- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Itt is megosztanám
Szomorú ámbár nem meglepő dologra jutattam az imént.
A lenti képen található 4 verdám amit anno boostért vettem. Mindegyikben az a közös hogy kebutították. Ezek közül a legnyílvánvalóbb a 911 GT3 RS. Aki régóta játszik az tudja mekkora szenzáció volt amikor bekerült nem volt ellenfele. Többek közt én is ezért vettem meg, a hab a tortán hogy még tetszett is. Ám most az lett a sorsa hogy annyira lebutult hogy az egykori number1 autóból egy középszerű izé lett, árnyéka korábbi önmagának.
De említést érdemel az RTRX is, amelyen tegnap döbbentem le. Látható hogy full ultra partokkal van megpakolva, mégis nem tudtam legyőzni egy Pro/ultra vegyesvágott partokkal ellátott Nismot ami a pofátlanság ne továbbja. Az már csak a jéghegy csúcsa hogy nitróval egyenesben nem tudok megelőzni egy Cinquét. Az MR2 meg az RX8 már csak amolyan dísznek van....
Kérdem én: MIÉRT JÓ EZ? Azért hogy vegyem újra meg újra a búsztos kocsikat? Egy nagy faszt. Ettől én nem fogok költeni csak azért mert ez van, inkább elállok ettől mert tudom mi lesz a sorsa a kocsinak egy idő után...
Szánalmas.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Google Pixel topik
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Makulátlan iPad Air 5 (M1 chip) 64GB Wi-Fi + Cellular, prémium kiegészítőkkel!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, sok tartozék
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Karcmentes Samsung Galaxy S24 8/128GB 2028.05.19-ig garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3184, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest