- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
ChromeX #7835 üzenetére
Thx a tippet ha lesz idöm párat visszaolvasok. Pár ezret má nem bocs. Ha ennyit kell olvasnom inkább hagyom a fenébe annyira nem jo. De egy kis olvasást még talán megér. Idegeskedés meg idöelbaszás volt eredménytelenül. Az összes kocsit meg ugye nem vehetem meg egyenként hogy megnézzem meikkel megy jobban.
napoleon2323: Ez viszont jo ötlet majd megprobálom, még nem álltam neki lenyomni a drift királyt.
Itt egyesek ugy tolják hogy szégyenlem magam mellettük. Amikor látom hogy miket érnek el kétkerekezésben meg másban csak nézek. Én meg azt hittem hogy jol tolom azért mert elsöre általában megvan az összes verseny pl dragböl és mindig messze lehagyom az ellent.Vki amugy irta vhol ebben a topicban hogy ö hogyan tuningolta(keréknyomás stb) a kocsit a jo drift érdekében. Azt is kiprobáltam de nem segitett. Vagyis lényegesen nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motoros topic
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- Kuponkunyeráló
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest