Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
MBazsee
üzenetére
Ha nem tudod kierkülni a rammolókat azonnal, akkor kikerülöd később. Ők is hibáznak féktávon vagy kigyorsításon. És ha ilyet tudsz csinálni sokat, majd jön az alkatrész is. Nekem ne mondd, milyen alkatrészek nélkül menni, mert 36-os szinten ingyen mazdával folyytattam a profilomat. A prviát versenyek meg jók, én látom a hírekben. Jaaaaaaaaaa, hogy nincs kedved sokat menni??? Hát a jó alkatrészek ritkábbak, persze...Először neked privát futamokat kell menni, mindegy, melyik autóhoz kell alkatrész, de egyet meg kell építeni a továbblépésedhez. Egyelőre hasíts be haverral 5-5 győzelemre valamelyik pályára. Mondjuk indulóra 10X. Az 100 futam. Mehet. Én mentem ennyit, sőt... Ma már nem, de régen igen. Tessék nyomni, mint az ökör, ha kell a PRO. Sajnos ez egy ilyen játék, TUTUHAWER ezzel nem tud mit tenni. de most kaptál egy kis ssegítséget, meg biztatást, ingyen, bósztot nem kérek el érte.
Hajrá
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M70s Small Form Factor Business Desktop, 14th Gen Intel 10-Core i5-14400
- 1db DELL P2421 + 1db P2423 1920x1200 IPS monitor, állítható magasság PIVOT is, 16:10 képarány!
- AKCIÓ!! Alienware m16 r1 AMD Laptop , RTX 4080 , R9 7845HX , 32GB DDR5 , 2TB
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hajrá