- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
MBazsee #2543 üzenetére
Ha nem tudod kierkülni a rammolókat azonnal, akkor kikerülöd később. Ők is hibáznak féktávon vagy kigyorsításon. És ha ilyet tudsz csinálni sokat, majd jön az alkatrész is. Nekem ne mondd, milyen alkatrészek nélkül menni, mert 36-os szinten ingyen mazdával folyytattam a profilomat. A prviát versenyek meg jók, én látom a hírekben. Jaaaaaaaaaa, hogy nincs kedved sokat menni??? Hát a jó alkatrészek ritkábbak, persze...Először neked privát futamokat kell menni, mindegy, melyik autóhoz kell alkatrész, de egyet meg kell építeni a továbblépésedhez. Egyelőre hasíts be haverral 5-5 győzelemre valamelyik pályára. Mondjuk indulóra 10X. Az 100 futam. Mehet. Én mentem ennyit, sőt... Ma már nem, de régen igen. Tessék nyomni, mint az ökör, ha kell a PRO. Sajnos ez egy ilyen játék, TUTUHAWER ezzel nem tud mit tenni. de most kaptál egy kis ssegítséget, meg biztatást, ingyen, bósztot nem kérek el érte.
Hajrá
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest