- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KatonaT
aktív tag
válasz
Kalocsai9911
üzenetére
Többet tud mondani bárki, mint maga a szolgáltató?
Azt kétlem -
Kalocsai9911
csendes tag
Sziasztok. Nagyjából 3 hete rendeltem otthoni internetet, készülékhiányra hivatkozva azóta sem történt semmi. Hívtam őket, azt mondták több hét az eszközbeszerzés, és onnantól újabb több hét a bekötés.
Ez normális? Szerintem nagyon nem, de hátha van itt olyan aki többet tud mondani.. -
dajj
csendes tag
Srácok az 500 perc 100 gigás csomaghoz simán is jár 30 db sms vagy csak ha küfön keresztül csatlakozik valaki?
-
trec12
addikt
A KÜF flottában (reg. után látod az árakat van Netfone és van Tarr mobil is) ott nincs hűség, ha annyira gatya a One hálózat feléd lelépsz. Árban jobb nem igen van bár nem tudom milyen csomagra van szükséget. Az említett flottában azért van választék is.
-
Chev
aktív tag
Sziasztok. Én csak most keveredtem ide mert most szeretnék netfonera váltani.engem csak az aggaszt hogy a one hálózatát használja. 12 évig voltam vodás és nem voltam vele megelédve csak azért voltam ott mert flottaban olcsó volt. Most telekomnál vagyok de magentában otthoni szolgaltatasra és 4 elofizetesre 56 ezret fizetek az meg sok. Szerintetek megeri atmenni a netfonehoz? Vagy esetleg van olyan ami a Telekom hálózatát használja?
-
Foose
addikt
Sziasztok! Emlékszik valaki arra a problémámra hogy netfone stimmel nem működött a netem ha dns-t állítottam be? Több galiba is volt, mert Google app (meg YouTube, böngésző fent kiírta hogy nincs internetkapcsolat) azt írta hogy offline vagyok, holott működött is minden. Megvan a hiba oka. Moblnet beállítások, azon belül adathasználat, azon belül hálózati hozzáférés, itt jobb fent rendszerfolyamatok mutatása. Na itt csak roaming és wifi kapcsolat volt engedélyezve, mobilnet nem.. engedély megadva, minden működik ahogy kell.. mostmár csak azt nem tudom melyik dns-t használjam.. Google vagy adguard...
-
macika eger
lelkes újonc
Sziasztok!
Nálatok működik a hívásértesítő? Nekem sehogy nem akar összejönni. Az ügyfélszolgálattal beszéltem, a szolgáltatás aktív. -
boborján2
senior tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Lehet ezt szépíteni (ez a dolgod , mert nekik dolgozol
), meg csőrni csavarni, de ez a relatíve olcsó szolgaltató maximum rövid távon fog létezni.A netfone üzletpolitikája egyenesen szembemegy a ona -al, a 4iG meg nem hülye , nem azért húzta be a 99%-ot hogy gombokat keressen az üzleten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Processzorok Olcsón Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
), meg csőrni csavarni, de ez a relatíve olcsó szolgaltató maximum rövid távon fog létezni.