Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
Nemrég elkezdtem a Pro Street-et.Régen már kipróbáltam, de nem ragadott magával, most több esélyt adtam neki, és tetszik.
Bár vannak negatívumai is rendesen. Egyrészt a kocsik adás-vételével jól meg tudtam magam szivatni, amennyit elszórtam szar kocsikra...
Másrészt nem fair, hogy az ellenfeleknek sz*rrá festett kocsijuk lehet én meg érjem be azzal a kevesebb lehetőséggel, amit a Decals és a Vinyls tartogat.
Drag-ekben nagyon béna vagyok, és most nincs is Drages kocsim, nem tudom mit kellene vennem, hogy le tudjam dolgozni a 1-2 sec minuszokat, ami miatt első helyett ötödik vagyok..
A drift és grip king már megvan speed king folyamatban, de a drag-gel szívni fogok még sokat, gyanítom.
Kismillió kocsit vettem (és dobtam is ki) végül Grip-re EVO X, Driftre 350 Z, Speedre pedig Nissan GT-R lett a választás. Kétkerekezést nem csináltam meg és nem is kérdezem, mert leharapjátok a fejemEgyébként meg tudtam volna csinálni anélkül is a Domination-t, ha a Draget meg tudnám nyerni
Na ennyi, valaki tolja ezt még? És a kérdésem még, hogy multiban vannak még szerverek? Nem original van meg, de lehet megveszem majd EA Store-ban, csak kérdés érdemes-e még régebbi NFS-eket venni, mint pl ez, vagy a Carbon?
Új hozzászólás Aktív témák
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest