Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Szerintem abszolút igazad van abban, hogy az ügyfelek/leendő ügyfelek kérdéseire normálisan kellene reagálni. Annyi pozitívumot azért kiemelnék belőle, hogy válaszoltak a kérdésedre gondolom viszonylag gyorsan (nekem például 34 perc múlva és köszöntek is). Ha ideteszem mellé a vodafone-t, na azoknak írhatsz emailt, köszönni is fognak, ha egyáltalán érkezik válasz hónapok múlva, ezen kívül tíz ügyfeles tíz különböző dolgot fog válaszolni, annyira nincs ott fogalma senkinek semmiről. Természetesen attól, hogy van még rosszabb, nem lesz jobb a másik, csak gondoltam megvilágítom innét is a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion 5 pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest