Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Kam1kaze #101318 üzenetére
Net terén jó, de a torrentet elfeledheted, ha nem akarsz ilyen üzeneteket látni:
UI:
Vagy torrent, vagy böngészés, a kettő nem megy egyszerre.
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
törölt tag
válasz Kam1kaze #101318 üzenetére
Teljesen okénak tartom a netet a telón. Megosztani még nem próbáltam, h a laptopon mit produkál, de majd megcsinálom, és beszámolok. Érdekes lesz visszanézni az anno kapott egynapos hipernethez képest.
(#101325) kali: Most már nyugodtan bevallhatod, h titkosügynök vagy...
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Kam1kaze #101345 üzenetére
A Csak GSM a leglassabb sebességű mód, ott csak GPRS és EDGE van, a WCDMA az egyfajta 3G, ami gyorsabb a 2G módozatoktól, de még mindig nem 4G.
4G esetén az is fontos - pláne vidéken -, hogy a készülék kezelje a megfelelő csatornákat/frekvenciákat.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Kam1kaze #101349 üzenetére
Ahol gyengébb a 3G, ott ingadozhat, vagy visszaválhat 2G-re is akár, ezért érdemes úgy beállítani, hogy mindegyiket elérhesse.
A gyorsabb sebességű net mellett, azért is jobb a 4G képes telefon - fontos, hogy a B20-as csatornát / 800 MHz sávot is kezelje -, mert az országos 4G lefedettség sokkal jobb, mint a 3G.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
válasz Kam1kaze #101421 üzenetére
Megnyugtató amit írsz. Tesconál, vodafonnál, telekomnál minden tízezredik ügyfél jár úgy pórul mint te.
Mivel te pórul jártál, ezért most 9999 ember nyugodtan mehet hozzájuk, semmi baj se lesz a szolgáltatással
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
törölt tag
válasz Kam1kaze #101421 üzenetére
Egy kicsit gáz szerintem, hogy egy ekkora szolgáltatónál SIM készlethiány legyen.
Alapvetően értem és elfogadom, amit írtál - itt most annyiból különleges a helyzet, hogy akciós az on-line vásárlású FIX, nagyon megugrottak a megrendelések és emiatt van perpillanat hiány. De ez nem jellemző állandóan a Telekomra. Persze ez sovány vigasz annak, aki most venne.
Nekem is 9 nap alatt jött meg a FIX kártya, szemben a korábban megszokott 2-3-4 napos teljesítéssel, amit megszoktam. Furcsállottam is, de ez van, ha sokan rácuppanunk egy akciós termékre...
-
törölt tag
válasz Kam1kaze #101612 üzenetére
Ja, igen, ezt elfelejtettem írni, h azért ennyi gond van vele. Csak akkor már nem nyomkodtam végig a billentyűzetet, De jó, h most emlékeztettél
Viszont rossz hírem van: végigpróbáltam az egész klavitaúrát, shifttel, controllal, alttal, de smi. Csak kopipészttel megy.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Kam1kaze #101713 üzenetére
Ránéznek arra, ha írásban bejelenti az "igazi" Telekom felé (is).
Valamilyen szinten csúnyán hangzik, de szerintem a külsős (al)vállalkozásoknál - minden T-s üzlet az már - az ügyintézőknek nem akkora biznisz - vagy inkább bónusz -, ha Domino ügyintézés folyik, ezért próbálják előfizetéses irányba terelni az előfizetőket, akár ilyen módszerrel is, hiszen abban több pénzt van.
Nyilván, ez részben érdeke a Telekomnak is, de azért mindennek van egy határa, amit ők is tudnak és aszerint járnak el. (Gyakorlati tapasztalatból is írom, volt hasonló jellegű problémám egy Partner üzlet ügyintőjével, aki szerintem anyagi érdekeltségből próbált megvezetni, hiába mondtam neki, hogy az úgy nem jó, nem lehetett meggyőzni. Megpanaszoltam aztán írásban, részletesen leírtam mindent, behivatkoztam az ászf szükséges pontjait...stb., korrekt módon kivizsgálták, igazat adtak nekem és még extra jóváírást is kaptam. Alapvetően elnéző vagyok mindenkivel, tudom, hogy ebből élnek, akár hozzá is járulok, ha valamilyen módon tudok, de részemről is van mindennek egy határa:)Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Kam1kaze #101877 üzenetére
Kérni kell, hogy mutassa meg a szerződést, mert elolvasod és csak aztán írod alá, köteles megtenni.
Feltöltős konstrukcióban 30/10 Mbps a 4G esetén (is) a korlát, de akkor az megy is ott.
A Blue az nem Domino díjcsomag.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest