- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
KatonaT
aktív tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Kefalónián teljesen rendben üzemelt.
-
4Grider
félisten
válasz
StarKiller89
üzenetére
Nem valószínű, hogy bármiféle probléma lesz vele, ha jó apn van beállítva.
-
StarKiller89
senior tag
Görögországi roamingal van valakinek tapasztalata? Mire lehet számítani?
-
Off off!
Köszi! -
Dracula72
senior tag
A helyes alak: bátrak.
Az alapszó bátor
Többes szám jele: -k
A tő bátr- lesz (a magánhangzó kiesik)
Ezért:
❌ bátorak
❌ bátorok
✅ bátrak
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
StarKiller89
üzenetére
Unalmas.. Nem elég, hogy a Facebookon is egész nap ömlik a politikai szenny mind a két oldalról, legalább itt ne kezdjétek el, könyörgöm..
-
dzf007
senior tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Netfone-nál miért nincs a portfólióba csak mobilnetet tartalmazó jó áron lévő csomag? Tarrnál van(100GB 5300,korlátlan 5G 6500) yetinél van 6000, one-nál van 6000, t-nél van 10000 (domino,legdrágább). Ha a többi csomaggal jóval olcsóbb a nagy szolgáltatóknál a mobilnetnél miért nincs így? Lenne rá igény...
-
boborján2
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Az már műhelytitok
Én csak annyit gondolok az egészről , hogy ebben az országban már nagyon sok konferencián (vagy hívhatjuk bárhogy) nagyon sok ember mondott már csupa szépet és jót , aztán mégis lettek nagy meglepetések.
Most a 4ig lehet tényleg nem tudja beolvasztani, de hát mire valók a szabályozás és törvénymódosítások, hát pont az ilyenek megoldására.
Kedvenc gázszerelőnk megjelenik netfonéknál és csak annyit mond ,de jó kis szolgáltató vagytok, nehogy valami baj érjen titeket
-
MadMancs
veterán
válasz
tarbela777
üzenetére
Az egy kicsit más tészta volt.
És továbbra sem tudja magába olvasztani 4IG Netfone. Higy miért? Szombati konferencián nekünk elnondták.
De nyugalom. Netfone él és élni is fog. -
MadMancs
veterán
válasz
tarbela777
üzenetére
Esetleg ha lottószámokat is leírod ha már úgyis jós vagy?
De ha lelhet a valósat, mert most is téved a gömböd.
-
4Grider
félisten
válasz
tarbela777
üzenetére
Ha úgy csinálják, mint ahogy a DigiMobile-val tették, akkor még van egy-két év.
-
tarbela777
tag
Élvezzük még ki ezt a kis időt, hamarosan úgyis beolvad a Netfone a One-ba.
-
KatonaT
aktív tag
válasz
Kalocsai9911
üzenetére
Többet tud mondani bárki, mint maga a szolgáltató?
Azt kétlem -
Kalocsai9911
csendes tag
Sziasztok. Nagyjából 3 hete rendeltem otthoni internetet, készülékhiányra hivatkozva azóta sem történt semmi. Hívtam őket, azt mondták több hét az eszközbeszerzés, és onnantól újabb több hét a bekötés.
Ez normális? Szerintem nagyon nem, de hátha van itt olyan aki többet tud mondani.. -
dajj
csendes tag
Srácok az 500 perc 100 gigás csomaghoz simán is jár 30 db sms vagy csak ha küfön keresztül csatlakozik valaki?
-
trec12
addikt
A KÜF flottában (reg. után látod az árakat van Netfone és van Tarr mobil is) ott nincs hűség, ha annyira gatya a One hálózat feléd lelépsz. Árban jobb nem igen van bár nem tudom milyen csomagra van szükséget. Az említett flottában azért van választék is.
-
Chev
aktív tag
Sziasztok. Én csak most keveredtem ide mert most szeretnék netfonera váltani.engem csak az aggaszt hogy a one hálózatát használja. 12 évig voltam vodás és nem voltam vele megelédve csak azért voltam ott mert flottaban olcsó volt. Most telekomnál vagyok de magentában otthoni szolgaltatasra és 4 elofizetesre 56 ezret fizetek az meg sok. Szerintetek megeri atmenni a netfonehoz? Vagy esetleg van olyan ami a Telekom hálózatát használja?
-
Foose
addikt
Sziasztok! Emlékszik valaki arra a problémámra hogy netfone stimmel nem működött a netem ha dns-t állítottam be? Több galiba is volt, mert Google app (meg YouTube, böngésző fent kiírta hogy nincs internetkapcsolat) azt írta hogy offline vagyok, holott működött is minden. Megvan a hiba oka. Moblnet beállítások, azon belül adathasználat, azon belül hálózati hozzáférés, itt jobb fent rendszerfolyamatok mutatása. Na itt csak roaming és wifi kapcsolat volt engedélyezve, mobilnet nem.. engedély megadva, minden működik ahogy kell.. mostmár csak azt nem tudom melyik dns-t használjam.. Google vagy adguard...
-
macika eger
kezdő
Sziasztok!
Nálatok működik a hívásértesítő? Nekem sehogy nem akar összejönni. Az ügyfélszolgálattal beszéltem, a szolgáltatás aktív. -
boborján2
senior tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Lehet ezt szépíteni (ez a dolgod , mert nekik dolgozol
), meg csőrni csavarni, de ez a relatíve olcsó szolgaltató maximum rövid távon fog létezni.A netfone üzletpolitikája egyenesen szembemegy a ona -al, a 4iG meg nem hülye , nem azért húzta be a 99%-ot hogy gombokat keressen az üzleten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B71-80: Intel 4415U I 8GB I 500GB I 17,3" HD+ I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ha nem érted, inkább ne reagálj