- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
- weiss: Pant* rant
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crowent
tag
válasz
DeadBullet #9626 üzenetére
Azért ez 1 kicsit túlzás (megint csak). Annyira nem tudtál lehagyni mint ahogy ezt itt előadtad. Viszont ha azt nézed hogy az Én Murcimba sima 2 kulcsos szar cuccok vannak ugye amit alapból adnak rá, akkor ahhoz képest igen csak jól megy! Nem tudom hogy kinek van FULL Ultrás Murcija, de (szerintem) ultrás cuccokkkal megfogható a Porsche is. A Te kocsidba meg szinte biztos hogy komolyabb tuning van, az enyémbe meg alap, mégis egyenesbe a hátam mögött voltál max 15-20 méterre ( de mégis csak a hátam mögött voltál). Mondhat akárki akármit, mondhatja bárki hogy a Murci az egy adag szar illetve azt is hogy a Porsche-hoz sehol nincs, majd meglátjuk ha sikerül Ultrás cuccokat belerakni a Murciba hogy milyen lesz a Porschehoz képest. Engem meggyőzött, eddig rengeteg versenyt nyertem, ha nem akkor csakis a bénaságomnak köszönhető hogy nem, illetve azért mert full Ultrás Koenigseggek ellen illetve Murcik ellen az enyém (még) semmit nem ér. Bár Koenigsegget nem hiszem hogy megfogom még Ultrás cuccokkal sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Yettel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- E-roller topik
- NIOH
- Azonnali fotós kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest