- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
noblem1983
senior tag
válasz
callmeakos #13085 üzenetére
Nekem az Rx-8-al(A-s) és MR2-vel (B-s) nincs bajom az RTR-X-en viszont és is észrevettem, hogy nem olyan mint régen. Van amelyik pályán jó inkább kanyargósokon de a Home for the Holidays pályán ami inkább vegyes ott nem igazán tudtam tartani a lépést a Cinque-vel. Hiába nem hibáztam de esélytelen voltam még 2 nost el is lőttem. A GT3 RS viszont nekem sosem ment annyira, hogy elaléljak tőle, most meg főleg nem ha ott van mellette a Zonda F vagy ha sikerül felhúznom a Reventon-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows Insider Program
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest