Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Pitterix: Gyógytorna
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirbi
addikt
Skacok nagyon fasszántosan megy ez a kis bérelhető m3, még egyszer köszi NFree barátomnak, hogy szólt, meg a forumtársnak, aki jelezte a topikban.

-
Stirbi
addikt
válasz
callmeakos
üzenetére
Félreértés ne essék, nem a GT-R re céloztam.
-
Stirbi
addikt
válasz
kaoszamigó
üzenetére
Ez korrekt igen, de ha megnézed ezek a sofőrök sem rendelkeznek ugyan azzal a tudással, indulásnál lehetett látni.
-
Stirbi
addikt
Gondoljatok bele, hogy kártyaválasztáskor már mennyi partot félrenyomhattatok, én garantálom nektek!

-
Stirbi
addikt
Lassan, de már közeledek a 40es lvl-hez, Dodge Viper SRT10? BMW M3? PORCHE 959?
-
Stirbi
addikt
Ma nyertem pro féket T2-est 0-0-7 est waterfront road pályán, és még dobott miegymás T3-as cucokat is, NFree is kapott pár T3-as extrát (együtt toltuk a privátokat).
MÁS: nem lehet versenyezni, és zsaruzni sem, vmi bug van a szeróval ???

-
Stirbi
addikt
No nyertem T2-es pro szériás váltót 9-6-4. West park lyon-on, ezüst kártyára adta. ÁmEn

Be is szereltem az RX7-es mazdámba, dobott rajta eléggé.
(#1746) tutuhawer- Hát igen caci azánuszátmutatta![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azért igy felvinylezve mégiscsak jobb a gépezet.Most nézem az általam készített fotón HUNZOZOnak és HUN4FASTnak is törött a szélvédője
.(#1753) NFree- Azért van PRO cuccod elég, ott a 14kocsid, neveld őket, mint egy nagy roma család
(kocsijaid a gyerekek). -
Stirbi
addikt
válasz
1NST1G8R
üzenetére
De azt ugye tudjátok, hogy az sem mindegy, hogy kinek milyen a vezetési tudása a gameben, erősebb RX7-et, mint az enyém elvertem multkor simán, sőt 43as lvl volt a srác és 400feletti értékei voltak RX7-esén én akkor 29-es voltam.(389-364-348) s akkor még mindhárom érték 30-al kevesebb volt, külön-külön.

-
Stirbi
addikt
Srácok jajj, most tartják karban a szervert
. -
Stirbi
addikt
Üdv, no kaptam két darab ugyan olyan T2 es váltót(4-3-4, előzőm az 4-3-2 volt) 10 óra lefolyása alatt
, ugyan azon a mapon Lyons hwy 201.Tegnaptól rákapcsoltam az nfs-re kenetem neki, mint állot. Hanyagoltam egy ideig, mert meguntam de most nekiálltam, úgy, mint még soha
. (M3 a cél) 
Üdv az összes Gémer Kollégának.
(#1656) tutuhawer-én sem válogatok, amid ad a gém azt teszem a jármüveimbe
.
Nem látom értelmét pénz beleverni, amikor az nélkül is élvezetes a játék. -
Stirbi
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
vásárolsz megint vmi erőművet?
előző ellett adva?grid online-t warez verzioval is lehet tolni online?
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- ASUS VG248 24 165HZ
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

.
! hihihihihi. 
.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(kocsijaid a gyerekek).
.
, ugyan azon a mapon Lyons hwy 201.