- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
werevolf593 #2561 üzenetére
Égetés? Kínlódás? Hát olajbogyó, szerintem az az égő, hogy a semmiből betoppansz egy fórumba, és odaoffolsz. Hidd el, egy szót sem szóltam volna, ha napi szinten látogató lennél, de annál undorítóbbat a fórumozásban nem láttam még, amikor valaki egyszer csak így... ennyiből bemehetnék az NV fórumba és nekiállhatnék szidni a Panasonic plazma tv-t... szerinted hányan akarnák elharapni a torkom.
Ja hogy ez vicc volt? Hű de jó neked hogy te ezzel még viccelődni tudsz. Fogadjunk nem állnál oda a térre!!!
És nem a megnevezés teszi az embert, mint ahogy te azt hiszed. Mindenki volt újonc. (bár nem mindenki lesz Senior)
Elnézést mindenkitől hogy belementem az offba én is! Pont
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Elfelejtettem a film címét
- Formula-1 humoros
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Kutya topik
- Dying Light 2
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest