- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Srácok, nekem is tudnátok ajánlani kocsit?
32-es szinten vagyok, de még csak egy Tier1-es Silviam van.
1.000.000+ creditnél tartok.
Tier2-ből kéne választanom, mert már kíváncsi vagyok a Tier2-es pályákra.Kicsit lejjebb én magam linkeltem be egy autóajánlós postot, de ott a Lotus a tier2 királya, viszont az hátsó kerekes. Hátsó kerekes autókkal eddig egy játékban sem tudtam mit kezdeni (Flat Out, Test Drive Unlimited 1-2, Need for Speed sorozat, újabb Colin részek), szóval ne rábeszélni próbáljatok, inkább egy elsőkerekes autót.
Vagy Googlezzak, h a felsorolásból melyik elsőkerekes?Melyik autó felelne meg nekem, ami első (vagy össz-)kerék hajtású?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy topik
- Konteó topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gaming notebook topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Macbook AIR M1 2020
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest