Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• odébbb

tag

Jó Estét ASZFALTBETYÁROK !!!

Rég beszélgettünk , hogy ki mit csinál - ki mit vesz ? Ja , hogy most már van (igc.autó) bőven , ugyhogy nempanaszkodok ...

Csak , róllunk feldkezett meg az ea(nyas gem,) mer , mindent kitalál , hogy kőcscscünk rá , má én kötöttem !
    ugyhogy kusba maradok .

Mentem pár karikát tímeszképpen : csak lóvét nem ad (20.000-10.000) , de régen adott , és megérte menni , ma má lök 6.000 és mehetek haza...

Nem sirok , drag fizet , 1.400 körül , ma mentem dragon : kábé vagy ötszázat , és semmi. Lóvéról , vagy értelmes part (ultrárul) nem beszélllek , ugyse ad .

Egyszónak is száz a vége , kihalt belőlllem a játék gémje , minden reggel alig várom , kavicsokat számlágatok , megyek-ide oda -kedvenc páyámra nem talállok , elég ebből a vinynyogásból másik kocsiba szállok , ez se megy és az is csattog ennek a játéknak oda vágok ...

Kedvencem mikor valakire ráirok : és nem válaszol ! (akinek nemingenemveszimagára)

Hallottátok az uj mosztwantidet : egy rakat kaki 11.000 ezeré , hál istennek a régi az nagy kedvencem vót, de ez az uj: atyaúristen!!!!!!!!!!!!!

Nemirok többet , me ha sokat irok , senkisekiváncsirá ...

enynyi-ez van !

Új hozzászólás Aktív témák