgáltatást a Netfone-tól. Mik a tapasztalatok? Mikor fognak hívni? Van rá esély hogy a hét végére már beüzemelt sim kártyám lesz?
-
sfefe
addikt
Bp, 15 ker. Újpalota 34,2/4,22
Nem vmi gyors.....Telekom kiválasztva, de most még3 csak 20 körül mér... Bármelyiket kiválasztva
-
dzf007
senior tag
Korán reggel is jó a netfone, netfone apn. Gondolom vasárnap még a többség alszik...
[kép] -
MadMancs
veterán
Ez a Netfone topic. És továbbra se értem a kérdésed lényegét. Eddig is minden csomag vodás volt (kivéve ha valaki kimondottan Telekommal kérte, felárért).
-
Jabby
őstag
Elnézést mindenkitől, a Netfone topic-ba szántam a kérdésemet.
MadMancs Ott az a hír terjed, hogy új előfizetés esetén most már minden csomag Vodás lesz. -
Jabby
őstag
Sziasztok!
Lentebb olvasom, hogy most már minden új belépő Vodás lesz.
Kérdezném, hogy akkor minden csomagon 10/10 Mbs-os korlát lesz?
Ez mire elég? Pl. laptopon akadásmentesen működik az online stream? -
MadMancs
veterán
válasz
Mr.Wiking
üzenetére
Társszolgáltató megoldja persze, de az az ügyfél felelőssége hogy mindkét szolgáltatónál ugyanaz az ügyfél, és egyeznek az adatok.
Most logikusan, ennyi erővel lazán elhordozhatnád a szomszéd piri néni számát mert neked tetszik az a szám.
Netfone mindent intéz, ha rendben van minden adat.
-
Mr.Wiking
tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Pedig a Telekomnál azt mondták, amikor kérdeztem, hogy mi ilyenkor a teendő, hogy majd a társszolgáltató megoldja.
Akkor mi most a legegyszerűbb megoldás? Amikor felhívnak megerősíteni a szerződést, mondjam le az egészet inkább? És fussak neki újból? Vagy valamit majd egyeztessek azzal, aki hívni fog? -
MadMancs
veterán
Mindenki: Amint lesz pontos infóm hogy mi miért lett ennyi amennyi és meddig, jelezni fogom.
-
Mr.Wiking
tag
Mit tudok ezzel kezdeni így?
Fontos lenne, hogy az új szerződés már az én nevemen legyen. A számomat pedig nem szeretném megváltoztatni. 30 éve ezt ismeri mindenki. -
Mr.Wiking
tag
Sziasztok!
Most rendeltem online Netfone szolgáltatást Telekomos szám hordozásával. A Telekomos előfizetés az anyukám nevén van, viszont a Netfonet az enyémre kértem. Lehet ebből probléma?
-
8
senior tag
nálam 7005Ft-ot ír, ez 16.94% emelés
-
-
vence
aktív tag
válasz
Tiédetis
üzenetére
Nagyon jó lesz, ha most lassan mindenki az amúgy is gyenge Voda hálóra fog kerülni.
Azt azért szeretném tudni, h ez miért így alakult és ki tett itt keresztbe vagy csak egy irányba próbálják terel ni a bevételeket ...
Umbuldaország.
@ #5153regisztráció
Ez már annyira megszokott és elkerülhetetlen, hogy meg se említi az ember. -
Tiédetis
senior tag
Na eddig nem foglalkoztam a szerződéssel.
Eddig volt 2990Ft/hó 100 perc és 20GB
Havidíj:3542 Ft ennyi lesz,
Hűség:2024-03-22
Akkor eddig lesz ennyi? Utána? -
dzf007
senior tag
Az 5G márciusban várható? Voda hálón mennyi az elméleti 5G sebesség? 4G+ beltérbe... [kép]
-
MadMancs
veterán
válasz
mihaczitomi
üzenetére
Nekem mindegy. :) Én csak azt mondom ami infót mi kapunk hivatalosan. Te esetedre egyébként se látok rá mert nem az ügyfelem vagy.
-
MadMancs
veterán
Akkor nagyon elkerülte a figyelmed, keresőben keress rá a nevemre és megtalálod több kommentben is. Mi lesz telekomos csomagok helyett? Semmi. Hivatalosan több mint egy éve nincsenek, csak megoldottuk annak aki kérte. Ez a lehetőség bezárult. Ennyi.
Figyelj, lehet mondani az áldást, lehet jogos is. De továbbra is az egyik legolcsóbb alternatíva. Délelőtt átnyálaztam mindegyik szolgáltató kínálatát.
-
4Grider
félisten
Kérd számon a szabályozó hatóságon. A szolgáltatók kérése logikus volt akkor, amikor 2022-ben elszálltak a költségeik, tarthatatlanná vált az üzleti tervük és állam bácsi sem engedett a fix bevételeiből. Ennek ellenére/vagy pont ezért a hatóság - bár nyugodtan beinthetett volna nekik - engedélyezte az ÁSZF ilyen módosítását. Ugyanúgy a többi extraadóztatott gazdasági szektor is nyugodtan továbbdobhatja az adóit, a lényeg, hogy az állami adóbevételek nőjenek.
-
vence
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
Ezzel csak az a gond, hogy az inflációkövetés fából vaskarika,
a szolgáltatókon kívül mindenkinek kára származik belőle!
Ezt a dolgot érinti a hwsw cikke is, amit itt
linkeltek.
Azt a részét érdemes elolvasni, nem minden országban mennek át ilyen beteg és gazdasági szempontból elég tragikus dolgok. -
4Grider
félisten
válasz
StarKiller89
üzenetére
Igen, 1-2 éve már minden szolgáltatónál így működik a dolog, két éve engedte meg ui. a hatóság, hogy betegyék az ÁSZF-jükbe az inflációkövetés lehetőségét. Ha utána írtál alá, akkor rá akár egy-két hónapra is már emelhettek.
-
StarKiller89
senior tag
Szeptemberig van érvényes hűségem, erre megemelik a havidíjat? én nem erre szerződtem, ezek normálisak?
-
vence
aktív tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Hol is volt erről szó?
Figyelem egy ideje a topikot, de valahogy elkerülte a figyelmemet.
És mi lesz ezen csomagok helyett?!
Ez egyben az is jelenti, h annyi verseny se lesz mint eddig.
Nem mellesleg sok embernek felejtős lesz a Netfone is.És igen a Netfone-t is nyugodtan be lehetne sorolni a kartellezők közé!
Igaz ezen tevékenység folytatását errefelé átnevezték IKÁ-nek.

Szerencsésebb helyeken pedig 50%-os akciókat hirdetnek ...
nemzetközi korlátlannal fizet vki sokkal kevesebbet.
A fentebb linkelt hwsw cikk, kommentjében írják DE-ből.
Durván egy napi minimum jövedelemből bőven kijön az éves tel.
számla. Ez a reális összehasonlítás, nem az hogy mennyivel is emelkedtek a fizetések. -
MadMancs
veterán
2024.03.01-től nem lehet szerződni a következő csomagokra:
-EU korlátlan csomagok
-Telekom 100p+20gb, 100p+50gb, 100p+100gb
-Telekom Korlátlan + 20gb, Korlátlan+50gb és Korlátlan + 100gb
-Telekom alap csomag2024.04.01-től nem lehet szerződni a következő csomagokra se:
-Telekom 100p+1gb, 100p+4gb
-Telekom korlátlan + 1gb, Telekom korlátlan + 4gb -
sfefe
addikt
10 hónap nincs semmi 2 év....
Tavaly 4990ert kötöttem ez volt az akciós, idén 6600 akciósan...
Ennyi... Ez nem 15%.... Csavarhatod bárhogy is....
Nem a konkurenciáról van most szó hanem itt mennyit emeltek... 10 hónap alatt, nem 2 év alatt....
A bérek meg kinek mennyi az nem ide tartozik...
És ha már nagyon sarkitani akarom akkor a hűségem meg februárban járt le simán tudtam volna hosszabbítani de hasra ütéssel eldöntötték, hogy 16.-a után nem lehet hosszabbítani....
Kész vicc ami megy... -
trec12
addikt
Ja a fizetések is 25-30% al emelkedtek mindenkinek 2 év alatt. Tegye fel a kezét akinek igen. Nem nagyon látok kezeket...

Szerintem baromi bejött ez az emelés a távközlési szolgáltatóknak.... -
MadMancs
veterán
válasz
mihaczitomi
üzenetére
Frissült OSE.
Korlátlan + 50 jelenlegi akcióban 6600
Korlátlan csomagok:
1Gb 5200Ft
4Gb 5800Ft
20Gb 6200Ft
50Gb 6600Ft (Akció)
100Gb 7600Ft (Akció100 perces csomagok:
1Gb 3600Ft
4Gb 3600Ft (Akció)
20Gb 4600Ft
50Gb 4600 Ft (Akció)
100Gb 6200FtNem mindegyik emelkedett a hirdetett 15,3% al.
-
zola899
tag
Sziasztok!
Aki illetékes az ügyben, az tudja e már esetleg, hogy az 5G bevezetése kb. mikorra várható?
A következő napokban/hetekben élesítve lesz e?
(ha jól emlékszem március volt ígérve)
-
MadMancs
veterán
válasz
mihaczitomi
üzenetére
Na erre kíváncsi leszek mert tegnapig is már 5990 volt (pár hete akcióban 5690).
Szóval ha ez teljesül akkor nagyon becsüld meg, mert nem inflációkövető emelést hanem inflációkövető csökkentést kaptál.
-
mihaczitomi
tag
Ma beszéltem egy ügyfélszolgàval ,azt mondta ,hogy a korlàtlan beszéd +50 giga 5700 valamennyire módosul......Így megtartom
-
MadMancs
veterán
Semmit nem tudok még én se.
Nekem ugye nem változott mert februárban kötöttem.
Megnéztem édesanyámét, ő eddig 2990 ot fizetett a tavaly tavaszi akcióban rendelt csomagra, most 3542 lett, ami ugyan 18.9% os emelés, viszont ez kevesebb mint a tegnapig érvényes 3990 ugyanarra a csomagra. Szóval nem tudom.
Te életedben egyébként is speciális, mert Telekomos csomagokról zéró infó. Nemrég kérdeztem rá hogy most azokkal mizu.
-
sfefe
addikt
Elseje eljött mi a helyzet? Semmi?
Mennyi lesz? Hosszabbítás még mindig nincs?
Nincs semmi új kiírva
.. -
dzf007
senior tag
Netfone apn melóhelyen...
[kép] -
dzf007
senior tag
Elsőre nem is olyan rossz a lakásban...netfone apn.. [kép]
-
Jabby
őstag
Sziasztok!
Korlátlan 50GB csomagot szeretnék. A netfone.hu oldalon három felmerülő kérdésemre nem találok választ, hátha ti tudjátok.
1) Ez a csomag nagy eséllyel Vodás lesz?
2) Jól gondolom, hogy a korlátlan beszélgetés EU-n belül is korlátlan, mint a roaming?
3) EU-n belül az 50GB-ból mennyi használható fel? -
sfefe
addikt
Na igen...de hosszabbítani nem lehet....ami fura és kérdéseket vet azért fel....
-
sfefe
addikt
Holnap elseje tudni már valamit?
-
vence
aktív tag
-
vence
aktív tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Azért nem kellene lenézni az MVNO-kat.
Inkább több kellene belőlük!Szerencsésebb helyeken ezek vittek életet a mobil szolgáltatások piacába és tették azt igazi működő és versenypiaccá.
Ami nem mellesleg a szektor gyorsabb fejlődését is magával hozta/hozza.Szóval éppen ez az, ami nálunk hiányzik, helyette csak umbuldás flottázgatás van.
Amiről az emberek nem kis része sose hallott. -
ianhoward
tag
válasz
TrueGooner
üzenetére
Közel egy éve használom.
Ebben a topicban már leírtam párszor hogy nekem milyen tapasztalataim vannak.
Van akinek rossz van akinek jó.
Ha biztosra akarsz menni szerződést kötsz egy csomagra, ami 14 napon belül felmondható. Addig kipróbálod hogy nektek milyen. -
válasz
TrueGooner
üzenetére
még is milyen szolgáltató ez?
MVNO, vagyis saját hálózattal nem rendelkezik. Alapesetben a Vodafone hálózatot használja, de vannak olyan díjcsomagjai, amik Telekom hálózaton működnek. -
trec12
addikt
válasz
TrueGooner
üzenetére
A honlapon a Voda hálózaton működő csomagokat látod. Vannak Telekom is csomagok de ezek az olcsóbbak pár kivétel van azt hiszem ahol ugyan az az ár. Az árakat szorozd meg 1,154-el (inflációkövetés márciustól)
-
TrueGooner
senior tag
Sziasztok!
Édesanyám elégelte meg a Telekom magas árait, és opciókat keresgélve talált rá a Netfone-ra. Én sem vagyok képben, pár szóban eltudnátok mondani az előnyeit-hátrányait ennek a szolgáltatónak, és hogy még is milyen szolgáltató ez?Nagyon köszönöm annak aki megtisztel a válaszával!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP Victus Gaming Laptop Ryzen 7 8845HS / RTX 4060 16GB RAM 1TB SSD Gari
- Iphone 11 Pro Asztroszürke 64 gb hibátlan állapotú
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- 2080 + Barrow
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Emellett ölbe tett kézzel végignézik ezt a felügyeleti szerveink.....nyilván jót tesz az áfa bevételeknek a minél magasabb havidíj másik oldakon viszont tolja az inflációt.